Добър зъболекар в Бургас

• 454 449
  • 846
  •   1
Отговори
# 75
Не си спомням да съм искала телефона ти! Не си ми толкова интересна, че да тръгна да ти звъня!  Peace
М-у другото, добре, че не съм ти интересна...........Обратния вариант щеше да значи, че мн ми е паднало нивото! ....Пази Боже!

# 76
  • Бургас
Не знам кой си предлага телефоните за контакт! Нивото ти отдвна е паднало!  Joy

# 77
Не знам кой си предлага телефоните за контакт! Нивото ти отдвна е паднало!  Joy
Лелелеле, от написаното от теб, лъха само наченки на раз-мисъл   Joy, така че изобщо не споменавай думата "ниво"... дали й проумяваш значението според контекста в който я вкарваш Joy!?!
И тъй като форума е свъран със способностите на зъболекарите в Бс/явно и паметта ти не е от най-услужливите/, замълчи, щото вече си безинтересна или пък иди да пробваш някой зъбар как работи и чак тогава се изказвай отново!!!

# 78
LaDiDa, вярвам, че не обръщаш внимание на подобни изказвания. Тук, във форума е ясно кой пише като гост и защо

# 79
Хайде стига вече с тези гости!Престанете да търсите под вола теле!Като са гости какво,нямат ли право на мнение  ooooh! И какво сте се задърлили като малки деца!Ла Дида,успокой си хормоните,излагаш се като кифладжийка.Надявам се следващото мнение да е по темата,а не отново включване от твоя милост!

# 80
Напук на казаното за гостите смятам да пиша тук без регистрация(защото не съм майка и много рядко посещавам форума,нямам особено какво да кажа по каквато и да е тема Simple Smile )но ми се налага да потърся зъболекар...работата е малко спешна по мое мнение(дай Боже не са почнали големите болки,но определено има дупка в пломбиран зъб,което не ми говори за добро,най-вероятно част от пломбата е паднала и ако не действам,ще се напълни докъдето е било някога почистено с храна).Та,не че пришпорвам,но в тези дни...ако може да препоръчате някой добър зъболекар,като за страхливи хора като мен...ще съм благодарна  Simple Smile
Моля само не се карайте пак.

# 81
littlelotte, препоръчвам д-р Дечев с 2 ръце! Изключително прецизен стоматолог и страхотен специалист! Ходя при него вече повече от 8 години и койато съм водила е оставал много доволен! Кабинета му е на улица Цар Симеон малко след пресечката на Есперанто (в посока Богороди). В самата кооперация отдолу има кафене.  Peace

Хайде стига вече с тези гости!Престанете да търсите под вола теле!Като са гости какво,нямат ли право на мнение  ooooh! И какво сте се задърлили като малки деца!Ла Дида,успокой си хормоните,излагаш се като кифладжийка.Надявам се следващото мнение да е по темата,а не отново включване от твоя милост!
Подкрепям!
Само едно допълнение: DARI_76, а ти си като класен ръководител!!! Стана ми интересно как едни не трябва да се включват по темата и твоя милост трябва!  Whistling
 Thinking

# 82
  • Бургас
Надявам се следващото мнение да е по темата,а не отново включване от твоя милост!
ще е от моя милост! Съжалвам, DARI_76! Игнорирай ме, както смятам да направя аз с теб! Не е сложно, просто прескачаш постинга като видиш от кой е! Wink

По темата!:
д-р Стоян Карауланов препоръчвам аз!  Peace

# 83
Мерси много за препоръките...а някакви телефони ако може или трябва да се записвам на място?

# 84
  • Бургас
д-р Стоян Карауланов- 0887882496

# 85
  • Бургас
Този зъболекар - Васил Николов - се оказа наистина доста добър, много беше внимателен и обясняваше всичко подробно. Много доволна останах и ви го препоръчвам - кабинетът е в М. Рудник, бл. 408 (поликлиниката)

Бях препоръчала Д-р Николов, но вече не смятам че е толкова добър. Преди седмица ми сложи пломбата и днес отидох след тридневни болки. Цитирам думите му: "Ами май не съм запълнил добре каналчетата". Така че препоръчвам да не ходите при него

# 86
  • тъгата в мен
Прочетох,(някой спомена),че цената на чистене на зъбен камък  е към 40-50 лв.На мене в "Св.София " ми казаха,че струва 70лв,а при д-р Иванчева е 90лв.
Някакви идеи към кой да се насоча специално за този вид манипулация?

# 87
Аз съм много доволна от д-р Стоян Карауланов. Работи отстрани на 3-та поликлиника.

Скоро вадих мъдрец при него без абсолютно никаква болка.С две ръце съм за него.

# 88
Телефон да имате,anelia?

Да,все още не съм се решила да отида...имам ужасен страх от зъболекари Rolling Eyes Нооо...щом казвате,че ви е вадил зъб без никаква болка...ще е хубаво да го посетя,докато все още не ме е почнала!

# 89
Телефон да имате,anelia?

Да,все още не съм се решила да отида...имам ужасен страх от зъболекари Rolling Eyes Нооо...щом казвате,че ви е вадил зъб без никаква болка...ще е хубаво да го посетя,докато все още не ме е почнала!

Опа,извинявам се,вече са публикували номера му...чак сега забелязах Simple Smile Мерси много!

Общи условия

Активация на акаунт