Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 659
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • Сливен
Лидл имат много хубав ,за коса и тяло с помпичка,500мл 6.49лв,втора опаковка ползвам,не люти на очите,без СЛС,с жираф на етикета,само един вид е.

# 271
  • В къЩи.
Лидл имат много хубав ,за коса и тяло с помпичка,500мл 6.49лв,втора опаковка ползвам,не люти на очите,без СЛС,с жираф на етикета,само един вид е.

Тъкмо мислех да питам за него в темата за Лидл.
Много ти благодаря. bouquet
Ще го пробваме задължително. Hug

# 272
  • на последния етаж
Благодаря ви! А на Жая нещо за деца ползвали ли сте?

# 273
  • Sofia
Да ми препоръчате детски душ гел от ДМ / Лили, моля. Simple Smile

Аз най-харесвам Бочко с липа и Микса - като аромати си ги избираме Simple Smile)) Като състав са ок почти всичките и не лютят  Peace

# 274
  • Вестерос
В дм варна тракия има нова серия на ессенс заредена

# 275
И при нас я има тази серия, но не и обърнах особено внимание, защото не ми трябва нищо. Само това нещо ми се видя много шарено, дето не знам какво е - пудра, руж...  newsm78

# 276
  • Вестерос
Хайлайтър пише,че е

# 277
Имаше тестер, но не мацнах, именно, защото не ми беше ясно предназначението му, но и не четох етикетите Crazy Какво ли не измислят вече... толкова шарен хайлайтър?! Thinking Но аз нямам интерес към хайлайтъри и не търся обяснение, де Blush

# 278
Аз харесах палитрата с котките Grin Влязох в ДМ за душгел, излязох с палитра...

# 279
  • Вестерос
Аз мацнах от него, не съм впечатлена, не ми лилавееше Grinning

# 280
  • Варна
И в ДМ Владиславово ги има. Мацнах го нещото шарено, но ми се стори брашняно нищо общо с хайлайтър. Ако е бил правилния тестер де, много мърлява история и тук откъм гримове е станала. Завъртях се набързо само, разочарована от този факт, иначе сме много красиви и накипрени всички, но в магазини никой не пази и не мисли, че друг също ще има нужда от нещото, развалено от него.

# 281
Ако някой реши да пробва фиксиращия им спрей с блестящи частици, моля да сподели мнение след това.

# 282
Asphodella, не ме бива много в описанието на парфюми. Така или иначе на кожата не го оприличавам на L'Agent, а миришейки капачката. Най-добре тествай. В ДМ ги има със сигурност, но най-вероятно и на други места се предлага марката.

# 283
  • Вестерос
От новите на есенс се заинтригувах от тъмните сенки и от блестящата база за сенки Grinning

# 284
  • Стара Загора
Аз днес мислех да ходя да проверявам за русалковия хайлайтър, но се отказах. Другата седмица ще разгледам, ако я има в мола. Ето и новат брошура на Дм. Заинтригува ме мицеларния шампоан на Нивеа, както и новата серия на Елсев.

https://www.promooferti.com/dm-каталог-брошура-честит-8-ми-март-дами-23-ф/

Общи условия

Активация на акаунт