Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 661
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Хм, олио за коса за преди измиване на Балеа. Интересно ми звучи Thinking

# 286
и аз съм заинтригувана от мицеларния шампоан на Ниева,
ще се купува Grinning

# 287
И мен ме заинтригува базата за сенки. Някой има ли впечатления?

# 288
  • София
Записвам се да следя темата.

Не знам дали е писано за него, но преди няколко седмици си купих от ДМ Био дива роза масло за лице на Alverde. Много ми харесва, препоръчвам. Основните съставки са масла от жожоба, сладък бадем, прасковени ядки и шипка.

Имам следното питане:

Преди години си бях взела от Лили симпатичен воднист tint за устни и бузки на Catrice, в малка стъклена опаковка (малко по-голяма от лак).

Много ми беше допаднал, но оттогава не съм го виждала никъде. Някой да го е мяркал някъде? Thinking

# 289
погледни тук, може и да намериш желания продукт /аз не го намерих, вероятно е част от отдавна изчерпана лимитирана или спряна серия/
https://www.dodis.bg/

# 290
Защо ли го отворих тоя Додис. 😒 Поръчах три лака, една палитра сенки и една бронзираща пудра. Сенките и пудрата са от специалните промоции, тези леко счупенките. Чудя се сега дали не мога да си ги взема директно от офиса им, съвсем на близо ми е. 🤔

# 291
Лелееее с този Додис ...отиде заплатата Sad

# 292
  • София
bubanka, благодаря за линка! Наистина не виждам това което търся, но пък си харесах бая неща, май и моята заплата ще замине... Sweat Smile

# 293
  • Вестерос
Защо ли го отворих тоя Додис. 😒 Поръчах три лака, една палитра сенки и една бронзираща пудра. Сенките и пудрата са от специалните промоции, тези леко счупенките. Чудя се сега дали не мога да си ги взема директно от офиса им, съвсем на близо ми е. 🤔
Grinning Grinning Grinning кои точно поръча?

# 294
Ариа, дай линк сега, какви са тези специални промоции  Sunglasses

# 295
  • МАРС
Явно само аз съм възхитена от русалковия хайлайтър на Есенс, точно лекият сребрист оттенък, който търся отдавна(досега всички хайлайтъри ми златнеят, или са много блестящи). Абсолютно ненатрапчив, пък и много ме кефи визията му.Heart Eyes

# 296
Давам момичета! Не мислех, че е възможно да не сте забелязали, аз съм си шматка, мислех че последна разбирам за тях. 😆https://www.dodis.bg/spetzialni-namaleniia.html
Tiffany, поръчах три лака от Twilight колекцията и ей тези работи
Скрит текст:

# 297
Явно само аз съм възхитена от русалковия хайлайтър на Есенс, точно лекият сребрист оттенък, който търся отдавна(досега всички хайлайтъри ми златнеят, или са много блестящи). Абсолютно ненатрапчив, пък и много ме кефи визията му.Heart Eyes

преди малко минах през ДМ и го пробвах от интерес, защото е шаренийка
на ръка е страхотен! нежен, за мен по-скоро розово-телесен цвят, с гладък и равномерен блясък
за лятото ще бъде приказен
но имам една кутия с хайлайтери, а вече дори не нося ... ще се почудя още малко, но подозирам, че ще взема ей-така, за да си го имам Blush

пп за да не съм капо, си купих свещ - свършва ми и последната любима лидлска с аромат на КМ

# 298
  • София
Момичета, объркала съм се. Заради подредбата на мострите на ББ на Буржоа. Цветовете са само 3. Моят е 2. А другото е база.
Извинявам се, че настоявах и ако съм заблудила някой. Чак днес се замислих като ги видях пак на стелажа.

# 299

пп за да не съм капо, си купих свещ - свършва ми и последната любима лидлска с аромат на КМ
Точно щях да ви питам за хубави ароматни свещи в ДМ или Лили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт