Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 603
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Ами намалението мисля, че е някакъв конкретен процент за всички продукти на Мейбълин и важи до след 20 февруари, но не помня точната дата. Това червило е намалено от около 14лв на 9,79 мисля, че беше.
От кой магазин го взе?

# 106
# 107
  • София
Вчера си купих коректора на Севънтийн – №6. Днес съм с него и съм много доволна – не е мръднал, не се впива във фините линии. Много благодаря за препоръката Simple Smile

# 108
Само аз не съм взела още коректора. Моя е на свършване де, та се оглеждам за нов. 😁

Преди време взех един нов крем на Микса, две в едно, хидратира и матира. Имах нужда точно от такъв. Не пресушава и матира много добре т-зоната. Последната година ползвах само Биодерма, но кожата ми започна да стои по-суха по бузите и челото, за това реших да пробвам с този. Ето ги. https://remedium.bg/anti-imperfections/mixa-skin-expert-2in1-moi … g-cream-50ml.html

# 109
Аз пък отивайки към ДМ за консерви на кучо, си инсталирах приложението, за да видя какво предлагат и си взех единствено превръзки Еври дей и 1(едно!) червило от Трендовите - 420 и даже се чудя защо го взех, като имам същия цвят матово червило Есенс, едно почти на привършек и едно ново Crazy Ама хайде, да не съм капо от намалението за 2 лева и нещо! Laughing Друго даже и не гледах. Взимам се в ръце с покупките! bowuu

# 110
  • София
О, аз успях! Взех се в ръце с покупките! От началото на седмицата нищо не съм купувала.

# 111
Как бе момичета? Научете ме и мен, от началото на седмицата съм купила три червила, крем за ръце, пилинга за тяло. Сигурно има и още, но не се сещам. 😒 Утре ще ходя да разгледам за още някой интересен цвят от червилата на Тренд ит ъп, при мен се оказаха учудващо трайни.

# 112
От както ви чета парите просто летят 💸😂

# 113
От както ви чета парите просто летят 💸😂
Точно с това тази тема е опасна-джоба изтънява ли, изтънява. 😃
Правили ли сте си груба сметка колко харчите за козметика на месец?

# 114
Аз лично не съм, ама и не искам Sweat Smile

# 115
Аз изобщо не смея да направя такава. Покрай темата, покупките ми от ДМ и Лили са се утроили Grin
Издирвам Essence lip liner 12 wish me a rose. По ДМ, Лили и Елитис има само до 11. Къде да го намеря??? Weary

# 116
  • София
Аз изобщо не смея да направя такава. Покрай темата, покупките ми от ДМ и Лили са се утроили Grin
Издирвам Essence lip liner 12 wish me a rose. По ДМ, Лили и Елитис има само до 11. Къде да го намеря??? Weary

От тези ли е? – https://www.dodis.bg/essence-moliv-za-ustni.html#variant=540

# 117
Аз успявам напоследък да не купувам така хвалените продукти. Как ли? Ами не хуквам веднага към магазина, а оставам идеята да отлежи и сама се отказвам от продукта. Ама в началото колко червила изкупих.. Не искам да казвам Simple Smile

# 118

От тези ли е? – https://www.dodis.bg/essence-moliv-za-ustni.html#variant=540
Мии, май да. Благодаря! Ако го намеря в реален магазин да го тествам, ще бъде добре, че съм си го харесала само по снимки от нета. Или трябва да си харесам още нещо от сайта на Додис, че за 1.55 не си струва да поръчвам при 3-4 лв. доставка.

# 119
Направи ми впечатление, че в сайта на Додис продават някои продукти от стари колекции на Есенс. На намаление. Доста стари. Някои от преди 3 години и тн. Бъдете внимателни какво поръчвате, да не се окаже с изтекъл срок на годност.

Общи условия

Активация на акаунт