Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 555
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Оф, нали лакове в главата ми, исках да напиша червило Joy
Осмичкее, ти си виновна, с тези Пикчъри и англичани... hahaha

# 91
И аз минавам за отчет. Взех си новия дегримьор на Нивеа, казаха ми, че е със същите качества като синия, но просто е за чувствителни очи. Утре ще кажа как се е представил с почистването. Още довечера ще го подложа на сериозно изпитание. Laughing
Скрит текст:
Взех и матово червило на Тренд ит ъп. Номер 420, много се колебаех между него и 400, но няма никакви тестери и в крайна сметка взех първото, защото по цветното листче на капачката изглеждаше, че ще е нюд с розов подтон, ама не. За мен си е направо кафяво, дори и да има розов подтон аз не го откривам, а съм със светла, студена кожа и бежово-кафеви нюанси никак не ми стоят. Много се разочаровах, директно искам да го разкарам на някъде. И беше супер здраво запечатано, само дето не си нарязах пръстите  с ножицата да бързам да го разпечатам. Исках да си взема и едното Мейбълинско червило от серията Laquer, но ще е от другия ДМ, в този го нямаше, ама тестер пък бяха сложили. Laughing Уникални са- налични продукти без тестери и неналични с тестери.

# 92
  • Вестерос
Дa, не е розово за съжаление 420, но аз се харесах, устните ми са червеникави.
А 400 какъв цвят е?

# 93
Честно казано, идея нямам, след като видях колко различен е в действителност цвета от този на цветния маркер върху капачката. На 400 маркера изглежда като бежов нюд, за това не взех него, но може и изобщо да не е такова червилото. Довечера ще видя в другия ДМ до вкъщи дали има тестери, за да ги разгледам. Поне ти е допаднало как ти стои, аз просто не мога да се гледам с бежово-кафяви-ръждиви-керемидени и оранжеви тонове и подтонове.

# 94
  • Вестерос
Да, добре, че се харесах, че иначе няма на кого да го подаря, приятелки и майка ми не носят такива цветове. Иначе аз харесах от тестер 430, но нямаше такова...

# 95
Аз също се харесах с 420, оказа се обаче, че с 470 което бях взела предния ден, са доста сходни. Ще си ги нося де, но и аз търсех по светъл, розов нюд.

# 96
Дa, не е розово за съжаление 420, но аз се харесах, устните ми са червеникави.
А 400 какъв цвят е?

400 има розов оттенък при мен. 420 е по-скоро нюд. Аз съм светла с топъл подтон.

# 97
Щом си с топла кожа нормално да ти отива. Погледнах го и 400, при мен ще стои бежово, т.е няма да ми отива изобщо. 430 по- скоро би ми паснал, но го пропуснах, защото имам друго червило, което е почти същото и няма смисъл да ги трупам еднакви. Това, което си купих по- рано ще го подаря, братовчедка ми е с топла кожа и ще й пасне, само остава да й хареса цвета. Иначе си взех мейбълинското Lacquer в цвят Obsessed, на което не знам от кога бях хвърлила око, но дълго време липсваше тестер, а сега и с тестер и с намаление нямаше как да го пропусна. И понеже "търпение" е второто ми име се намацах още като се прибрах. С него си вечерях и видимо оставяше следи по приборите и чашата ми, но все пак като се погледна в огледалото не ми изглежда избледнял цвета. Разкошно е, много ми харесва нюанса му.
Скрит текст:

# 98
  • София
Страхотен цвят. Има ли и малиново червено? Търся си, но не искам мат. Искам да седи сочно.

# 99
Ами аз в тукашните магазини съм виждала два червени цвята един по- тъмен, който бих определила на червен плод, подходящ за студени подтонове и едно по- светло и ярко, което мисля, че ще отива на топли кожи. Не знам дали това са всички червени нюанси в колекцията или в нашите магазини това е заредено, но най- добре ги погледни и пробвай на място. Иначе се усеща комфортно на устните, не е супер лепкаво и явно е трайно.

# 100
Lys Bleu, страхотен цвят! Какво е намалението?

# 101
  • София
Напоследък виждам някои червила без тестери и не мога да разбера как са изчезнали.
Измазани са, изпаднали са, смачкани, унищожени и просто не отварят второ червило за тестер.

По-скоро ги крадат.  Mr. Green

# 102
Lys Bleu, страхотен цвят! Какво е намалението?
+1

# 103
  • Русе
Дами, търся си светъл нюанс розово-кафяво червило, защото се оказа, че нюд тоновете изобщо не ми отиват, както и бледи и прекалено светли цветове.

# 104
Ами намалението мисля, че е някакъв конкретен процент за всички продукти на Мейбълин и важи до след 20 февруари, но не помня точната дата. Това червило е намалено от около 14лв на 9,79 мисля, че беше. Малко под 10лв е, извинявам се, че не мога да конкретизирам, но бързах вчера като го купих и взех още няколко дребни неща, и бончето не съм си прибрала също, та не се сещам 9 лв и колко точно стотинки беше цената му. Laughing
Новият двуфазен дегримьор на Нивеа ми се струва, че е със същите почистващи качества на синия, който си ползвах по принцип. Но не знам как ще се справи и изобщо ще се справи ли с водоустойчив продукт, защото нямам и не използвам такива. Не съм убедена, че го чувствам различно на очите си. Имат малка разлика в състава и това, което някой друг вече беше споменал, доколкото се сещам, е че етиката на БГ не е допълнително лепен на гърба на опаковката, а си е директно отпечатан текста върху прозрачното фолио.

Общи условия

Активация на акаунт