Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 532
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Благодаря отново. Ще пробвам 5 или 6.  Blush

# 76
Здравейте, момичета! Kiss

Виждам, че обсъждате серията Beology, има ли някого, който да си е купил от балсамите от тази серия, който да сподели мнение? Видяха ми се много привлекателни.

# 77
За софиянки, днес има 30% намаление на определени марки, в магазина на Витошка

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 12:14 от Lemy

# 78
Харесах си две, три червила на trend it up, но всички бяха отваряни и ползвани. Не мога да разбера след като има тестери защо се мацат с тези за продажба..
А на мейбълин червените, които в момента са 4лв в дм са много хубави.

# 79
Напоследък виждам някои червила без тестери и не мога да разбера как са изчезнали.

# 80
Напоследък виждам някои червила без тестери и не мога да разбера как са изчезнали.
Измазани са, изпаднали са, смачкани, унищожени и просто не отварят второ червило за тестер.

# 81
Или някоя дама си ги е прибрала в джоба. 😒 Аз смятам, че доста се краде по дрогериите. В нашия ДМ например няма охрана, двете момичета не могат да смогнат да следят всички, та според мен и това е вариант.

# 82
или просто искат да пробват на устни, но не им е приятно от вече ползвания тестер и отварят продукт

варианти много, факт е, че се отварят продукти и при годен за мацване на ръка тестер

# 83
Аз преди няколко дни загледах в Лили червилата с гъбичка апликатор на Катрис,тъкмо си избрах цвят и щях да взимам,а се оказа,че и тези,които се продават бяха отваряни  Confused

# 84
В един магазин на ДМ, намерих случайно куп тестери при продуктите с намаление, в кошнички на един страничен регал. Защо са там, и продавачките сигурно не знаят, а се убих да търся тестера на едно червило, което ми хареса.

# 85
  • Вестерос
И според мен са откраднати.
Поне в ДМ, в който ходя червилата са затворени винаги с тиксо.

# 86
И аз мисля, че си прибират тестерите някои клиентки. Имам представа за количествата тестери, които се предоставят на магазините и затова не е проблем, въпреки злоупотребите, да се поставят нови, където липсват. Въпрос на желание от страна на персонала.

# 87
  • София
Някой има ли представа защо никъде няма №200 NUDE от фдт на Ревлон за мазна кожа – http://www.ivis.bg/revlon-colorstay-combination-oily-%D1%84%D0%B … %D0%B0-p7606.html
Давам пример с Ивис, но не е само там, и не е от сега.

# 88
За мен няма логика да се краде тестера, защо да вземаш омазано нещо, като можеш да прибереш някой нов и неотварян лак Rolling Eyes
Виж, за откраднати тестери на скъпи червила съм чела, но не по дрогериите.

# 89
Всичко крадат, за съжаление Whistling

Общи условия

Активация на акаунт