Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 526
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря за темата.
Последноот Дм си взех от мус сенките на trend it up. Харесват ми. Лесно нанасяне, относително добре се държат. Добра цена.
Какви са тези мус сенки?Ако може снимка на тях.Благодаря.

# 61
  • Враца
Момичета, някакви впечатление от Schwarzkopf biology (ли бяха).
Виждам, че са намалени в момента в ДМ.
Интересуват ме спрейовете (термо и изглаждаща) и хидратиращите и изглаждаща серии. Но каквото и да е мнение въобще за продуктите ще ми е полезно Simple Smile
Спрейовете са много добри, но шампоаните съдържат сулфати. Sad

И аз ги заглеждах, стори ми се че имат Ccco Glucoside, което знам че е много хубав пенител. Колко са намалени, че на редовна цена ми се виждат скъпи?

# 62
Благодаря за темата.
Последноот Дм си взех от мус сенките на trend it up. Харесват ми. Лесно нанасяне, относително добре се държат. Добра цена.
Какви са тези мус сенки?Ако може снимка на тях.Благодаря.

Разбира се, че може Simple Smile

# 63
Интересуват ме спрейовете (термо и изглаждаща) и хидратиращите и изглаждаща серии. Но каквото и да е мнение въобще за продуктите ще ми е полезно Simple Smile
Но нали точно с това ги рекламират, че не съдържат сулфати  Thinking

Beology Smoothing Shampoo
Заглаждащ шампоан без сулфати за хвърчаща коса

https://www.beauty.store.bg/p219556/beology-smoothing-shampoo-za … chashta-kosa.html

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 15:21 от Lemy

# 64
  • София
Момичета, препоръчайте очна линия, която не се размазва. Имам на ГР, но много се разваля.
Имам тази, която използвам ежедневно и съм много доволна: http://www.prettybyflormar.com/ultimate-dipliner-black/

# 65
  • София
Тези сенки на тренд ит ммм сега и тях трябва да нагледам Simple Smile

Не запомних колко точно са намалени Schwarzkopf, но май беше осезаемо намалението. Иначе нямаше да се активизирам много Joy но намалението погледнах, че е до 20 и някой този месец.

# 66
  • Стара Загора
Аз снощи си взех шампоана и спрея за заглаждане, довечера мисля да се измия с тях. Но за по-адекватно мнение трябва да ги ползвам поне 5 пъти.

# 67
  • София
Аз снощи си взех шампоана и спрея за заглаждане, довечера мисля да се измия с тях. Но за по-адекватно мнение трябва да ги ползвам поне 5 пъти.

Айде мий, мий, да не свърши промоцията JoyJoyHeart

# 68
Значи, само да спомена, че коректора съм сложила в 5:40 сутринта и още си е там. До сега такъв, колкото и прекрасен да е с другите си качества, не съм имала! Dizzy Face

# 69
Но нали точно с това ги рекламират, че не съдържат сулфати  Thinking

Beology Smoothing Shampoo
Заглаждащ шампоан без сулфати за хвърчаща коса

https://www.beauty.store.bg/p219556/beology-smoothing-shampoo-za … chashta-kosa.html
A, тези, объркала съм линията. Да, не съдържат сулфати, за разлика от повечето на Swarzkopf. Каква им е цената, направо ще си взема един.

# 70
До 21 февруари е промоцията, шампоана е близо 13 лв в Дм.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 17:13 от Lemy

# 71
  • София
А каква е цената на коректорите на Севънтиин? В коя от веригите ги предлагат?

# 72
Аз го купих от интернет магазин за 18 лв.

# 73
  • София
Благодаря. Само се чудя как ще си оцеля цвета?

# 74
Ами аз обясних - от 1 до 3 са по-скоро хайлайтъри. Според мен тези, първите три номера, не стават точно за коректор под очите. Аз съм светла, но не чак бяла и 5 ми е леко светъл, но поносимо. Можех да взема и 6, но всъщност харесвам и 5 как ми стои.

Общи условия

Активация на акаунт