Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 499
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Този на Катрис точно по твоя идея го ползвам като база за сенки Joy 

# 46
Вчера взех двуфазното нещо на Балеа за очен грим, но честно казано не ми се стори кой знае колко впечатляващо... Цената е  символична, де... Пък и само веднъж съм го пробвала, не ми е крайното мнение това, само споделям Smiley

Някой по-горе питаше за мицеларния гел на Гарние - много приятен продукт според мен.

# 47
  • Варна
На Лореал е много нежен мицеларния гел също. Трябва да си подновя.

# 48
Купих си тази спирала https://www.dodis.bg/catrice-spirala-za-migli-glam-doll-false-lashes.html
Ползвам я вече доста време. Много ми харесва. Добре разделя миглите, подрежда ги. Създава ми добър обем. Не се размазва, но при мен рядко се размазва спирала, та не съм критерий. Лесно се отстранява.

# 49
  • Вестерос
Преди време се бях оплаквала , че от Тру мач фдт ми излизат пъпки почти винаги като го сложа. Нанасях го с бюти блендера на ебелин.
Е, откакто го нанасям с четка - не ми излизат.  Редувам го с на Мейбълин аффинитон.
Възползвах се от промоцията в приложението на дм и си взех едно Матт червило на Тренд ит ъп. От шайна им не съм доволна, много ми се размазва. Това взех сега

Скрит текст:

# 50
Кой номер е? Аз вчера взех две, ама съм пред един ДМ и ще вляза да разгледам.

Редактирам се. Видях че е 420, взех го. 400 го нямаше . 😒

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 12:53 от ARIA*

# 51
400 и 420 са ми любимите цветове на матовите червила на Trend it up.

# 52
Този коректор не се впива във фините линии, така ли? В сравнение с този на Буржоа как се държи?

П.П. Лили, голяма си подстрекателка, да знаеш Joy
Вчера като го обсъждах с приятелка, суочнах и двата паралелно. На Севънтийн текстурата е такава, че като се разнесе, все едно нищо не си мазала, някак... не се усеща, а покрива добре. Има и светлоотразителни частици. На Буржоа е пастелен цвета, лек е, също покрива добре, но на кожата остава усещането, че е намазана с нещо и леееко лепне за минута. Това веднага след нанасянето. Някак различно е усещането от двата. Пробвала съм почти де що има издаден коректор от дрогериен клас. Ако трябва да степенувам то първи ще е Севънтийн, след него Радианса на Буржоа, после Aura, после Мейбълин с гъбата и другите нямат значение.

Не се води по мен, обаче, пробвай си ги. Аз съм смахната на тема ружове и коректори, купувам наред... Astonished
Seventeen на мен също ми е любим. Пудрите им също са много добри, особено за baked грим.

# 53
  • Вестерос
Кой номер е? Аз вчера взех две, ама съм пред един ДМ и ще вляза да разгледам.
420, , пише на снимката, но е бледичко Simple Smile

Нямаше тестери, съвсем на сляпо го взех. Хареса ми иначе като си го сложих. Имаше само 420 и 470, както и тестер на 430.

# 54
  • София
Момичета, някакви впечатление от Schwarzkopf biology (ли бяха).
Виждам, че са намалени в момента в ДМ.
Интересуват ме спрейовете (термо и изглаждаща) и хидратиращите и изглаждаща серии. Но каквото и да е мнение въобще за продуктите ще ми е полезно Simple Smile

# 55
Някакви отзиви за пилингите за тяло на Велнеа ?

# 56
Момичета, препоръчайте очна линия, която не се размазва. Имам на ГР, но много се разваля.

# 57
Интересуват ме спрейовете (термо и изглаждаща) и хидратиращите и изглаждаща серии. Но каквото и да е мнение въобще за продуктите ще ми е полезно Simple Smile
Спрейовете са много добри, но шампоаните съдържат сулфати. Sad

# 58
  • София
Спрейовете са много добри, но шампоаните съдържат сулфати. Sad

Нямам драма аз със сулфатите. По-скоро ме интересува има ли доволни от продуктите и впечатления от тях. Как се отразяват на косата и вършат ли си това, което предполага да вършат.
Благодаря за споделеното Simple Smile

# 59
  • Вестерос
Жалко за 400, не съм го виждала във Варна аз

Общи условия

Активация на акаунт