Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 521
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата темичка  Hug
И аз се оглеждам за крем за лице ,защото моя е на свършване и не знам какво ще взема  Thinking
+ това и олиото за коса ми е на сръшване  #2gunfire

# 31
  • Бургас
Благодаря за темата Heart Eyes bouquet,записвам се да ви следя.За съжаление засега няма нещо,което съм пробвала и ми е харесало доста да го споделя,но чета с интерес.

# 32
Благодаря за темичката.  Embarassed bouquet В обедната почивка ще тичам до Елитис за основата за спирала с арган на Евелин. Чудя се какво да си купя.... Доста време устисквам, ама това го считам за необходимо. Да видим. Money Joy

# 33
Може ли снимка на озаряващия коректор на Севънтийн?

# 34
  • София
ЗДравейте! Преди време хвалехте тук един Wампоан за мазна коса на Балеа,който за жалост изчезна от търговската мрежа преди да го пробвам.Питам се- дали случайно не са го върнали въпросния към асортимента или пък нещо друго изпитано да препоръчате за мазна коса.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 11:08 от sssani

# 35
Скрит текст:

# 36
1, 2 и 3 са по-скоро хайлайтъри. Другите номера са коректори. Този е 05, но можеше да взема и 06, мааалко е светъл, но е поносимо.
https://s18.postimg.org/ptpkqcpm1/20180213_104436.jpg

# 37
Аз имам тройката и шестицата, обикновено си ги миксирам двата. Това е може би най- любимия ми коректор. Онзи ден суочнах на ръката хваления на Мейбълин и всъщност, поне на ръката ми доста ми хареса как застана- цвят, покритие, текстура, че сега както са и намалени, дано да удържа да не си купя.

# 38
  • София
Този коректор не се впива във фините линии, така ли? В сравнение с този на Буржоа как се държи?

П.П. Лили, голяма си подстрекателка, да знаеш Joy

# 39
Момичета, рядко пиша тук, но в крайна сметка се натрупаха много продукти, които ми харесват и за които нямам време да правя ревю в Инфармация.
Обърнете внимание на червилата на Essence с металически оттенък - останах много доволна от тях.
Ружовете на Аура си заслужават много, за сметка на това сенките им нещо не ми харесват.
Предупреждавам за козметика на Биотен - околоочните са ОК, но BB кремът им съдържа спирт.
Редактирам мои проекти, пиша рядко, но все пак се опитвам да съм полезна, така че ако има нещо съм насреща.
Надя от Инфармация

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 10:59 от Cherry Lady

# 40
  • София
Благодаря за новата тема! bouquet

Момичета, преди време си бях взела мицеларен гел за почистване на грим от очите по ваши препоръки. И забравих откъде беше - в ДМ не го намирам, може би от Лили? (Купували ли сте скоро?)

И още един въпрос - споделете кои са ви любмите пасти за зъби (от ДМ или Лили)? Hug

# 41
мицеларен гел има на гарние - предлага се в дм, лили, елитис, аптеки, дрогерии, супермаркети ... прецени от къде ти е най-удобно и изгодно да го купиш

ла рош също имат

# 42
Този коректор не се впива във фините линии, така ли? В сравнение с този на Буржоа как се държи?

П.П. Лили, голяма си подстрекателка, да знаеш Joy
Вчера като го обсъждах с приятелка, суочнах и двата паралелно. На Севънтийн текстурата е такава, че като се разнесе, все едно нищо не си мазала, някак... не се усеща, а покрива добре. Има и светлоотразителни частици. На Буржоа е пастелен цвета, лек е, също покрива добре, но на кожата остава усещането, че е намазана с нещо и леееко лепне за минута. Това веднага след нанасянето. Някак различно е усещането от двата. Пробвала съм почти де що има издаден коректор от дрогериен клас. Ако трябва да степенувам то първи ще е Севънтийн, след него Радианса на Буржоа, после Aura, после Мейбълин с гъбата и другите нямат значение.

Не се води по мен, обаче, пробвай си ги. Аз съм смахната на тема ружове и коректори, купувам наред... Astonished

# 43
  • София
Благодаря, ще пробвам Simple Smile

П.П. Така или иначе ми трябва още един  с малко по-тъмен цвят за лятото.

# 44
Според мен няма да сбъркаш с коректора на Севънтийн. А и в нашия магазин на марката момичетата те гримират с харесаните от теб продукти, аз бях влязла с идеята да си взема тониран слънцезащитен крем, тя ми сложи и от въпросния коректор и така се влюбих в него. От година си имаме неразделна връзка вече. Иначе от чисто любопитство и от хвалебствени отзиви по- натам си взех течния камуфлаж на Катрис и съжалих, поне излезе читава база за сенки и ми върши чудесна работа, когато правя кът крийз, а и добре залепват за него по- глитерни сенки. Трю мъч-а на Л'Ореал обаче направо го подарих, най- безполезния коректор, който съм пробвала някога. Ни покритие, ни трайност, нищо. Поне не беше изсушаващ.

Общи условия

Активация на акаунт