Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 598
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Вестерос
От както ви чета парите просто летят 💸😂
Не идвай в лаковата тема Grinning

# 121
Може ли препоръка за нощен крем за лице  ,за суха кожа.
Иска ми се да мирише и приятно .
Взех този от тази серия ,но не ухае така приятно както сапун-крема за лице  Confused

# 122
  • София
Не съм правила сметка какви пари влагам в козметика за 1 месец. Не искам и да правя такава сметка!
В сайта на Додис видях лак за нокти и пудра или хайалайтър , не помня точно от много стара лимитирана серия. Можеби от 2012 - 2013г.
Трябва да внимаваме за сроковете на годност, сособено ако са продукти за лице.

# 123
Аз съм поръчвала стари серии лакове от beautycosmetic и от dodis, бяха добре, но вече пак са лакове. За продуктите за лице не бих рискувала...

# 124
От както ви чета парите просто летят 💸😂
Не идвай в лаковата тема Grinning

Там съм Wink просто в графа гел лак Simple Smile

# 125
За инфо, Никс ще откриват магазин в София на Витошка, на 24. Чудя се, пак ли Лили им е вносителя:
https://m.facebook.com/NYXcosmeticsBulgaria/photos/a.20615895740 … e=3&source=48

# 126
Лили не са им вносител, просто там вносителят си продаваше продуктите на Никс досега, а вече ще си отворят и собствен магазин. Мисля, че вносителят си е Лореал България, защото NYX е марка на Лореал. Много се радвам за магазина, нямам търпение да го посетя.

Относто продуктите с изтекъл срок от Додис се учудвам, че лаковете са си били ок, те повечето се развалят още преди да им е минал срокът на годност и се разделят на 2 слоя. Продукти са лице и особено за очи с изтекъл срок по никакъв повод не слагайте. Чудя се как може изобщо да ги предлагат ...

# 127
Ей, как се радвам за магазина на Никс. Ще намина да разгледам, очаквам да е добре зареден. Колкото пъти съм ходила в Сердика център да търся нещо конкретно все на камък съм удряла.

За лаковете не съм съгласна. Най-старият ми лак в кутията е на 5-6 години и може да се ползва съвсем спокойно. От стотина лака нямам нито един развален.

# 128
Ей, как се радвам за магазина на Никс. Ще намина да разгледам, очаквам да е добре зареден. Колкото пъти съм ходила в Сердика център да търся нещо конкретно все на камък съм удряла.

Има щанд и в Сити Център, който си е все пълен.
Има и асистентка винаги с покъртителен грим, която трябва да ти помага да избереш.

# 129
Служителките на които аз попаднах в Лили в Сити центъра, бяха отчайващо некомпетентни, що се отнася до продуктите на Никс, и неприветливи, разбирай буцуняци. Ти го питаш нещо най-учтиво, то те гледа като бик.
Надявам се персонала в новият магазин да е на по друго ниво.
Споделете отзиви, като отидете, и за цените.

# 130
Аз тотално съм забравила за съществуването на този Сити център. Не съм го посещавала от години. А в Сердика пък колкото пъти съм ходила служител все няма. Няма кой да попитам за цвят или за нещо друго.

# 131
Даже днес получих лак от доста стара серия с отлично качество. И аз съм изненадана, но явно нищо не им става Smiley

Не знаех, че Никс са на Лореал. По принцип не се разбирам с никакви продукти от тази компания, но май тези правят изключение. Smile И съм изключително тъжна от факта, че в София вече има на 5-6 места сигурно, а в Стара Загора - тц (емотикон със скръстени ръце). Най-близо ми е Пловдив, ама мога ли всеки път до там да ходя...

# 132
  • МАРС
В Пловдив къде ги има?

# 133
Дано направят онлайн магазин на Никс. Макар че си е друго нещо да ги видиш и пипнеш продуктите на живо.

# 134
Не знаех, че Никс са на Лореал.
Ти идея нямаш колко марки са под шапката на L'Oreal!

Мисля си, девойки, ако ние, активно списващите тук, си имахме магазини за козметика (по градове), на какво ниво щеше да е консултацията в тях... Ехеее, имаше да ни дишат праха! Та ние сме с докторантура по декоративна козметика! bowuu Joy

Общи условия

Активация на акаунт