Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 559
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Вижте какви шантави четки са пуснали Essence - https://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/girl-squad/ Open Mouth

# 646
Да ми препоръчате някакви епилиращи/депилиращи ленти за космите на ръцете?
Използвам само на Дева от години и съм много доволна. Около 6 лв струват.

Благодаря! На Дева съм виждала само депилиращи кремове, но щом има и ленти ще потърся.

# 647
Rdb, трудно ще намериш такава единична сянка и особено пък в ДМ или Лили. Потърси при NYX и Inglot, те имат доста разнообразни единични сенки и не са много скъпи. Друг вариант е сянка на Makeup geek с поръчка от Бютибей, beaches and cheam или cheme brule ми се струват подобни. Трябва да свериш суочове в нета.

# 648
Здравейте, момичета, днес бях в ДМ и в Лили и си купих ето тези неща, досега не съм използвала на Balea този шампоан и балсам, но се надявам да съм доволна.Не използвах отстъпката рожденик Smile
Шампоан и балсам Balea за суха и изтощена коса
Балсам за устни Maybeline, цвяг Cherry - страхотен
Топ лак с гел ефект - Essence - и преди съм го ползвала, доволна съм
Спирала за очи - Golden Rose/лилава/за обем и дължина - хареса ми четката и добре стои
Паста за зъби, избелваща - Himalaya Sparky White - за първи път ще я ползвам, но чух добри отзиви за нея
И от друго магазинче - фон дьо тен на Импала,№2

# 649
  • София
Inglot Simple Smile

# 650
Момичета бихте ли ми препоръчали сянка единичка подобна на този цвят (peaches n cream) и да е хубава като издръжливост, наситеност, да не се праши много.
От оригиналната палитра почти съм го привършила този цвят, а върши работа за много неща и ми се иска да намеря нещо подобно.

Инглот, номер 330 - https://www.temptalia.com/product/inglot-eyeshadow/330-2/

# 651
Днес си взех новата, озаряваща база на Л'Ореал. За сега не съм я тествала върху лицето си, суочнах само върху ръката, пробвах и розовата и черната, която се води матираща, но най- много харесах озаряващата. Чувството върху кожата на ръката ми беше за мекота и гладкост, ще видим как ще е върху лицето. Някой беше споменал, че му се е сторила много искряща, вярно, че аз наистина обичам озарените и хайлайтнати лица, но не мисля, че тази база е супер блестяща, може и да успеете да се докарате с вид на галактическа, извънземна принцеса, но при положение, че доста прекалите с количеството. Нанесена равномерно, лично според мен, придава много свежо, красиво и здравословно сияние на кожата.
Скрит текст:

# 652
  • София
Скрит текст:
Ако попаднеш и на любезна продавачка, може и да отвори кутията.

Точно поради тази причина пазарувам главно онлайн. Хич не би ми било приятно да си слагам на лицето четки, които кой знае колко дами преди това са пробвали, защото някоя мила продавачка им ги е отворила.
Четката не е чак такъв проблем,че е отворена. Винаги ги пера преди употреба.
Но една такава любезна продавачка,ме отказа да купувам повече спирали от нейния магазин,защото ми отвори всички налични,за да ми покаже четките им. Не бяха мостри. ooooh!
[/quote]

Този номер най-редовно го правят в ДМ в Младост 1.

# 653
  • София
Днес си взех новата, озаряваща база на Л'Ореал.
Скрит текст:
Аз, аз...Мацнах на ръката и щях да припадна Smile, но много добре си го описала - галактическа извънземна принцеса..Smile

# 654

Отзиви ? Кожата ми е смесена ,по-скоро суха...не можах да намеря за каква кожа е ,а все го заглеждам в магазина.

# 655
Бубанка писа за него май и то не особено ласкаво. Не знам как би могла да намериш коментара с тая търсачка, обаче...

# 656
  • Бургас
Благодаря ви момичета. Ще погледна дали никс имат нещо подобно. Ако нямат, ще взема от бютибей на инглот или мейкъп гийк ама като се знам може и да направя малко оборот на сайта с някоя друга палитра, освен сянката. Joy

# 657
Не знам какъв крем да си купя...имам спомен ,че този на Ziaja с козе мляко хвалехте или греша?

# 658
  • Бургас
Днес в Дм видях на мястото на ultra doux тази серия на гарниер.

Кремът без измиване ме заинтересува. Обещанията му звучат примамващо, а за цената си от 10 лева количеството е повече от достатъчно.

# 659
  • София
Не знам какъв крем да си купя...имам спомен ,че този на Ziaja с козе мляко хвалехте или греша?
Много е приятно кремчето, пробвай го, мисля че е намалено в Лили този месец.

Общи условия

Активация на акаунт