Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 549
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Момичета какво мислите за четката на Ремингтон с точките?

# 661
Днес в Дм видях на мястото на ultra doux тази серия на гарниер.

Кремът без измиване ме заинтересува. Обещанията му звучат примамващо, а за цената си от 10 лева количеството е повече от достатъчно.

Имам крема за след измиване и не е лош, но ми се струва, че косата ми се заплита повече след него. Макар в началото да е много мекичка и хидратирана на допир, на следващия ден стои суха и заплетена

# 662
  • софия
Момичета какво мислите за четката на Ремингтон с точките?
Вземи я няма да съжаляваш.

# 663
  • Сливен
Гледах реклама на захарни ексфолианти за лице на Лореал,мнения?

# 664
  • София-Младост
А някой с отзиви за новата(поне за мен) серия AUSSIE?

# 665
И за мен е нова. Марка е на ДМ или Лили?

ПП. Видях, че се продава в Лили Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 09:59 от Silky_soft

# 666
Марката не е нова,просто я нямаше в БГ.
Виждала съм я единствено в Ензо и я поръчах ,защото гледах няколко блогърки ,които много похвалиха продуктите.
Останах доволна ,но мен ме сърбеше главата ,тъй като имам чувствителен скалп. Ако не се лъжа я водеха Австралийска ,но май се произвеждаше в Щатите.

# 667
И аз мога да похваля продуктите на Aussie. Ползвала съм само балсамите им, но моите не са от България, иначе за моята къдрава сухичка по краищата коса са много благодатни Simple Smile

# 668
Не знам какъв крем да си купя...имам спомен ,че този на Ziaja с козе мляко хвалехте или греша?
първо ще плювна по тази серия - околоочният има 5 парабена - не се втелявам много по съставки, но 5 са над психологическата ми граница; бях взела дневния и нощния в кутийките също /точно защото бяха много похвалени/ - не помня те дали имаха парабени и колко /лесно може да се провери в нета/, но единият ми лютеше на очите, а от другия ми излязоха от големите подкожни пъпки
т. е. от мен твърдо не! измазах ги на краката, където кожата е суха от епилатора - за там бяха чудесни

Скрит текст:
Отзиви ? Кожата ми е смесена ,по-скоро суха...не можах да намеря за каква кожа е ,а все го заглеждам в магазина.

второ плюв:
пише за всеки тип кожа, но понеже е с маслиново масло и пише за интензивна грижа, аз го взех за суха кожа като моята
самият крем е мазен, в началото изглежда, че попива добре, но после избива и кожата е все едно мазана с масло - пръстът при докосване по кожата се плъзга лесно; обаче това не е всичко - под крема усещам кожата си опъната, все едно нищо няма върху нея, т. е. ако мазнотията е проблем и бих го ползвала за нощен, то да ми опъва под крема за мен не е допустимо; мажа го на шия и деколте, там кожата ми не е толкова суха и е ок
Тайга писа същото за крема

# 669
bubanka ,благодаря ,че ми спести време и нерви ,а това с подкожните пъпки ..леле бягам далеч...
Не знам на къде да се насоча..ползвам на Лореал в момента,ама ми е много гаден и има ефекта кир ,ако сложиш повечко крем.Ползвала съм и Микса ,но ми омазнява кожата при по-дълго ползване .Биотен също не ми харесва ,може би ще се върна на биотрейд ....

# 670
на микса кремовете са много, в момента съм с богатия, който е в бутилка с помпа - по-тежък ми е отколкото искам и мисля да взема лекия му вараинт по-натам
тук хвалят доста и един техен гел-крем в кутийка - той също е в два варианта - лек и богат

# 671
Мисля ,че имам този
ще сляза до Лили днес да разгледам какво има на Микса .

# 672
Моята приятелка има суха кожа,но в същото време проблемна и е доволна от този крем. Каза че е лек и не й прави проблеми,но й хидратира добре. Аз ползвам от същата серия за мазна кожа и също съм доволна. Този е за суха:

# 673
Спомням си, че в темата съм чела мнения за това - https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_Q2EDpxOK … 6LfxMCwWAG9RGqZ8A Днес го взех импулсивно, но не се сещам дали бяхте доволни или не? Smile

# 674
  • София-Младост
Спомням си, че в темата съм чела мнения за това - https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_Q2EDpxOK … 6LfxMCwWAG9RGqZ8A Днес го взех импулсивно, но не се сещам дали бяхте доволни или не? Smile
Май съм го ползвала, доста ми поизсуши кожата...но пък аз в началото го ползвах всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт