Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 563
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
по-скоро за тази ми се струва, че е ставало дума:

# 676
Ала-Бала, мерси Simple Smile Иначе моята клони към мазна, та може и да ми пасне. Ще го пробвам ей сега.

Бубанка, твърде възможно е да бъркам марките. А тази, на която е моето, може би съм я срещала из другите теми.

# 677
  • Пловдив
Днес в магазин Лили видях заредена изчезналата напоследък серия Ultra doux на Гарниер с ново име - Botanic therapy. Имах време да разгледам само продуктите с маслина и тези с мед - опаковките на маските са същите, името на серията е друго /цена 10 лв. за маските/, шампоаните и балсамите са в малко по-различни шишета. Не знам дали има промяна в съставките. Освен шампоан, балсам и маска към всеки вид има и крем за коса. Много се зарадвах, че серията не е изчезнала! А в Лекси вчера открих продуктите от старата серия Ultra doux, маските са намалени на 5 лв.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 15:34 от marzeliva

# 678
Скрит текст:
Ако ви харесва старата серия на Гарние, се оглеждайте в Била. И там са намалени, колкото са останали.

# 679
  • София
Здравейте, искам да си взема от старата серия маски на Гарниер Ultra doux, една протеинова и една хидратираща. Кои да търся, моля за съвет!

# 680
Серията на Гарние не е ли една и съща, с различно наименование в определени страни - Ultra doux, Botanic therapy, Ultimate blends, Whole blends?

# 681
От известно време ползвам Микса 2 в 1 и съм много доволна. Не ми омазнява Т-зоната, а останалата част не е суха. Ето този е http://www.marvi.bg/akciq-mixa-anti-imperfection-hidratirasht-kr … -50-ml-13758.html

# 682
  • Пловдив
Серията на Гарние не е ли една и съща, с различно наименование в определени страни - Ultra doux, Botanic therapy, Ultimate blends, Whole blends?

Най-вероятно е точно така. При нас изчезна Ultra doux и днес за първи път видях Botanic therapy.

# 683
Да се оплача, макар че аз съм си виновна... Търсейки коректорите на Севънтийн, ги намерих в магазина на Славейков... имаше една любезна консултантка, готина мацка, която  предложи да ми сложи , за да видим кой цвят ще ми пасне... и аз патката се съгласих. Сложи ми го с четка и съответно половин час след това ми изби ечемик на окото. Предполагам е от това, че с тази  четка преди това са мазани кой знае още колко жени и очи.... но може пък и да е случайност

# 684
Ала-Бала, мерси Simple Smile Иначе моята клони към мазна, та може и да ми пасне. Ще го пробвам ей сега.

Бубанка, твърде възможно е да бъркам марките. А тази, на която е моето, може би съм я срещала из другите теми.

Моята кожа е нормална, леко чувствителна. Ползвам го 2 пъти в седмицата и съм доволна. Ексфолира добре и не ми изсушава и опъва.

Аз съм доволна от кремовете на Лореал extraordinary за зимата, но вече привършват и търся нещо по-леко за нормална кожа. Ще чакам отзиви Flowers Hibiscus

# 685
От известно време ползвам Микса 2 в 1 и съм много доволна. Не ми омазнява Т-зоната, а останалата част не е суха. Ето този е http://www.marvi.bg/akciq-mixa-anti-imperfection-hidratirasht-kr … -50-ml-13758.html
Този не е ли леко зелен с цел прикриване на зачервени участъци  ?
Днес пробвах от тестер в магазина новия крем на Нивеа URBAN DETOX ..в момента е на 8-9лв в ЛИЛИ и ми се стори добре на първо четене,но ако някой вече го е закупил ще се радвам на отзиви Simple Smile

# 686
Днес пробвах от тестер в магазина новия крем на Нивеа URBAN DETOX ..в момента е на 8-9лв в ЛИЛИ и ми се стори добре на първо четене,но ако някой вече го е закупил ще се радвам на отзиви Simple Smile

Ако става въпрос за дневния аз вече дори изразходих 1 опаковка Mr. Green Кожата ми е смесена и за този сезон ми беше добре, е малко лъсвах от него, но за през зимата предпочитам по-богат крем. За лятото например за мен би бил тежък, но ако си със суха кожа мисля, че и тогава ще е добре. Нанася се гладко, цветът е изключително забавен, а и това, че има фактор е голям плюс за мен.

# 687

Ако става въпрос за дневния аз вече дори изразходих 1 опаковка Mr. Green Кожата ми е смесена и за този сезон ми беше добре, е малко лъсвах от него, но за през зимата предпочитам по-богат крем. За лятото например за мен би бил тежък, но ако си със суха кожа мисля, че и тогава ще е добре. Нанася се гладко, цветът е изключително забавен, а и това, че има фактор е голям плюс за мен.
Хм,може би не е за мен ,защото работя в офис и е доста топло и лъсвам 2 пъти по-бързо ,а лятото кожата ми е по-мазна.

# 688
Обичах, не е зелен. Даже не съм знаела, че имат такъв крем Микса.

# 689
Да се оплача, макар че аз съм си виновна... Търсейки коректорите на Севънтийн, ги намерих в магазина на Славейков... имаше една любезна консултантка, готина мацка, която  предложи да ми сложи , за да видим кой цвят ще ми пасне... и аз патката се съгласих. Сложи ми го с четка и съответно половин час след това ми изби ечемик на окото. Предполагам е от това, че с тази  четка преди това са мазани кой знае още колко жени и очи.... но може пък и да е случайност

Изобщо не е случайност. Точно от коректора си е. Пълни са с бацили. А тази "консултантка" толкова разбира ... подобни продукти се пробват само с апликатор за еднократна употреба и то при условие, че никой клиент не е бъркал преди това в коректора.

Общи условия

Активация на акаунт