Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 535
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Моята кожа е нормална, леко чувствителна. Ползвам го 2 пъти в седмицата и съм доволна. Ексфолира добре и не ми изсушава и опъва.

И на мен ми направи днес добро впечатление от първата проба. Цената му беше под 4 лв, така че ще се окаже истинско попадение, ако и занапред се държи добре Smiley

# 691
  • София
Гледах реклама на захарни ексфолианти за лице на Лореал,мнения?
Взех си зеления, много ми хареса, кожата е като кадифе след него, без да е пресушена. Взех и озаряващия, но още не съм го пробвала. Във Фантастико са на примоция по 13, 79. (Както и лилавия Листерин 1л, 9, 99)

# 692
  • София
тук хвалят доста и един техен гел-крем в кутийка - той също е в два варианта - лек и богат

Ползвам крема в т. нар. лек вариант. Много съм доволна.
Но това е мое лично мнение и впечатление как действа на моята кожа. Всеки крем на различната кожа действа различно.

# 693
  • Сливен
Гледах реклама на захарни ексфолианти за лице на Лореал,мнения?
Взех си зеления, много ми хареса, кожата е като кадифе след него, без да е пресушена. Взех и озаряващия, но още не съм го пробвала. Във Фантастико са на примоция по 13, 79. (Както и лилавия Листерин 1л, 9, 99)
Мерси,надявам се да ги пуснат скоро в ДМ.

# 694
Обичах, не е зелен. Даже не съм знаела, че имат такъв крем Микса.
Има ,поне с такова впечатление останах от описанието на кутията и цвета на крема ....беше зелен.

# 695
Кой е този крем? Ще взема да го потърся от любопитство. 😁

# 696
  • София
Здравейте, моля за съвет за хубава бюджетна контурираща пудра. Дълго време ползвах на Катрис и бях страшно доволна. След като я спряха си купих на Llums, но не ми харесва толкова, по - скоро ми е някакъв компромисен вариант.
Също така си търся и околоочен крем, по възможност да премахва тъмни кръгове.

# 697
Няма такова нещо, като крем, който да премахва тъмни кръгове. Крема може да ти хидратира и освежи околоочния контур, но кръговете са въпрос на ген, начин на живот, натрупана умора и т.н. Само коректора ги кара да "изчезнат".
Иначе Trend it up имат една палитра за контуриране, която не изглежда зле, но не съм я пробвала и не знам колко е качествена.

# 698
На Аура хвалеха палитрата за контуриране, но аз лично нямам опит с нея.

# 699
Бижу беше хвалила тук един коректор на Буржоа.
Вчера реших да си го купя, но в ДМ се обърках и съм взела коректора Хелти Микс и чак у дома се усетих, че Бижу хвалеше друг.
Но аз пък да похваля Хелти микса - днес от сутринта не е мръднал, покривен е , не подчертава фините линии и общо взето стои много добре - не се набива на очи, в сравнение с други които съм ползвала е мнооооого по-добре. Ползвала съм на Есенс /бях много доволна от него, но последния който взех беше много гъст и доста се набиваше в линиите/, Катрис /изобщо не става за около очи/, Римел /любим/, Тренд ит ъп/ трагедия, в началото ми допадна, но после - о,ужас!/ и Аура /доволна съм, но не е нищо особено/.

Палитрата на контур на Аура аз много я харесвам, но банановата пудра свърши много бързо, хайлайтъра ми розовееше и се натроши и сега си карам с бронзанта и контура, които вече привършват. И аз съм в издирване на нова палитра за контуриране, в краен случай ще взема пак на Аура.

# 700
  • Бургас
От известно време ползвам Микса 2 в 1 и съм много доволна. Не ми омазнява Т-зоната, а останалата част не е суха. Ето този е http://www.marvi.bg/akciq-mixa-anti-imperfection-hidratirasht-kr … -50-ml-13758.html
Този не е ли леко зелен с цел прикриване на зачервени участъци  ?
Днес пробвах от тестер в магазина новия крем на Нивеа URBAN DETOX ..в момента е на 8-9лв в ЛИЛИ и ми се стори добре на първо четене,но ако някой вече го е закупил ще се радвам на отзиви Simple Smile
Днес го купих за подарък на цена от 6.50 от Кауфланд. Като ми върнат впечатления ще докладвам.
Здравейте, моля за съвет за хубава бюджетна контурираща пудра. Дълго време ползвах на Катрис и бях страшно доволна. След като я спряха си купих на Llums, но не ми харесва толкова, по - скоро ми е някакъв компромисен вариант.
За мен на лумс е много добра, но това е поредния пример как всеки има различно мнение за даден продукт. Мога да препоръчам на аура четворката, не съм толкова силно впечатлена, но и не я отричам. Очаквах повече.
За околоочен крем - нЕма такова животно, каквото търсиш. Де да имаше. Крема на орифлейм роял велвет ми допадаше много, но май цената му е висока, а ми беше подарък. В момента ползвам на балеа с уреа и е 4 лева ако не се лъжа и е приятно кремче. Ползвам за освежаване основно.

# 701
Доста хора май не харесват течния Камуфлаж на Катрис, но аз вече за пети или шести път го купувам и го използвам точно под очите. Ама...да, различни кожи, нормално е.

# 702
И аз го харесвам,както и за под очите Simple Smile

# 703
Можете ли да ми препоръчате хубави депилиращи ленти за лице за чувствителна кожа? Simple Smile

# 704
  • София
От известно време ползвам Микса 2 в 1 и съм много доволна. Не ми омазнява Т-зоната, а останалата част не е суха. Ето този е http://www.marvi.bg/akciq-mixa-anti-imperfection-hidratirasht-kr … -50-ml-13758.html
Този не е ли леко зелен с цел прикриване на зачервени участъци  ?
Днес пробвах от тестер в магазина новия крем на Нивеа URBAN DETOX ..в момента е на 8-9лв в ЛИЛИ и ми се стори добре на първо четене,но ако някой вече го е закупил ще се радвам на отзиви Simple Smile
Днес го купих за подарък на цена от 6.50 от Кауфланд. Като ми върнат впечатления ще докладвам.
За мен на лумс е много добра, но това е поредния пример как всеки има различно мне
За околоочен крем - нЕма такова животно, каквото търсиш. Де да имаше. Крема на орифлейм роял велвет ми допадаше много, но май цената му е висока, а ми беше подарък. В момента ползвам на балеа с уреа и е 4 лева ако не се лъжа и е приятно кремче. Ползвам за освежаване основно.

Преди няколко години ползвах един околоочен на Skincode с избелващ ефект,  /на промоция около 30лв/, но за месец ми премахна тъмните кръгове.  Спряха го от производство, за съжаление, след това така и не попаднах на подобен продукт. В момента ползвам Нивеа Q10 и ми харвсва за освежаване, лек и приятен е.

За коректора на Буржоа Хелти Микс: купих го преди няколко дни на промоция в Лили за 10лв., наистина е покривен, не се събира и издържа доста време.

Общи условия

Активация на акаунт