Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове дермални филъри, които хората използват?
Какви са препоръките за разграждане на филър?
Какви са препоръките за мезотерапия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове дермални филъри, които хората използват?
-
Какви са препоръките за разграждане на филър?
-
Какви са препоръките за мезотерапия?
Мезотерапията се препоръчва като ефективна за спортуващи хора. Опитът на един форум участник показва, че може да бъде ефективен за стягане на кожата и намаляване на мазнините. Цената на процедурата зависи от количеството инжектиран продукт и конкретния използван продукт. Примерни цени варират от 50 до 150 лв за различни продукти.
-
Какви са препоръките за ултразвукова или лазерна липосукция?
-
Кога е подходящото време за мамопластика след кърмене?
Все още със със смесени чувства трявбаше ли, не трявбаше ли. Нямах намерение, но се доверих се на преценката на лекаря - за пачи крак и гневна. Допълни, че когато се слага в тази област - се боде и челото. Почисти местата, покани ме да правя гримаси, за да отбележи точките. Учуди се, че ми е за първи път и предложи да сложи по-малко от обичайните количества. Въпреки малкото количество - челото ми е блокирано - усявам да направя гримаса, но трудно. На пачи крак каза, че слага много малко, колкото за освежаване. Ще видим как ще действа. Зная, че е нужно време, за д асе разгърне ефекта. Не мисля, обаче, че ще имам бюджет да поддържам през 3-4 месеца. Наложиелно ми е в момента да направя терапия на скалпа и искам оше една мезотерапия на брича. И финансово да си отдъхна

благодаря за куража