Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 606
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
veni.gabrovo_,за скулите ли питаш?Да,беше доста болезнено поставянето при мен,както и след това,около 2 седмици.
А имаше ли някаква промяна като визия за този период от време или си остана същото положение,на мен ми каза док да не се вглеждам първите дни,че ще има оток,но и сега според мен имам от едната страна/на 22.02. ми ги правиха/

# 181
Целта ми беше стягане на кунтура след сваляне на килограми. Първиначално имаше ефект, но очакваното "разгъване във времето на ефекта" не се случи.

# 182
  • София
veni.gabrovo_,за скулите ли питаш?Да,беше доста болезнено поставянето при мен,както и след това,около 2 седмици.
А имаше ли някаква промяна като визия за този период от време или си остана същото положение,на мен ми каза док да не се вглеждам първите дни,че ще има оток,но и сега според мен имам от едната страна/на 22.02. ми ги правиха/
Почти не се промениха от слагането до сега.След периода в който бяха болезнени и в оток,също не спаднаха значително.Но според мен 1 мл. е малко количество,освен ако човек не е имал и преди това скули.

# 183
При мен оток имаше само първия ден + лека синина на едното от боцнатите места. Днес ми е трети ден и изключвайки все още леката синина нямам никакъв дискомфорт. Вероятно защото количеството ми е малко...

# 184
Не беше ли венус вива за стягане на контура, или аз се обърках нещо.
Имам нужда от такава процедура за стягане но 500лв не.
Има ли нещо от което сте доволни и с по ниска цена?

# 185
Привет прекрасни,
По повод питането на Jas за ефекта на Легаси, смятам, че ако има сто попитани дами ще има сто различни мнения. Както и за всичко останало, де. Ще дам моите пет стинки тук, като човек правил серия процедури 2017 /мисля, че бяха 4 + 2 поддържащи/ и четири тази година януари. Моята кожа е  зряла, аз съм на 46 години, плътна, мазна. Като започнах първия път драмата ми беше висналите бузи. Ефектът, който усетих беше повдигане на шията под брадичката, прибиране на увисналата част на бузите, изглаждане на стари акне белези, намаляване на тъмните кръгове под очите,цялостно освежаване на лицето, Ако търсех ефект  уау сигурно щях да съм обезсърчена. Но какво се случи? Просто спрях да се ядосвам на някои неща, спрях да забелязвам бузите, тъмните кръгове вече не ме дразнеха... Човек като се гледа всеки ден в огледалото и постоянно си вижда недостатъците. Хеле пък ние жените. Щом нещо съм спряла да забелязвам  в дразнещия му вариант, значи това се е подобрило! Поне за мен. Легаси ми помогна в този смисъл. След година обаче нещата започнаха да се връщат в първоначалният им вариант. Да не забравяме, че междувременно съм остаряла с година.  С терапевтката мислим за подпомагане на кожата от друг вид, защото не може едно и съща терапия да влияе постоянно. Та ще комбинираме Легаси с микроблийдинг примерно. И така. Има ли еднозначен отговор на всичко?

# 186
Момичета, търся отзиви относно процедура с дермо пен.

# 187
Vespova в кой салон прави карбоновият пилинг и дали е хубав апарата, тъй като на мен в една клиника ми бяха обявили много по-висока цена

Привет! В студио Ефект в Стрелбище ми правиха пилинга. Ако следва да съдя по резултата след процедурата значи, апарата е хубав, но не съм се интересувала от марката му.Ако не е тайна, колко пари ти искаха  на теб за салона, за който говориш?

Vespova, извинявай ако се повтарям, но беше ли споменала колко процедури са необходими за този род пилинг? Тъй като и аз съм попадала на по-високи цени, тази с някакво намаление ли я ползва?

# 188
  • в 1001-та нощ
Честит ми първи ботокс днес Stuck Out Tongue Closed Eyes Все още със със смесени чувства трявбаше ли, не трявбаше ли. Нямах намерение, но се доверих се на преценката на лекаря - за пачи крак и гневна. Допълни, че когато се слага в тази област - се боде и челото. Почисти местата, покани ме да правя гримаси, за да отбележи точките. Учуди се, че ми е за първи път и предложи да сложи по-малко от обичайните количества. Въпреки малкото количество - челото ми е блокирано - усявам да направя гримаса, но трудно. На пачи крак каза, че слага много малко, колкото за освежаване. Ще видим как ще действа. Зная, че е нужно време, за д асе разгърне ефекта. Не мисля, обаче, че ще имам бюджет да поддържам през 3-4 месеца. Наложиелно ми е в момента да направя терапия на скалпа и искам оше една мезотерапия на брича. И финансово да си отдъхна  Sob

# 189
  • София
Честито,Алена! Simple Smile

# 190
Честит ми първи ботокс днес Stuck Out Tongue Closed Eyes Все още със със смесени чувства трявбаше ли, не трявбаше ли. Нямах намерение, но се доверих се на преценката на лекаря - за пачи крак и гневна. Допълни, че когато се слага в тази област - се боде и челото. Почисти местата, покани ме да правя гримаси, за да отбележи точките. Учуди се, че ми е за първи път и предложи да сложи по-малко от обичайните количества. Въпреки малкото количество - челото ми е блокирано - усявам да направя гримаса, но трудно. На пачи крак каза, че слага много малко, колкото за освежаване. Ще видим как ще действа. Зная, че е нужно време, за д асе разгърне ефекта. Не мисля, обаче, че ще имам бюджет да поддържам през 3-4 месеца. Наложиелно ми е в момента да направя терапия на скалпа и искам оше една мезотерапия на брича. И финансово да си отдъхна  Sob

Алена, Честито Simple Smile Аз лично много се харесвам след ботокс някак лицето ми грейва Simple Smile От третия ден след слагане се вижда най-добре ефекта.
Първият път като слагах ботокс ми издържа само 2 месеца - сложиха ми съвсем малко, за да видя как е. Вторият път ми издържа 10 месеца! Тия дни сложих за трети път, но не мисля, че е нормално на 3-4 месеца да се прави терапия с ботокс - много кратък срок ми се струва.

# 191
  • София
lilis,в кои зони си слагала и каква марка е ботокса ?

# 192
  • в 1001-та нощ
Даяна Simple Smile Благодаря Innocent

lilis Flowers Hibiscus благодаря за куража Simple Smile И аз останах с впечатление, че целта е общо освежаване на погледа, повдигане на веждите и т.н. Изненадах се, че още сега усещам ефекта. Дано изкара по-дълго Simple Smile

Питах док за страничен ефект - влошаване на зрението - каза, че е възможно при хора с глаукома.

# 193
  • София
Аз съм слагала само в челото-6Е.Ефекта си пролича след около 10 дни.
След 2 седмици бях на ретуш и ми поставиха още 4 единици.
Издържа около 3 месеца,но нали казват,че първия път трайността е най-малка.
Мина вече 1 год. и скоро и аз трябва да го подновя.
В гневна и очи ми казаха,че все още няма нужда да слагам.

# 194
  • в 1001-та нощ
Ти си много млада, все още Simple Smile

На мен челото ми е съвършено гладко, на глевната имам вълничка, не е бръчка, но явно имма по-силна мимика там. А на пачи крак имам много релефни бръчки при усмивка. В спокойно изражение не личат, глако е, но да се усмихна и се виждат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт