Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мерсии Hug,ама не съм чак толкова млада(35г.)
Аз имам много силна мимика на челото и ботокса е моето спасение за там.
И аз при усмивка имам бръчици,но щом казват,че още е рано да пипам там,ще се съглася.
Казаха,че по скоро съм за мезо там,но аз съм малко скептична към мезото.
Ще изчакам още и след това и аз ще сложа ботокс там. Peace
Под очи,определено съм за филър,но и това отлагам засега.

# 196
  • в 1001-та нощ
Ами, интересно, наистина. Но си мисля, че щом има бръчици в резултат на мимика, докато тя не се смекчи - бръчките все ще се вдълбават. Може би е добре първо да се постави малко ботокс за релакс на зоната и после мезо - за възстановяване на тъканите Simple Smile

# 197
  • София
И аз мисля по същия начин. Peace
Ами ще видя,ще го обсъдя пак с лекарката. Simple Smile
Все пак мина 1 год. откакто ми каза,че нямам нужда. Wink

# 198
Алена - честито! Ефекта ще се разгърне след 4-5 дни още повече, но все пак зависи от количествоо, което е сложено. Времето за разграждане също зависи както от количеството, така и от силата на мимиката, а също и от продукта. Най-краткотраен ми е бил Диспорт/ Дайспорт - 50 ед в глабела, чело и пачи крак ги разградих за 4 месеца. Най-дълго изкарах с Неуронокс.

Аз имам изключително силна мимика нагневната бръчка, видима е и без да правя мимики. На 9-ти март имам час за подновяване при Балабанов, ще коментираме и запълване с филър в последствие, ако не се заглади достатъчно.

# 199
  • в 1001-та нощ
Чудесно - ще следя за ефекта Simple Smile . Аз си мислех, че нямам силна мимика, но според док имам. Може би мускулите ми са силни, но не правя гримаси.

При мен има 30 единици в глабела и чело, и по 6 единици в пачи крак. Общо 42 единици. За марката не попитах Relaxed

# 200
Алена, май ще стане година от ботокса в челото ми и все още не ме е пуснал напълно! Въпреки, че Ванеска, каза че слага бейби доза. Много съм доволна! Ужасно много гримасничех и зорлем си правех бръчки. Само на чело съм слагала, за щастие нямам пачи крак още. Мисля, че Вивата помогна за подобряване на еластичността на кожата ми.
Много искам сега да си я направя на шията. Проблема е, че почти целогодишно съм изложена на слънце и все няма кога.
Не знам дали април ще е удачно, ще питам. Ако не октомври задължително!
За Легси на лице- при мен имаш стопяване на подкожни мазнини, затова не бих правила повече, нямам нужда от това.
Искам нещо, което да ми махне пустите петна от слънце! Появяват се въпреки, че съм с фактор за след лазер и изобщо не показвам лицето, винаги съм с огромни шапки и пак! Махнаха се от Вивата, почти напълно и сега с начале:(

# 201
Аленка, четох някъде нещо за ботокс, че имало максимален брой процедури, които може да се правят - 10 ли, 12 ли там някъде. /Затова и не се препоръчвало да се слага ботокс в ранна възраст, да не се изчерпят бройките... нали /
 Но после го оборили това нещо, че може и повече, но да се изчака да се разгради предния докрай преди да се сложи нов. Аз невервам некой да чака докрай да му се разгради и да си се радва на бръчките.
Като сложих на гневната, никой не ми препоръча да правим и чело, там имам леки бръчки, но като цяло моето лице остарява на смъкване надолу, не на бръчки, та като ми увисват бузите сигурно ми изглаждат бръчките по челото, знам ли. Но гневната имаше ефект "бягайте, спасявайте се" към околните, та съм много доволна, че започнах да слагам вече там /два пъти до сега/

# 202
Честито, a.l.e.n.a! Аз съм голям фен на ботокса в умерени дози Simple Smile.
Първият път наистина издържа по-кратко време, след това при мен поне си държи около година. И дори като се върне мимиката, кожата е в по-добро състояние от преди ботокса. Когато всичко /и ботокс, и филъри/ е направено умерено и без прекаляване, резултатът е супер.

# 203
Алена -при мен протоколът и двата пъти е бил 36 в глабела, 4 пачи крак и 10 за чело, от които 4 ми ги бодяха в косата, над нивото на слепоочията.

За реновация казват, че трябва да са минали поне 6 месеца, но ако мускулатурата е с добър тонус и си е възвърнала напълно мимиката,  аз бих повторила и преди изтичането им. Все пак и лекаря трабва да каже.

# 204
  • в 1001-та нощ
Момичета, много благодаря за споделеното Simple Smile  Flowers Hibiscus Наистина оценявам и ми е полезно Simple Smile окуражаващо Simple Smile До сега ботоксът не ми е бил тема изобщо, не съм разучавала и само периферно от коментарите до момента съм закачала по нещо, без да се задълбочавам Simple Smile

Аз съм по-консервативна по отношение на боденето и предполагам, че няма да бързам да повтарям Laughing . Разбира се, ще се вслушам и в мнението на док. Спомена, че за лятото е добре да има релакс на зоните, тъй като повече присвиваме очи.

Жаки, майка ми беше ходила преди време на дерматолог - именно за пигментни петна. На прегледа я е попитал дали се излага ан слънце и тя е потвърдила - има градина и често е там. Та, той й казал - че няма смисъл, защото при такива условия - ще избият пак.

За Вивата - април все още слънцето не е толкова силно, но аз бих била по-предпазлива и бих я направила есента, даже ноември.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 09:12 от a.l.e.n.a

# 205
Момичета, понеже като растем с годиниките, всички започваме да се оплакваме от торбички под очите, умора, неравномерен тен, искам да попитам какво мислите за блефаропластиката? Има ли такива, които са си правили, или разчитате по-скоро на мезотерапии и филъри?

# 206
Vespova в кой салон прави карбоновият пилинг и дали е хубав апарата, тъй като на мен в една клиника ми бяха обявили много по-висока цена

Привет! В студио Ефект в Стрелбище ми правиха пилинга. Ако следва да съдя по резултата след процедурата значи, апарата е хубав, но не съм се интересувала от марката му.Ако не е тайна, колко пари ти искаха  на теб за салона, за който говориш?

Vespova, извинявай ако се повтарям, но беше ли споменала колко процедури са необходими за този род пилинг? Тъй като и аз съм попадала на по-високи цени, тази с някакво намаление ли я ползва?

За да има ефект, трябва да се направят поне 3-4 процедури. Тази цена е редовната -160 лева и не съм ползвала отстъпка, но може да има такава по избор за процедура, покрай женския празник.

# 207
  • София
Алена, изненадвам се, че вече виждаш ефект от ботокса. Не би трябвало броени часове след поставянето да има блокирана мимика. Не би трябвало и на втория ден при първо поставяне да има видим ефект.
При мен първия път издържа 5-6 месеца, след второто поставяне минаха 9 месеца до подновяването и не беше отминал ефектът напълно.
Сега сложихме по-малко. Да видим колко ще изкара.

# 208
Благодаря на всички за споделеното за Венус легаси, аз имам бузесто лице и мисля, че при мен ще има ефект. Смятам да направя 6 процедури сега и после всеки месец по една за поддръжка. Чудя се само лице ли да правя или лице и шия, предвид че ми е много важно да се повдигне и лицевия контур?

# 209
  • в 1001-та нощ
Алена, изненадвам се, че вече виждаш ефект от ботокса. Не би трябвало броени часове след поставянето да има блокирана мимика. Не би трябвало и на втория ден при първо поставяне да има видим ефект.
При мен първия път издържа 5-6 месеца, след второто поставяне минаха 9 месеца до подновяването и не беше отминал ефектът напълно.
Сега сложихме по-малко. Да видим колко ще изкара.

След манипулацията ми казаха да правя гримаси и в колата и после в къщи ... устроих добро представление на децата. На по-късен етап - вече ми беше по-трудно - само на челото. Но преди да си легна, като си почиствах лицето и гледах в огледалото - гримаси можех да направя  Simple Smile

На челото и сега ми е по-трудно да го  "бръчкам".

Общи условия

Активация на акаунт