Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 151 456
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета!
Аз днес правих плазмолифт. Сега съм подута. Simple Smile уж бях се постарала да закуся и все пак доста малко кръв пуснах. Наблегнахме на зоната около очите. Даже ще имам синка на едно място. Попитах за филър в тази област. Отново ми каза, че не ме съветва и не би ми поставила. Даже сега и за belkyra-та се опитва да ме разубеди да не правя, казва че според нея няколко килограма надолу щели да ми оправят това, което ме дразни.
Аз ботокс съм поставяла два пъти, като втория път беше август. Сега ще поставяме пак след месец. На мен много ми допада ефектът от ботокса, доста по-освежено изглежда лицето.
Иначе като новост чух за някакво подчертаване на скули с мезоконци, за дами които не искат допълнителен обем в скулите. Не знам дали е и новост, де, но сега го чувам.

# 211
  • в 1001-та нощ
Все се каня да питам док каква е разликата между "PRP-плазмотерапия" и "Плазмолифтинг" Simple Smile Той  препоръчва "PRP" пред мезотерапия.

Chicci, честита процедура Simple Smile Ти предвиждаш ли редукция на теглото?

# 212
Момичета и аз реших да сложа ботокс малко и по три зъбчатка конци на двете страни на лицето. Искам да го съчетая с поставяне на бустър под очите, защото ми е хлътнала малко там. Преди година съм слагали ХК, но сега друга лекарка ми предлага бистър да ми сложи.
Може ли някой да ми каже каква е разликата между ХК и буустър за под очите?

# 213
Все се каня да питам док каква е разликата между "PRP-плазмотерапия" и "Плазмолифтинг" Simple Smile Той  препоръчва "PRP" пред мезотерапия.

Chicci, честита процедура Simple Smile Ти предвиждаш ли редукция на теглото?

Ами всъщност ние правим PRP. А каква е разликата не зная и аз.
За теглото предвиждам, даже работя по въпроса. Искам да сваля 5кг.
Между другото,  сега мажа с neocica. Simple Smile
Докторката ми спомена и за някакъв колаген като мезотерапия, но не бил все още за мен. Много добре уплътнявал, но два дни трябвало да не се показваш, защото ставала на топчета кожата, където е слагано.

# 214
lilis,в кои зони си слагала и каква марка е ботокса ?

Значи първият път ми слага Ванеска, но не зная марката. Вторият път и третият ходих при д-р Мирчевска и тя ми сложи Вистабел - всичко гневна, чело и пачи крак Simple Smile

# 215
  • София
a.l.e.n.a, честито и от мен! bouquet
Аз много се учудвах, когато момичетата пишат, че ботоксът ги хваща на ентя ден, така че въобще не се учудвам че при теб почти веднага е станало, както и при мен.
Аз още не съм подновявала ботокса на чело след 1-я път, а то май беше 2013-2014 г? newsm78
Не бързай да мислиш за подновяване! Радвай се сега! bouquet

# 216
  • Бургас
Дами,от значение ли е марката на ботокса?В смисъл като качество.За дълготрайността съм на ясно,защото при мен държи най-много 3-4 месеца винаги.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 23:15 от Nina_Z

# 217
  • София
Дами,от значение ли е марката на ботокса?В смисъл като ефект.За дълготрайността съм на ясно,защото при мен държи най-много 3-4 месеца винаги.

Тук преди пишеше една дерматоложка, практикуваща в Австрия. От нея знам, че най-вече има разлика в концентрацията на ботоксовият разтвор, но също така и от марката. Най-вече първото. Тя пишеше, без да цитирам, общо взето следното : "че всеки док си разтваря ботолиновият токсин според неговите виждания", като общо взето на различните зони се прилагат различни концентрации. Peace

# 218
  • Бургас
Дами,от значение ли е марката на ботокса?В смисъл като ефект.За дълготрайността съм на ясно,защото при мен държи най-много 3-4 месеца винаги.

Тук преди пишеше една дерматоложка, практикуваща в Австрия. От нея знам, че най-вече има разлика в концентрацията на ботоксовият разтвор, но също така и от марката. Най-вече първото. Тя пишеше, без да цитирам, общо взето следното : "че всеки док си разтваря ботолиновият токсин според неговите виждания", като общо взето на различните зони се прилагат различни концентрации. Peace

Благодаря ти Маyyal

# 219
  • София
Скрит текст:

Благодаря ти Маyyal

За нищо.
Lucy се казваше. newsm78 Ако я намеря, ще дам линк. Peace

Lucy - Ентусиаст
Не мога да вкарам линка?
Lucy
Потребителско име: LucyРанг: Ентусиаст

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 00:30 от MayyaI

# 220
  • София
lilis,в кои зони си слагала и каква марка е ботокса ?

Значи първият път ми слага Ванеска, но не зная марката. Вторият път и третият ходих при д-р Мирчевска и тя ми сложи Вистабел - всичко гневна, чело и пачи крак Simple Smile
Благодаряя! Hug
Мирчевска на поставени единици ли таксува или цената е за зона?
Ако имам нужда пак само от 10Е  в челото,като първия път,по-добре ми да ме таксуват на единици.Не виждам смисъл да плащам двойно за зона.Но най-важно е да стане като хората ест,а не цената. Peace

# 221
  • в 1001-та нощ
Мен на единици ме таксуваха.

# 222
И аз мисля, че е най-удачно на единици да се изчислява цената.

# 223
  • София
Когато са нужни малко единици,както например е в моя случай,много по-изгодно е на единици,обаче ако са нужни 30 единици примерно,по-изгодно е на зона(около 250лв).Ако е на единици ще е около 400лв(12-14лв за единица)

# 224
Когато са нужни малко единици,както например е в моя случай,много по-изгодно е на единици,обаче ако са нужни 30 единици примерно,по-изгодно е на зона(около 250лв).Ако е на единици ще е около 400лв(12-14лв за единица)

Ами на зона. За мен е по-изгодно така. И при двете процедури, които правих при д-р Мирчевска имах контролен преглед след около две седмици, при който ми слагаше допълнително ботокс там, където е останало нужно още малко да се блокира мимиката. Като за втората процедура нищо не съм плащала.

Общи условия

Активация на акаунт