Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Аз за сега имам само ботокс на челото и филър под очите при Ванеска и от двете съм супер доволна! Май месеца ще стане година, ботокса едва сега ме пуска, въпреки малката доза, бейби доза, каза лекарката:) И под очите си стои, ако има нужда от добавяне тя ще каже.
Марка на филърите не помня, паспорта ми е у дома. Реденсити ли беше?

# 16
  • София
 JACKLIN*,доста ти е издържал ботокса в челото,браво!
 При мен ефекта се запази около 3 месеца.
 Лекарката ме предупреди,че първия път може да изчезне бързо, след месец-два.
 Аз съм с 10 единици само.

# 17
Съвсем скоро ще се реша за поставяне на дилър под очите, за корекция на хлътване, но не знам къде да го направя.

# 18
Аз съм поставяла при д-р Ванеска филър под очите преди година и половина и още има някакъв остатък, но определено има нужда да се поднови, но съм доволна като цяло, не помня марката на филъра.

При д-р Валянова съм правила устни, като не бях доволна нито от формата, нито от издръжливостта, но това беше преди 4 години...

Последно 2 пъти през 6м поставях ХК в устни Juvederm Ultra Smile при д-р Мирчевска, като и двата пъти съм доволна като форма, но последния ми се образуваха топчета(не знам дали от филъра или от поставянето), които искам да разградя, но мисля да посетя друг лекар.

# 19
  • София
Не съм слагала филъри.
Засега не е имало нужда.

Искам да направя нещо за тапицерията на корема, но ме е страх.

# 20
Не съм слагала филъри.
Засега не е имало нужда.

Искам да направя нещо за тапицерията на корема, но ме е страх.

Какво точно искаш да си правиш, какъв е проблема?

# 21
  • София
Имам сланинки по корема. И може би малко излишна кожа.
Нямам представа дали ултразвукова липосукция е подходяща. За истинска операция ме е страх. А и парите не са малко.
Наднормено тегло нямам.

# 22
Нямам представа дали ултразвукова липосукция е подходяща. За истинска операция ме е страх. А и парите не са малко.
Наднормено тегло нямам.

Раждала ли си? Спортуваш ли, придържаш ли се към диетично и здравословно хранене? Само в липосукцията ли виждаш спасение? По принцип тя решава проблемите, още повече, че технологиите са супер напреднали и вече не боли като едно време. Знам, че при лазерната липосукция няма болка за разлика от класическата.

# 23
  • София
Раждала съм, коремът ми бе огромен, лекарите се шегуваха, че изглеждам като бременна с тризнаци, въпреки че бях качила само 10 кг.
Тренирам редовно, под тапицерията имам изключително здрави и стегнати коремни мускули.
С дрехи съм добре, на голо се вижда.
Скептична съм към апаратните процедури за подобни проблеми, затова мисля за нещо по-сериозно. Но пък имам алергии към упойки.

# 24
  • в 1001-та нощ
Наднормено тегло нямам.

Можеш да пробваш и мезотерапия Simple Smile

# 25
  • София

Алена, колко ти струва на теб една процедура? Ясно ми е, че за друга зона цената вероятно ще е различна? Знам, че вече си направила 3 процедури. Ще правиш ли още?
И пречи ли на тренировките?

# 26
  • в 1001-та нощ
Мезотерапията е особено ефектина при спортуващи. В момента аз тренирам през ден - само силови тренировки. Докато правя тренировките - не съм променяла графика си на трениране, и мезото не ми пречи. Дори след първото мезо - веднага имах тренировка.

Цената зависи от инжектираното количество и от това какво се инжектира. Примерно 5 мл от един продукт е 50 лв, от друг 150 лв. При мен започнахме с два продукта  - единият за разграждане на мазнините, а другият за стягане. Чета, че тези продукти съдържат и ХК, което видимо подобрява и качеството на кожата.  При първото инжектиране имаше бурна реакция - оток, затопляне (вътре нещо става, бълбука, не е само реакция на тъканите от травмата). Второто инжектиране беше след 2 седмици и док на пипане каза, че мазното почти го няма. След прилагане на същия коктейл - реакцията беше доста по-тиха. Може би веществата нямаха с какво да влязат в реакция. Третото инжектиране беше с други продукти - единият пак е Конжонктил за стягане, а другият е Целуформ - видях, че има описание какво съдържа, ако ти е интересно ( http://skinline.bg/bg/mezoterapia-celluform/ ). Реакцията беше по-бурна и от първата. Според док няма нужда от още третиране на тази зона. Аз може да поискам конжоктил за стяагне - той е евтин до колкото разбрах. Следващия път продължаваме с брича.

Първите две мезо бяха по 580 лв (Slim + Conjonctyl), а третата - Celluform+Conjonctyl - пак някъде там (плащах и други неща).

Ако решиш а оридеш ан преглед - лекарят ще види зоната, за да прецени какво има да се ликвидира - при теб  на корема няма да е целулит, по-скоро само мазнина, както и за стягане - предполагам ще се приложи Slim + Conjonctyl - в съотношение и количество - според зоната.

# 27
# 28
Благодаря за новата тема и всичко, което споделяте.  bouquet
Не съм слагала филъри, но по-натам по-вероятно.
Устните и скулите си ги харесван, евентуално след време ако не мога да се справя с по-изразени линии бих.

# 29
Раждала съм, коремът ми бе огромен, лекарите се шегуваха, че изглеждам като бременна с тризнаци, въпреки че бях качила само 10 кг.
Тренирам редовно, под тапицерията имам изключително здрави и стегнати коремни мускули.
С дрехи съм добре, на голо се вижда.
Скептична съм към апаратните процедури за подобни проблеми, затова мисля за нещо по-сериозно. Но пък имам алергии към упойки.

Можеш да пробваш и с Венус Легаси. При мен даде изключително добър резултат. А щом имаш алергия към упойки, не бих рискувала да лягам под ножа.
Иначе и аз бях като теб, в дрехите добре, ама недай си боже да се съблека, че и да има и светлина, лъсвах в целия си блясък и целулит.  Close

Общи условия

Активация на акаунт