Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 151 474
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета,здравейте.Чета ви от известно време и събирам информация за процедурите,които правите.Аз съм на 35 и видимо имам бръчки по челото и между веждите и вдлъбнатини под очите.Ще ни помоля ,ако има някоя от вас,която е от Пловдив,да ми предложи добър лекар,към който да се насоча.Благодаря ви предварително

# 256
Момичета утре имам час за ботокс, бустър под очите за запълване и по 3 зъбчати конеца на страна в лицето. Надявам се да си харесам резултата! Ще пиша после как е минало!

# 257
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a Как така от ботокс са ти изчезнали бръчиците под очите? Той нали се слага само над очите... аз досега два пъти съм слагала на челото и в гневната, но не съм виждала никаква промяна в бръчиците под очите... за там и аз нямам решение към момента.. В Дуписима ми казаха, че там можело да се работи само със силиций и имали такива инжекции, които не били опасни в близост до окото, така както са филърите. А силицият стимулирал образвуането на нов колаген в тази зона, което дава плътност и изглажда бръчките (според тях нали).  Друга възможност за бръчиците под очите не съм чувала, а имам нужда....  Tired

Някакви терапии със стволови клетки ми се искаше да пробвам, защото като гледам онлайн те дават най-добри и естествени резултати, но не съм видяла такива процедури в нито една БГ клиника... ще видим сега Ильо Стоянов дали обоготява собствената извлечена мазнина със стволови клетки преди да я инжектира...

Преди, като се усмихнех - се появяваха едни много фини линийки - под окото - откъм външната част. В спокойно изражение - бръчки нямаше, но при засмиване - да - очертаваха се фини. Аз съм с тънка кожа и предполагам затова изглеждат фини. Отделно са тези, които са , като ветрило - от външния ъгъл на окото. Ако поровя за някоя стара снимка - тях мога ги покажа - те са дебели и релефни, видими. Но и тези отстрани на окото, и под окото - се виждат само при мимика. Не мога да кажа, че много са ме дразнили. Мен повече ме притесняваше да виждам, че кожата под очите се дехидратира. Но док предложи - преди да правим каквото и да е - да релаксираме зоната. Сега изобщо не мога да се сетя - дали е бодено под окото или ефектът от пачия крак - дава ефект и там. Ще го попитам.

Върху една картинка от нета - "нарисувах какво имам предвид" - с черно са дебелите и релефни бръчки при усмихване. А с червено - фините и ситни. И двата вида сега не се виждат. Върху черните е бодено, за другите - не си спомням. Ще попитам.

# 258

A_vagabоnd, пробвала ли си с някакви процедури, например кислородна терапия, почистване на лице?

# 259
  • в 1001-та нощ

Момичета утре имам час за ботокс, бустър под очите за запълване и по 3 зъбчати конеца на страна в лицето. Надявам се да си харесам резултата! Ще пиша после как е минало!

Успех, Деси Simple Smile  Чакаме отзивите Simple Smile

# 260
Малко може и да съм изпуснала от темата, но какво представлява бустъра?
Слагането на конци (сигурно се има предвид мезоконци) може ли да замести липофилинга?

# 261
a.l.e.n.a  Много интересно, за първи път чувам да се махнат тези бръчици... аз имам тези, които си ги нарисувала в червено... Страшно ще съм ти благодарна ако се сетиш да го питаш следващия път какво ти е правил в тази зона, за да изчезнат..  Hug bouquet  Моите се задълбочават все повече, а съм само на 33...не искам да допускам да стават толкова големи, че да е неборатимо ( то може и вече да е  Confused  )

clarisa_77  пробвала съм 2-3 за дълбоко почистване, но това не мисля, че ще ми разреши проблема. Тези терапии биха били супер после за поддържане на доброто състояние на кожата, но исках първо да стигна до основата на проблема и да премахна източника. След това ще мисля за заличаване на белези и допълнително тонизиране и стимулиране.

Бустърите също са добър вариант, и аз ги обмислям за под очите и за хлътването на скулите. Трендафилова като ми слагаше ботокса и филъра последния път ми каза, че за моето лице бустърите биха имали супер ефект, защото те наистина стимулират естествените процеси на кожата и ефектът е по-дълготраен и подмладяващ.  Ще чакам отзиви за тях, защото мисля да ги тествам следващия път, вместо филъри.

# 262
  • в 1001-та нощ
Разбира се Simple Smile То и на мен ми е интересно Simple Smile Преди да направя рисунката, опитах да намеря снимки в нета - реших, че все ще има нещо подходящо. Но ми направи впечатление, че на повечето снимки - тези бръчки - следват формата на окото, а после "завиват надолу":

Зачудих се - дали пачият крак включва и тези бръчки или те са друга зона? На тези снимки изглеждат, като една област. A при мен тези фини бръчици следват формата на окото откъм външния ъгъл и не завиват надолу. Изглеждат различни. Друга анатомия, може би Simple Smile Зоната при мен е обгрижваам, може и това да е дало резултат, пък и волтаична плазма правих там Simple Smile

Но ще питам и аз искам да зная къде беше боденето. Ефектът е налице само с по 6 единици на всяко "око", а по протокол се слагат повече. За мен по-малко, тъй като ми е за 1 път, но очевидно - няма нужда от още, за да има резултат. Колко ще е траен - ще видим Simple Smile

За бустерите - и аз не разбрах какво се прилага Sad

# 263
Добър е резултата с ботокса,  единствено ме притеснява доколко се запазва мимиката.

Аз също се интересувам от скинбустерите, една от  разликите между мезотерапията и тях е,  че при мезотерапията инжектирането е повърхностно, а при скинбустерите се достига дълбоко в дермата. Другото е , че те са съставени от неживотинска  хиалуронова киселина, което от своя страна намалява риска от алергични реакции.

# 264
Скинбустерите са по-плътни също като консистенция и основно се поставят във фини линии. Това, което ми е обяснила моята лекарка. И по-рядко се правят. Аз съм правила 1-2 пъти. През 6 месеца. На restylane.

Някой беше питал за apriline филърите. Аз съм поставяла forte. Който е най-твърдия в устните за контур, но има и други приложения също.

alena, аз правя PRP в околоочната зона. Лекарката ми препоръчва единствено това за тази зона. Без филъри, без мезотерапии. Само PRP. И ботокс, де но той е отстрани и със съвсем друга цел.
Но естествено ефектът се разгръща във времето при PRP-то поне при мен. И неприятен момент е, че в тази зона много лесно се целва кръвоносно съдче и стават синки. Поне при мен. Сега под дясното око си имам от 5 дни. Добре, че има коректори. Мажа и с неоцика лицето. Казаха ми, че bioderma имат подобен силно възстановяващ крем, който имал и арника в състава си. Аз честно казано не ползвам супер високи класове козметика за лице. По-скоро инвестирам в процедури, а козметиката ми е среден клас, даже не знам дали е и среден. Кожата ми е чуствителна и редувам най-вече т н "медицински" марки - avene и подобни. Има едни so bio. Също много ми харесват сериите им с алое и арган.

# 265
Здравейте момичета! Преди час ми мина процедурата. Поставиха ми по 3 зъбчати конеца на страна, бистър 0.5 под очите и ботокс на трите зони - общо 45 единици.
Имам лек оток на лицето( по-точно на бузите), за сега нямам сенки. Единствено ми се струва, че ми се получи като леко пътуване от края на единия конец, което малко ме притеснява. Но може да е просто, защото около него има оток (Надявам се като мине отака да няма хлътването). Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо - моля за мнения! Ако имате въпроси - питайте!

# 266
a.l.e.n.a  Много интересно, за първи път чувам да се махнат тези бръчици... аз имам тези, които си ги нарисувала в червено... Страшно ще съм ти благодарна ако се сетиш да го питаш следващия път какво ти е правил в тази зона, за да изчезнат..  Hug bouquet  Моите се задълбочават все повече, а съм само на 33...не искам да допускам да стават толкова големи, че да е неборатимо ( то може и вече да е  Confused  )

clarisa_77  пробвала съм 2-3 за дълбоко почистване, но това не мисля, че ще ми разреши проблема. Тези терапии биха били супер после за поддържане на доброто състояние на кожата, но исках първо да стигна до основата на проблема и да премахна източника. След това ще мисля за заличаване на белези и допълнително тонизиране и стимулиране.

Бустърите също са добър вариант, и аз ги обмислям за под очите и за хлътването на скулите. Трендафилова като ми слагаше ботокса и филъра последния път ми каза, че за моето лице бустърите биха имали супер ефект, защото те наистина стимулират естествените процеси на кожата и ефектът е по-дълготраен и подмладяващ.  Ще чакам отзиви за тях, защото мисля да ги тествам следващия път, вместо филъри.

Да, много често проблемът при пъпките е вътрешен - хормонален. Така, че в тези случаи първо се лекува причината, но подкожно също трябва да се атакува източника, защото и подкожно има огнище на възпалението.Механичното почистване е добро, но не трябва да се прекалява.Ти проблеми с щитовидната жлеза ли каза, че имаш ?

# 267
clarisa_77  Да, с хипофункция на щитовидната жлеза съм. 7 години живях с диагнозата Хашимото, докато преди 4 месеца при преглед при друг ендокринолог се оказа, че ми е била погрешно поставена, но въпреки това нарушение във функцията на жлезата има. За щастие поне не е в следствие на автоимунен процес.

Честно казано се надявах д-р Джалдети да ми назначи някакви изследвания първо, за да сме 100% сигурни каква е причината, но искрено се надявам да е познала какъв е реалният проблем и лечнието да даде ефект. Ако не - ще отида при дермтоложката на Алена.

# 268
clarisa_77  Да, с хипофункция на щитовидната жлеза съм. 7 години живях с диагнозата Хашимото, докато преди 4 месеца при преглед при друг ендокринолог се оказа, че ми е била погрешно поставена, но въпреки това нарушение във функцията на жлезата има. За щастие поне не е в следствие на автоимунен процес.

Честно казано се надявах д-р Джалдети да ми назначи някакви изследвания първо, за да сме 100% сигурни каква е причината, но искрено се надявам да е познала какъв е реалният проблем и лечнието да даде ефект. Ако не - ще отида при дермтоложката на Алена.

На мен при проблем със скалпа ми назначи страшно много изследвания, и като видя резултатите започна лечение.  Предполагам, че е била сигурна щом така....Ще си проличи по резултатите  Laughing

# 269
  • в 1001-та нощ
El_83, ти какви проблеми имаше със скалпа?

Desy_Stz, честито и благодаря за разказа. Може би подутината в края ан единия конес е в резултат на по-голяма травна там. Малко да е трепнала ръката, да е имало раздвижване и ето. Но би трябвало да е временно и да отшуми Simple Smile Стискам палци всичко да е наред и да си доволна, след като се възстановиш напълно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт