Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 151 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Алена, петното дето ми стана на слепоочието и ми окапа косата.

# 271
  • в 1001-та нощ
Аууу, какво се оказа?

# 272
Не знам. Изследванията бяха ок, изписа ми разни мазила и се оправи постепенно. В последствие заради петната по лицето и реакцията ми на кожата на слънце се усъмни, че имам хеликобактери пилори. пусна ми изследване и за него и да, имах Simple Smile Изписа АБ по схема, и така...Въобще, за кожни болести съм я признала.

# 273
clarisa_77  Да, с хипофункция на щитовидната жлеза съм. 7 години живях с диагнозата Хашимото, докато преди 4 месеца при преглед при друг ендокринолог се оказа, че ми е била погрешно поставена, но въпреки това нарушение във функцията на жлезата има. За щастие поне не е в следствие на автоимунен процес.

Честно казано се надявах д-р Джалдети да ми назначи някакви изследвания първо, за да сме 100% сигурни каква е причината, но искрено се надявам да е познала какъв е реалният проблем и лечнието да даде ефект. Ако не - ще отида при дермтоложката на Алена.

Това е много неприятна и деликатна ситуация. А имаш ли проблеми с килограмите? Чувала съм, че при проблеми с щитовидната жлеза или си много слаб или пък си по-пухкав.Добре, че не се е развило автоимунно заболяване.И второто мнение никога не е излишно.Успех!

# 274
  • Пловдив
Момичета,здравейте.Чета ви от известно време и събирам информация за процедурите,които правите.Аз съм на 35 и видимо имам бръчки по челото и между веждите и вдлъбнатини под очите.Ще ни помоля ,ако има някоя от вас,която е от Пловдив,да ми предложи добър лекар,към който да се насоча.Благодаря ви предварително
За Пловдив д-р Албена Чолакова мога да препоръчам,аз също научих за нея от тази тема от други момичета,които са ползвали услугите и.

# 275
Бихте ли споделили къде работи Албена Чолакова?

# 276
Здравейте .
Преди 5 месеца , детенцето ми на 2 годинки си удари челото в ръба на вратата . Нямаше рана , само се поду и посиня . Отока мина за една седмица , но забелязах , че сега има вдлъбната чертичка на челото от силният удар . Бихте ли ми казали с какво мога да е мажа . Засега е мажа с шипково масло и Биодерма Цикабио , но не виждам ефект .

# 277
Има кабинет в Медлайн на Филип Македонски. Бях там веднъж на консултация, останах с чувство за не добра хигиена.

# 278
Здравейте, отново искам да повдигна темата за Венус Легаси и Венус Вива, защото много се колебая между двете и не мога да взема решение. При коя от двете процедури подмладяващия ефект е по-голям?

# 279
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря ви.Къде работи д-р Чолакова,почти нищо няма в нета за нея.И ако може актуален телефон.

# 280
  • София-Младост
Благодаря ви.Къде работи д-р Чолакова,почти нищо няма в нета за нея.И ако може актуален телефон.
http://eli-aesthetics.com/ тук ми излиза това име

# 281
  • в 1001-та нощ
Здравейте, отново искам да повдигна темата за Венус Легаси и Венус Вива, защото много се колебая между двете и не мога да взема решение. При коя от двете процедури подмладяващия ефект е по-голям?

Вива

# 282
  • Plovdiv, Bulgaria
http://eli-aesthetics.com/ тук ми излиза това име
и на мен ми излезе това,но е в Созопол...

# 283

Има кабинет в Медлайн на Филип Македонски. Бях там веднъж на консултация, останах с чувство за не добра хигиена.

# 284
Къде приема д-р Джалдети? Писали са сме, но не съм си запзила адреса.

При нея се чака, до колкото помня? Има ли прекомерни много хора и колко време горе-долу отделя на пациент, особено, ако реши и някаква процедура да прави?

Общи условия

Активация на акаунт