Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
25 години все пак предполагат да се започне с първите по-сериозни грижи за лицето. Не знам щом твърдиш, че си слаба от какво се е провокирала тази двойна брадичка. С по-пухкаво лице ли си?

Хората не твърдят, а споделят. Принципно. Особено, когато търсят съвет.
Ти не си ли виждала слаби хора и лица с двойна брадичка?

Или тя е приоритет само на по-пълничките  Stop

Не е до килограми, а до структура! А понякога виси кожа, а не мастна тъкан.

И на 25 не и е време да започне със сериозни грижи, ако няма нужда! На 25 хидратация, слънцезащита, почистване и едни добри добавки в умерени количестава са напълно достъчни. Ако, няма някой по-сериозен проблем, разбира се, като акне, преждевремно състаряване и т.н.

Но в класически случай кожа на 25 не й трябват сериозни! Crazy грижи, а адекватни, редовни такива.

# 346
25 години все пак предполагат да се започне с първите по-сериозни грижи за лицето. Не знам щом твърдиш, че си слаба от какво се е провокирала тази двойна брадичка. С по-пухкаво лице ли си?

Хората не твърдят, а споделят. Принципно. Особено, когато търсят съвет.
Ти не си ли виждала слаби хора и лица с двойна брадичка?

Или тя е приоритет само на по-пълничките  Stop

Не е до килограми, а до структура! А понякога виси кожа, а не мастна тъкан.

И на 25 не и е време да започне със сериозни грижи, ако няма нужда! На 25 хидратация, слънцезащита, почистване и едни добри добавки в умерени количестава са напълно достъчни. Ако, няма някой по-сериозен проблем, разбира се, като акне, преждевремно състаряване и т.н.

Но в класически случай кожа на 25 не й трябват сериозни! Crazy грижи, а адекватни, редовни такива.
Чак за сериозни процедури не смятам, че ми се налага още. Почистването на лицето си го правя редовно, използвам и доста почистващи продукти, маски, кремове за хидратация, въпреки че още съм в търсене на моят, сякаш не усещам достатъчна хидратация, особено в зоната около очите. Кожата ми е нормална към смесена в т-зоната, акне нямам, освен една,две пъпчици преди менструация и то не винаги

# 347
  • в 1001-та нощ
В момента ползвам само това кремче и съм адски доволна Simple Smile https://www.clinique.com/product/1687/5089/skin-care/moisturizer … ded-thirst-relief

# 348
В момента ползвам само това кремче и съм адски доволна Simple Smile https://www.clinique.com/product/1687/5089/skin-care/moisturizer … ded-thirst-relief
Аз се чудя за някое от кремчетата на Елизабет Арден,но си мисля, че може и да да ми тежки, ти имаш ли опит с тях?

# 349
  • в 1001-та нощ
Околоочните им са тежки, но за под очите ще ти вършат работа. Дори снощи се поколебах дали такъв да не ти предложа. Този на Клиник попива много добре моментално и след това усещането е, че си по гола кожа. Докато при Арден се усеща пътността, напояването. Тежък филм не се получава, но кремът дълго се усеща, че е нанаесен. Аз не бягам от този ефект, особено, ако съм с грим, но ако не съм - не харесвам лъскане по лицето, мокър ефект и т.н. Simple Smile

# 350
Алена, благодаря ти много за отговорите! 💐

# 351
Аз мисля че за твоите 25 нищо не ти пречи да почнеш с мезотерапия, като първи грижи за кожата.
А щом си със смесена ходиш ли на почистване лице?

# 352
  • Пловдив
Момичета, имам питанка. Някой да има впечатления/да се е подлагала на процедури с ALMA Q LASER? Искам да направя нещо комплексно за кожата си Rolling Eyes...Ходя на почистване редовно (Хидрафейшъл), имам филъри, правих си мезотерапия около очите, като цяло е в добро състояние лицето. Но сякаш ми се иска още малко лифтинг, блясък и свежест Rolling Eyes
Алена, как ти звучи? Това е апарата и процедурата -
http://www.dermavist.com/service.php?id=328

# 353
Доколко се справя Хидрафейшъл с черните точки?

# 354
Петя, браво, кожата трябва да се обгрижва независимо от възрастта. Този подход се отплаща във времето и забавя процеса на стареене.
Почистване, хидратиране, добра козметика и да не забравяме начина на живот и храната. Кожата е най-големият човешки орган и реагира веднага.
Вече има много процедури и терапии и те съветвам да се консултираш с лекар, коя би била най-удачна за твоя тип кожа, тъкмо ще коментирате и двойната брадичка.

Алена, извинявай за въпроса, на като видях снимката ти ми прави впечатление, че веждите ти са по-различни. Работено ли е по тях или е от грима?

# 355
 harley.quinn, за свиване на порите препоръчват карбоновия пилинг.

# 356
  • в 1001-та нощ
Момичета, имам питанка. Някой да има впечатления/да се е подлагала на процедури с ALMA Q LASER? Искам да направя нещо комплексно за кожата си Rolling Eyes...Ходя на почистване редовно (Хидрафейшъл), имам филъри, правих си мезотерапия около очите, като цяло е в добро състояние лицето. Но сякаш ми се иска още малко лифтинг, блясък и свежест Rolling Eyes
Алена, как ти звучи? Това е апарата и процедурата -
http://www.dermavist.com/service.php?id=328

Тъй като лицето ти е подобно на моето и имаш филъри, аз бих ти насочила вниманието към Juvederm Volite - това е нов филър от семейството на Жуведерм с VYCROSS технологията. Може да се инжектира с множество малки убождания по-повърхностно и дава именно - сияйност, освежаване и лек лифтинг ефект.  Гледам го аз, но докато стигна до него имам стъпки да извървя - поставяне на "основа", скулптуриране и едва тогава "the final touch".

Д-р Ива Стоилова работи с този продукт и ако съм в Пловдив - бих се консултирала с нея. Какъвто и да е лазер бих прилагала - преди филърите Simple Smile

Алена, извинявай за въпроса, на като видях снимката ти ми прави впечатление, че веждите ти са по-различни. Работено ли е по тях или е от грима?

Много набито око имаш. Интервенцията е ботокс и малко 8 точков лифтинг, който засяга и зоната около очите. Още с ботокса - веждите се повдигнаха леко, с филъра още. Не са точно повдигнати, нямам учуден вид, но са различни (не в лошия смисъл). Формата им малко се промени. Преди само ги подчертавах с малко пепелен молив, а сега ...трябва и леко да им променя формата, защото не харесвам плътни и дебели вежди. Вечер, като се дегримирам - не се сещам за това. А сутрин, като стигна до тях - вече е късно ... за да не ми се насълзят очите, когато вече съм гримирана (веждите ги оформям последни).

# 357
a.l.e.n.a, мерси за отговора. Не знам дали е от набитото око, но съм решила мойте да ги оправя с микроблейдинг и първо във веждите се взирам.  Simple Smile

# 358
Здравейте. Много моля за съдействие. Има ли някой опит с липектомия на ръце? Къде направихте операцията? Доволни ли сте или по-скоро не препоръчвате на бъдещи пациенти да се оперират при същия специалист? Благодаря предварително за отзивите:)))))))

# 359
Моля да споделите впечатления за др Виолин Петров от Виа Медика? Доволни ли сте от операциите при него или по-скоро не го препоръчвате? Аз преди малко бях на консултация при него. Малко съм раздвоена все още...

Общи условия

Активация на акаунт