Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 413
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Венус Легаси доколко агресивна процедура е ? Лесно пукам капиляри по краката,а по корема имам бемки и се колебая заради този вакуум ...

Няма вакуум при легаси, процедурата е приятна  и неболезнена - има загряване, но не е непоносимо. Аз направих 3 от 6 процедури на лице и шия, все още нямам резултат, но се надявам тепърва да започне да личи:))

# 436
Жаки, честито!  bouquet

Значи след последния ти пост ми се прииска да хукна да се оперирам на минутата  Laughing

Аз я отлагам, защото все още не съм сигурна дали няма да имам второ дете  Simple Smile. И искам, ако ще правя гърди да съм приключила с раждания.

# 437
  • в 1001-та нощ
Венус Легаси доколко агресивна процедура е ? Лесно пукам капиляри по краката,а по корема имам бемки и се колебая заради този вакуум ...

Не е агресивна, вакуумът е пулсиращ - като потупване, а не като засмукване. Има затопляне.

# 438
Момичета, за двойна гуша - Венус Легаси може ли да се прилага? Коя е най-щадящата процедура и същевременно най-ефикасната за под 30 г. Моята е малка, хормонално породена, но много дразнеща и постоянно я гледам. Направо ми срива самочувствието отвсякъде.

# 439
Аз си записах час за Венус Вива  на цяло лице при Люси. Има пакет за цяло лице 3 процедури, а може другите две да са на отделни зони, та се чудя....По принцип при мен има нужда на цяло лице, но ще видим и тя какво ще каже. Нямам търпение, на 16.04 ми е часът.

Алена, болезнена ли е процедурата, че на лицето хич не търпя на болка  newsm78

# 440
El, подходяща ли е за моята възраст? 25+

# 441
Аз си записах час за Венус Вива  на цяло лице при Люси. Има пакет за цяло лице 3 процедури, а може другите две да са на отделни зони, та се чудя....По принцип при мен има нужда на цяло лице, но ще видим и тя какво ще каже. Нямам търпение, на 16.04 ми е часът.

Алена, болезнена ли е процедурата, че на лицето хич не търпя на болка  newsm78

Къде е това и каква е цената на пакета?

# 442
Не знам за каква възраст е подходяща, според мен зависи от кожата и нуждите на лицето повече, от колкото от възрастта.

В Есте Клиник е. Цената за цяло лице е 650лв. Само за зони, не знам. Пакет от 3 процедури цяло лице - 1650лв

# 443
Аз съм в Пловдив, тук гледах промоционални пакети от Нирвана. Ако някой се включи с мнение, ще съм благодарна.

# 444
  • в 1001-та нощ
Момичета, за двойна гуша - Венус Легаси може ли да се прилага? Коя е най-щадящата процедура и същевременно най-ефикасната за под 30 г. Моята е малка, хормонално породена, но много дразнеща и постоянно я гледам. Направо ми срива самочувствието отвсякъде.

Да, може - за намаляване на обеми и прибиране на "гуша" и бузи - се прави с пулсиращия вакуум. От една страна действа за стапяне на мазнините, от друга за стягане на тъканите. Не е агресивна процедура, няма реакция и възстановителен период, както е при белкайра. Предполагам трябва да се направи пакет, от една процедура - едва ли ще има ефект.

Аз си записах час за Венус Вива  на цяло лице при Люси. Има пакет за цяло лице 3 процедури, а може другите две да са на отделни зони, та се чудя....По принцип при мен има нужда на цяло лице, но ще видим и тя какво ще каже. Нямам търпение, на 16.04 ми е часът.

Алена, болезнена ли е процедурата, че на лицето хич не търпя на болка  newsm78

Аз ползвах обезболяване с лидокаин крем и за мен не беше болезнено изобщо. Стискам палци и ще очаквам да разкажеш Simple Smile

# 445
На мен тези кремове въобще не ми действат. И лазера като правих там на петната, умирах  Joy
Ама ще изтърпя де, какво да правя.
Получава ли се почерняване и белене като при пилинга, притеснява ме, че на следващите процедури ще съм на работа и...

# 446
Не е късно вече за Венус Вива, предвид слънчевото греене? Аз затова го оставих за есента.

# 447
El-83, моля те да споделиш като мине Вива-процедурата-колко боли, как се променя лицето, кога можеш да отидеш на работа без притеснения..... И аз съм решила, че това е процедурата, която ми трябва, но все още събирам кураж и обмислям кога ще е подходящият момент

# 448
  • в 1001-та нощ
На мен тези кремове въобще не ми действат. И лазера като правих там на петната, умирах  Joy
Ама ще изтърпя де, какво да правя.
Получава ли се почерняване и белене като при пилинга, притеснява ме, че на следващите процедури ще съм на работа и...

Действат, но трябва да се намажеш обилно, като с маска. Последния път обилно се намазах и лицето ми с часове беше изтръпнало, като след зъболекарска упойка.

След процедурата ставаш на точици, е зависи колко агресивно ще се подходи, но аз се показвах и в деня ма процефурата ... малко позачервена, а след 3 дни бях с пълен грим Simple Smile

За възстановяване ползвах Neocica. Облекчава моментално, успокоява.

# 449
  • Горна Оряховица
Момичета някоя ходила ли е на процедура " безиглено влагане на хиалурон в устните" ? Гледам, че отдавна ги има процедурите, но не намерих мнения из форума. Процедурата е 30 лв. След колко процедури сте видели ефект?

Общи условия

Активация на акаунт