тъй баш по пладне с тоя поглед отиди
до мръкнало нема изкарам пък и утре е ден 

"Вчера"

Как хубаво ме нареди, онзи ден преди да видя разпределението,бях почнала да гледам еп.2 и така лекичко си записвах превода, донякъде, тъй ,че този път съм още по-бързо готова! Но ще гледам да го подредя по хубаво!
Не знам къде ще ходиш, но хубаво и весело да си изкараш!

Георгиева
,благодаря ти за линковете които си сложила
да си кажа сега по този въпрос 
,А другите два са с Ти си моята родина
там където го видя оня Джинго

Ама шимди какво ще правя аз,след като в контакта всичко е бликирано-до сега това ми беше надеждата,па макар и на руски да гледам
благодаря за гифчетата със Султанъмм

се появи да предложи своя превод на думите му.

" Ще можеш ли да завземеш сърцата?"
Не знам за Мехмед, но Кенан го може!

Не знам за Мехмед, но Кенан го може!

взе ми го от клавиатурата

Не мога да изтрия от съзнанието си закачливия поглед на Дайлян аби тип Йоги Беар

Тук съм, вече си мислех, че "Мама" ме е баннала. От вчера безброй пъти се опитах да напиша правилно съобщение на лични, ама йок не става. Никога не съм писала документи и представа си нямам от форматиране и милион други глупости. От вчера ми пуши главата и не мога да открия къде греша. Пиша текста, оформям, редактирам -под конец(и в началото, и по средата). Пращам или предварителен преглед- всичко на салата.
Ши умра от срам пред Галка, да ми оправя бакийте. Тя обеща да ме научи, дано е нещо просто това, което ми убягва. Те и на "Note pad"го написах и го сейфах, ама не знам как да го пратя и къде.
Мисля, че проблема идва от празните полета, или текста е много дълъг за една станица? Не знам.
Не мога да изтрия от съзнанието си закачливия поглед на Дайлян аби тип Йоги Беар

Колко е сладка с тия червени бузки Бушра, дано не я пудрят и белосват, та да изглежда като статуя.
От втори епизод най-силно впечатление ми направиха думите на Мехмед при сбогуването с мъртвия му баща. "Ние ще те погребем до твоя принц, татко. Вашето тюрбе ще бъде открито, за да вали милостив дъжд в/у вас, както ти пожела. Там ще бъдете само ти и твоят син Аладдин. Когато научих за твоето завещание, така ти се ядосах в детството. " Погребете ме до Аладдин. Други деца не искам." Знам, че под "други" имаше впредвид мен. В твоите очи , аз не бях принц, който може да стане Повелител. Ти не видя огъня, който гореше в моето сърце, татко. Ти мислеше, че аз мечтая. Мислеше,че съм увлечен от напразни желания. Аз ще докажа,че това не е така. Ти знаеше,че аз няма да стана такъв Повелител, какъвто ти искаш.Беше прав! Няма да стана! Кълна ти се татко , под моето управление Османската държава ще стане световна!"
писах ти на лични, дано помогна
Препоръчани теми