Звездни компромати - 352 част

• 100 797
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
  • Viena
Направо кофти понеделник,развали ми романтичен петъчен проект Grinning

# 631
Бабите - прънцеси все едно от хОра за народни песни към читалище 'Просвета' в Карлуково.
Joy Joy
По-скоро "стари градски песни" Mr. Green Иначе на точното място  Twisted Evil

Гери Дончева не е искала да е единтвената патка на събитието, затова е с такава чанта. Grinning
hahaha hahaha hahaha Crazy
Разсмях се от сърце със сравненията ви!

# 632
Аз пък от към стария и новия форум да я отворя тая снимка с тетките, пулих се, пулих се и  последната от редицата все на Софи Маринова я правя Simple Smile

# 633
Намекваш, че освен кола, букет от 100 рози, позлатен телефон и не знам си какво още, под наем за селфита се дават и брандирани от скъпи марки торбички?!
Може да не са под наем торбичките.
Може да са старателно прибрани и внимателно прегънати там, където трябва.
Само казвам.

# 634
  • София
Кралицата е присъствала днес на първото си модно ревю, което е част от британската седмица на модата.
Поводът е учредяването на награда за британска мода "Кралица Елизабет II" и пръв неин носител е дизайнерът Ричард Куин. На ревюто до кралицата е и Ана Уинтур.

Скрит текст:

# 635
Искам да остарявам като Ана Уинтур!

# 636
Бабите - прънцеси все едно от хОра за народни песни към читалище 'Просвета' в Карлуково.
😂😂😂

# 637
  • Русе/София
Искам да остарявам като Ана Уинтур!
На мен кралицата ми е 100 пъти по-свежа от Ана Уинтур.
По въпроса с торбичките- тъпото и то почна да ги получава,но клипа го няма вече.

# 638
  • София
Зейнеб става блогър/ влогър

# 639
  • Бургас
Дженифър Анистън се връща при ...............

дано е истина, дано е истина

# 640
  • Rock & Roll feeling ...
Дано! Той е пич Simple Smile

# 641
Дженифър Анистън се връща при ...............

дано е истина, дано е истина

Миналия ден гледах въпросния филм, в който участват и двамата, и се замислих колко си отиват, пък то какво било Grin

# 642
Биват като двойка, макар че не харесвам Дженифър Анистън

Тази снимка не знам от коя година е 

редакция: снимката е от 2010

Actress Jennifer Aniston poses in the press room at the 67th Annual Golden Globe Awards held at The Beverly Hilton Hotel on January 17, 2010 in Beverly Hills, California.

# 643
Понеже сега хващам синоптичката на Нова-Нора. Явно "дъждовито" си е някаква нейна запазена марка. И днес ще е дъждовито, ако  не знаете Simple Smile

# 644
  • Sofia
Ох, синоптичката на Нова ми е голяма мъка, всеки път се притеснявам коя дума ще сбърка и съм на тръни, не чувам нищо от времето Simple Smile Няма лекота в говоренето, видимо е притеснена, не знам как са я избрали.
Идиотската рубрика на Никол я прескачам, не е на място в това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт