Звездни компромати - 352 част

• 101 035
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Сигурно само аз искам Брад и Дженифър да се съберат отново и завинаги.  Simple Smile
Така и не можах да ги възприема с другите им съпрузи след раздялата.

# 301
  • На брега на реката
На Брад явно са му слаби ангелите, след като не устоя на тоя вамп Анджелина. И точно от тогава хич, ама хич не го харесвам.

# 302
Нищо не си е променяла Банова. Същата си е. Говори така, все едно е скрила по един орех във всяка буза. Но много добре се справя според мен.

# 303
Да прибереш мъж след като те е оставил заради друга, че и е и направил куп деца? Моля ви се, уважавайте малко повече Джен. Отделно, че е потенциален пияница. Да си се събират Брат и Анджи и да си гледат челядта, викам аз.

# 304
Има любов, която вдъхновява, такава, която изпепелява, но нашата любов @niki_mihaylov13 заслужава “Оскар”!
https://www.instagram.com/p/BfLAvZHBowl/?taken-by=nikoleta_lozanova
Валентинското обяснение на НИлото

Преди една, две години същата песен пееше и за Валери - най- голямата любов, триста сватби и обети и накрая се оказа, че през цялото това време си е обичала Никиту.
Тази е такава измама Simple Smile

# 305
  • София
Рафа и Лео на благотворително събитие в Амстердам. Рафа е получил пари за фондацията си, подкрепяща деца в неравностойно положение

Скрит текст:

# 306
  • На брега на реката
Новината на деня! Фики станал татко Grinning

# 307
Хаай майкоуу да им е честито!

# 308
  • София
А честито да му е!
Аз съм изостанала нещо с клюките, но те не се ли ожениха преди 5-6 месеца? Не за друго, а защото той много се биеше в гърдите, че булката му ще е "честна"

# 309
А честито да му е!
Аз съм изостанала нещо с клюките, но те не се ли ожениха преди 5-6 месеца? Не за друго, а защото той много се биеше в гърдите, че булката му ще е "честна"
До годежа, е имал впредвид! Joy

# 310
А честито да му е!
Аз точно обратното гледах. Той сподели, че било невъзможно в днешно време да бъде "Virgin". Grin

# 311
Булката му на сватбата беше бременна, преди това е била "честна"и така я е взел. Най-много до към годежа да е издържала.

# 312
Е, то на този мачо как да му устоиш 😁

Жалко за Джен и Теру. Той ми е много секси, такъв мрачен, лош...ммм...

# 313
Жалко за Джен и Теру. Той ми е много секси, такъв мрачен, лош...ммм...
Този човечец ли е мрачен и лош?! Shocked Joy

# 314
Joy
Ами...какво да направя, така го виждам 😅

Общи условия

Активация на акаунт