Звездни компромати - 352 част

• 101 005
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
Забравила си да напишеш, че това в чашите е шампанско и го предлага заедно със закуските Joy Joy

# 391
Ех Ирина, толкова напъване, толкова възвишени мисли и накрая ресторантче...

# 392
Непонятна ми е тази масова злоба и омраза към Тенчева. Показаното от ресторанта ( кафене, локал, закусвалня?) изглежда вкусно, интересно, уютно.

# 393
  • Варна
На мен Ирина ми е крайно неприятна с образа, който показва по медии, мрежи и едно време тук, но не мога да си изкривя сърцето и да не кажа, че на снимки храната, и малкото, което се вижда от обзавеждането и описанието на дъската зад нея, изглежда добре и аз бих опитала някои неща.
Надявам се по този начин да намери най - после своето амплоа и да спре да ръси възвисени претенции, а може би да стане и по - добър човек!
В биг/вип Брадър умишлено не я гледах, защото съм с усещането, че е... Лош човек...

# 394
Когато един човек ти я неприятен си склонен да виждаш негативното, а не позитивното в него.
Та в тази връзка, това отзад тоалетна ли е, баня ли е, някаква кухня ли е 😁

# 395
Много приказки и накрая софийска баница с шампанско... шампанското добре, ама аз очаквах нещо воловани, кроасани. Wink

# 396
Като гледам каква какафония е на дъската и какъв краснопис е.. може да се цаня да ѝ дращя по стената Simple Smile Това явно е някакъв творчески хаос Simple Smile

# 397
  • София
То чинии, то подложки, то дъска, то презентация на храната.....Thinking
Но какво разбираме ние, че да обсъждаме това “място за храна, изкуство и лични ритуали”!!!

# 398
Наистина ще е добре да си намери човек с хубав почерк и способен да пише хоризонтално. Виждала съм много такива менюта по кафенета и заведения, сега е много на мода, но тази мацаница е като от селска кръчма.

# 399
  • София
Почеркът на дъската е най- малкия проблем на така показаната презентация!

# 400
Наистина кухнята отзад хич не е излязла добре, като соц кухня е. Може на живо да е друго.

И самата Ирина много се харесва с тюрбани и прибрана коса, в случая с лента, ама толкова да не й отива точно такава прическа на нейното кръгло лице.

# 401
Тази жена има ли снимка без алкохол?Имам чуството,че от ставането сутрин се хваща за чашата

# 402
Ако не четях темата въобще нямаше да я отразявам таз особа Ирини.
По снимките заведението не е нищо изключително- по центъра е фул с всякакви такива- не е открила топлата вода.
Много претенция като чета тук- от менюто, което виждам на дъската - беден избор, да не кажа че няма какво да ям там.
За кафето то ще си покаже- такива заведения се издържат основно от работещите в центъра - от двете цени, които видях не мисля, че има особен шанс.

Гледах Йорданка Христова, много добре остарява тази жена

# 403
Симона Загорова по Бтв. Ми....не е слаба, както я описваха скоро за някакъв нов клип, който е направила. Направо си е пухкава.

# 404
Тенчева уж щеше да прави телевизионно предаване, пък накрая закусвалня. При това, изобщо не е оригинална, просто е копирала.
Да имаш толкова пари и да не се напънеш за собствен стил... Гюрлата във Варна има повече собствен почерк.

Общи условия

Активация на акаунт