Звездни компромати - 352 част

• 101 007
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Милен Цветков понякога задава "въпроси", май няколко са се разплаквали и напускали студиото му, по принцип не съм му голям фен, даже ме дразни, но има и бисери.

# 376
  • Rock & Roll feeling ...
Сигналните жълтури бяха по-прости и от тия,които осмиваха.
Чалъмът е в похвата.
Boho chic правя предаване и те взимам за сценарист, брилянтно ги представи нещата.

Кой ще го вземе на работа този ако не е баща му
Е, оператор можеше да бъде и без да е син на баща си.

# 377
# 378
  • На брега на реката
Хахаха, страхотни имитации
Ровейки за още, попаднах на този мачо, който бил ALWAYS NAKED AND HAPPY Yum Bowtie

# 379
  • София
Джъстин Теру сниман в Ню Йорк да товари куфари, с помощта на брат си

Скрит текст:

# 380

Кой ще го вземе на работа този ,ако не е баща му
[/quote]
Може , ама колко оператори почиват на Малдивите или отскачат на почивка до щатите😁

# 381
Хахаха, страхотни имитации
Ровейки за още, попаднах на този мачо, който бил ALWAYS NAKED AND HAPPY Yum Bowtie
Тоя е всичко друго, но не и мачо. Simple Smile

# 382
  • На брега на реката
Пропуснала съм кавичките Simple Smile
Още една звездна раздяла: Ерик Дейн и Ребека Гейхарт

# 383
И все пак, чест им прави на арменците. Колко са сплотени! Всички работят заедно-кой продуцент, кой оператор, кой пр, кой шивач... Една българска рода не би могла да бъде така сплотена. Ще се избият, ще се окрадат взаимно или просто ще се продадат.

# 384
  • Пловдив
Кой ще го вземе на работа този ,ако не е баща му
Може , ама колко оператори почиват на Малдивите или отскачат на почивка до щатите😁
[/quote]

Но и можеше да ходи само да харчи парите на тати, без да  работи, а той го прави. Което лично на мен ми харесва.

# 385
За парите, които има Халваджанчето даже си е скромно. Работи, гледа си семейството. Не троши парите на тати в чалга кръчми, не си зарязва жената заради силиконови маймуни, раздавайки го бизнесмен.

# 386
За парите, които има Халваджанчето даже си е скромно. Работи, гледа си семейството. Не троши парите на тати в чалга кръчми, не си зарязва жената заради силиконови маймуни, раздавайки го бизнесмен.
Точно, подкрепям!

# 387
Няколко пъти съм виждала Бебо с бебето и жена си. И да ви кажа, много са готини, защото адски непринудено се държат, смеят се, гушкат се, побутват се. Като млада, влюбена двойка са.

# 388
Старо е,ама..Sweat Smile
Желаещи за творци има ли Simple Smile
https://www.slusham.com/irituali-restorant-na-irina-tentcheva/

"..да изпратите CV и мотивационно писмо (което е от най-голямо значение)"..т.е колкото по-превзето и лигаво толкова по-добре.

# 389
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето, имаме вече и кадри от Иритуали

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт