Звездни компромати - 352 част

• 101 014
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Онзи ден я мярнах Каратанчева при Галя от На кафе.
Но не гледам този блудкаж и не чух какви въпроси й задаваха. Предполагам, че нито един неудобен въпрос и Галя най-вероятно хууубавичко й е облизала задника, както винаги прави с гостите си.

# 361
  • Оптимист по принуда
Гала колкото такива з@дници е облизала, може да се впише като олимпийска дисциплина.

# 362
Гала колкото такива з@дници е облизала, може да се впише като олимпийска дисциплина.
Но заради този си талант ще води На кафе до дълбока старост. Като Цола Драгойчева- тя се е н@пикавала, но пак е била на поста си в Партията. Галя е истински комунист с устойчивостта си да оцелява. Браво!

# 363
  • софия
Преди 20 години някъде, баща ѝ уби баба, дядо и внуче, които излизат от една бензиностанция... Роднини на мои приятели бяха. Тогава май беше депутат. После беше направил катастрофа с няколко коли и беше избягал от местопроизшествието. Чудна фамилия!...

За да не съм голословна:
https://www.blitz.bg/obshtestvo/advokatkata-na-tato-izmkna-rado- … e_news146386.html
http://m.novini.bg/news.php?id=389717
Отвратителни! Не знаех за това, но и тя, и баща й са ми абсолютна гняс (даже само като пиша за тях и се сетя как изглеждат, и как се държат настръхвам от гадост). Нечистоплътни във всеки смисъл.

# 364
Но заради този си талант ще води На кафе до дълбока старост. Като Цола Драгойчева- тя се е н@пикавала, но пак е била на поста си в Партията. Галя е истински комунист с устойчивостта си да оцелява. Браво!

Цола Драгойчева преди 9-ти е била осъдена на смърт и наказанието сменено на доживотен затвор, защото забременява в затвора. С ку...лък се е оцелявало и тогава, не знам каква устойчивост имаш предвид.

# 365
  • Rock & Roll feeling ...
И аз не знаех Mask   

# 366

Цола Драгойчева преди 9-ти е била осъдена на смърт и наказанието сменено на доживотен затвор, защото забременява в затвора. С ку...лък се е оцелявало и тогава, не знам каква устойчивост имаш предвид.
имам предвид това, че не отстъпваше мястото си на по-младите и дръзновени комунисти. Нямам представа, какво е ставало в затвора преди девети. И не ме интересува, де.

# 367
  • Sofia
Гала води предаване, в което трябва да се намира гост всеки ден. Как си представяте да се прави на разследваща журналистка с неудобни въпроси? Нито е това целта на предаването, нито е възможно, ако иска да има гости. А самите гости едва ли ги избира тя.

# 368
О, моля те. Та тя има определен контингент от гости. И какво лошо има в неудобните въпроси? Те могат да вдигнат рейтинга дори и на едно такова умряло предаване.

# 369
  • Sofia
Лошото е, че рязко ще спадне броя желаещи да гостуват. Предаването е всеки ден, а държавата ни - с лимитиран брой опции Simple Smile То и затова има абонати сигурно.

# 370
  • До морето
Представям си как Гала кани Тоца в На кафе, сядат на диванчето, а на стената зад тях пускат 2 снимки преди/сега и докато Гала сипва кафенце, любезно я пита: " Кажи честно, Тоци, не виждаш ли, че сега си по-грозна от преди?"  😂😂😂

Рейтингът ще удари тавана......и една седмица няма да има нужда от други гости, защото ще коментират избухналата бомба.

Следващата седмица - Николета отговаря на въпроса: "Като си гледаш фотошопнатите снимки, верваш ли наистина, че хората верват, че краката ти са 2 метра, при положение, че всички знаем, че си висока метър и педесе с вдигнати ръце и чадър?".....

И те така.....няма да има нужда от по 18 госта ня седмица, а само 1, а и рейтингите ще са рекордни - ще има рев, сополи, бой и паднали екстеншъни. И всичко ще е точно!!!!

# 371
Boho, едно време "Сигнално жълто" беше такова предаване 😂 Само, че не ги канеха в студио, а ги пресрещаха на улицата с въпроси - Защо сте толкова дебела! Защо сте тъпа!  и  разни подобни. Най го отнасяха фолкаджийките и Бареков 😁

# 372
  • До морето
Ееееее, ама те ония от Сигнално жълто бяха много груби и вулгарни. Пък и как да питаш човек защо е тъп? Може например да питаш Ани Баракова защо след като е тъпа е решила да стане политик? Нали?
 Има разлика!
Или пък да питаш Ваня Червенкова намери ли най-накрая онова дето го е изгубила и го търси в краката си на всяка снимка?

# 373
Е, тя Диана Найденова я поразпита Баракова...
https://youtu.be/OnEuPzRmgKg

# 374
Аз не разбирам зя Халваджианчов, как някой би могъл да приема като мъж човек, когото наричат 'Бебо' и не се отлепя от полата на мама??? И аз понякога почивам с майка ми ама айде... тия са все заедно. Малко ми е странно.
Защото на напушеното момченце мама и тате плащат екскурзията
Кой ще го вземе на работа този ако не е баща му
Тази фамилия ми е много неприятна, особено високомерната шивачка

Общи условия

Активация на акаунт