Звездни компромати - 352 част

• 100 951
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Ирина сравнява Левски с Петър Дънов, боже......безмълвна съм. (Справка пост във фейса)
Не всички имаме фейс  Flutter

Скрит текст:
"Левски- другото име на свободата! Ден след еднодневната еуфория покрай Левски искам да ви споделя за книгата, която след като прочетох направи така, че да разбера най-пълно защо тази историческа личност е толкова велика! За човешките прогресивни идеи, Левски е онова, което е Петър Дънов за духовните! Страшни късметлии сме, че тези двамата са обитавали земите ни, защото убедена съм, дори и слепите се сгряват от слънцето - дори и обърналите им гръб са облагидетелствани от непряката си връзка с тях.
Но да се върна на книгата - написана е от професор Пламен Павлов леко, човешки, без измислици и украси, но и без нАучна стерилност. Името на този харизматичен автор няма да го видите на корицата, нито ще усетите егото му сред редовете, защото целта на този труд е без усещането за посредничество да ви свърже с Апостола на ниво ежедневие ( а не на дати от годишнината му... Както помним починалите си роднини всеки ден, а не “по повод”.) И успява!
Издателството е Book trading. Можете да я откриете във всички по-големи книжарници и даже в #Irituali."

# 496

Ирина
Скрит текст:
Левски- другото име на свободата! Ден след еднодневната еуфория покрай Левски искам да ви споделя за книгата, която след като прочетох направи така, че да разбера най-пълно защо тази историческа личност е толкова велика! За човешките прогресивни идеи, Левски е онова, което е Петър Дънов за духовните! Страшни късметлии сме, че тези двамата са обитавали земите ни, защото убедена съм, дори и слепите се сгряват от слънцето - дори и обърналите им гръб са облагидетелствани от непряката си връзка с тях.
Но да се върна на книгата - написана е от професор Пламен Павлов леко, човешки, без измислици и украси, но и без нАучна стерилност. Името на този харизматичен автор няма да го видите на корицата, нито ще усетите егото му сред редовете, защото целта на този труд е без усещането за посредничество да ви свърже с Апостола на ниво ежедневие ( а не на дати от годишнината му... Както помним починалите си роднини всеки ден, а не “по повод”.) И успява!
Издателството е Book trading. Можете да я откриете във всички по-големи книжарници и даже в #Irituali.

# 497
На някои жени им се отдава да са публичното пространство. Нямам идея как го постигат, но го постигат. Ето Ирини не я дават в момента по ТВ, кани ни жената да посетим ресторанта ѝ, и има ефект. Две или три страници си я обсъждаме. Кажете ми как го правят?

И кво - 10 лели я обсъждат у форума? Кой друг и къде я обсъжда?

Нека  й доставим малко удоволствие. Тя за това живее.

# 498
  • Once there was a Hushpuppy...
Лили, аз специално не съм гледала предването два сезона. Снощи от любопитство пуснах. Не съм очарована от журито, като цяло. Дали по сценарии са толкова много лиготии?

# 499
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Боже мой! Направо сте смешни.
Аз я харесвам, а не я следя, а Вие я следите, за я плюете Simple Smile
Доста низко!

# 500
  • На брега на реката
Пунктуацията й е като “Яжте деца” и “Яжте, деца”.
Роузи, по-спокойно де. Без обиди! Темата си е звездни компромати, тя самата си е достатъчен компромат. Знаем от едно време, че ги бълва смешки и няма как да ги пропуснем.

# 501
Много, много низко! 
Аз клюкарка ли съм или глиган!

# 502
Доста низко!
Много ме развеселяваш, в която и тема да те засека се смея много.

# 503
Лили, аз специално не съм гледала предването два сезона. Снощи от любопитство пуснах. Не съм очарована от журито, като цяло. Дали по сценарии са толкова много лиготии?
Аз не го гледам това предаване.

Кой искаше часовник като на Дакота?

# 504
Случват се и по- низки неща.

# 505
Доста низко!

И голям зор е, да знаеш. Тя изобщо не публикува, всеки път като пръдне, във фейса. 

# 506
  • София
Добре, защо трябва да проявим разбиране към нехаресващите я, а да срещаме толкова сарказъм и подигравателен тон към харесващите Ирина. Аз също я харесвам. Не виждам нищо от това, което виждат повечето от вас. От друга страна не мога да гледам по снимки, което тук явно владеят почти всички. Но аз принципно харесвам хората и не мога да им давам определения и да ги упреквам при положение, че не ги познавам. Приемете и хора, като нас. Изключително много се дразня от липсата на толерантност в някои хора.

# 507
  • София
От друга страна не мога да гледам по снимки, което тук явно владеят почти всички.
Някои от нас владеят и гледането на ВИП брадър, не гадаем само по снимки.  Wink

# 508
Сарказмът не е по повод харесването на Ирина, а по повод изказването за низостта да надничаш в профила на някой, когото не харесваш. Големи жени сме, видели сме и по- страшни неща.

# 509
  • На брега на реката
Не ти ни нарече низки и смешни, нали.
Аз приемам всяко мнение, различно от моето. Дори да си призная, повечето нехаресвания и групово плюене ми идват в повече. Но скролвам и не отразявам. В случая с Иринито не мога да се сдържа. За човек, който има висока самооценка и се смята явно за голямата работа, й куцат пунктуация, изказ, цялостна визия, че и излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт