Звездни компромати - 352 част

• 100 791
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Никол каква рубрика има?

# 646
  • sofiq

Кани известни хора на техните рождени дни да им взима интервю.Никак не ми харесва как прави интервютата,в повечето случаи тя говори и не спира .

# 647
Нора Шопова и мен ме напряга.

# 648
  • in Wonderland
Хах, сега сутрешния блок завърши като се шегуваха за думата "дъждовито".

# 649
"Дъждовито е производна форма на дъждовит"; дъждовѝта, дъждовѝто, мн. дъждовѝти, прил. През който често или без прекъсване пада дъжд; дъжделив, дъждовен. Дъждовита утрин.

Има си такава дума, какъв е проблемът с дъждовитото? Simple Smile

# 650
  • София
Интересно как Дж. Анистън се връща при Джери, при положение, че няма и помен от някаква закачка при тях, освен горещото промотиране преди години на общия им филм. Иначе ги харесвам и двамата. Особено Джери!  Heart Eyes

# 651
  • София
"Дъждовито е производна форма на дъждовит"; дъждовѝта, дъждовѝто, мн. дъждовѝти, прил. През който често или без прекъсване пада дъжд; дъжделив, дъждовен. Дъждовита утрин.

Има си такава дума, какъв е проблемът с дъждовитото? Simple Smile
Проблемът е, че времето може да е дъждовно, а навън да е дъждовито. Това, че едно прилагателно съществува не означава, че може да се слага до всяко съществително и да е правилно. Във всеки език е така и ако българският и беше чужд език щеше да е сладко, а сега не е, просто е неправилно.

# 652
Дженифър Анистън се връща при ...............

дано е истина, дано е истина

Те никога не са били двойка ама карай...

# 653
  • Once there was a Hushpuppy...
Грег Уилям с много забавни снимки от вечерята на номинираните преди БАФТА наградите. Гледах ги в Инстаграм, но не можах да ги сложа. Пак ще опитам по-късно, ако не ги публикува някой през това време Peace

# 654

Кани известни личности на техния рожден ден и прави интервюта, адски нескопосано.
Гледах я само веднъж, със Спенс. Интервюто й започна с хвалене "като малка"  лепяла плакати и как слушала неговите песни. Спенса бая се изчерви.

# 655
# 656
  • Once there was a Hushpuppy...
Оу, лорда Минчев при Гала и половин с аристократичните си мебели.

# 657
Проблемът е, че времето може да е дъждовно, а навън да е дъждовито. Това, че едно прилагателно съществува не означава, че може да се слага до всяко съществително и да е правилно. Във всеки език е така и ако българският и беше чужд език щеше да е сладко, а сега не е, просто е неправилно.

Да се обадим на правописния телефон и да питаме... Нали имаше такава инициатива.Grin

Ратата за Венити Феър - не знам каква е тази мода да се гърбят така грозно, нито е секси, нито нищо... Чак гърбът ме заболява като я гледам.

# 658
  • София

Да се обадим на правописния телефон и да питаме... Нали имаше такава инициатива.Grin

Simple Smile)) То да беше до правопис, но не е.

Анистън и Бътлър ми харесват като двойка. Едва ли е вярно, но той ще е първия мъжествен мъж до нея май и ѝ отива.

# 659
На мен Джъстин на Анистън ми беше толкова неприятен, че всеки друг по-добре ще ми се види.

Общи условия

Активация на акаунт