Звездни компромати - 352 част

• 101 291
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Възвишената майка,е хубаво освен книги,в ресторанта да предлага и правописен речник,който да и бъде настолна книга,че....https://www.facebook.com/Irituali/photos/pcb.1929055034052285/19 … ype=3&theater и цитат:"Миниатюрна извадка от многобройните пожелания по повод първите но два тестови работни дни Simple Smile".
Не успявам да го преглътна даже и с "глъдки"  ледено пенливо вино...
Какво е "зелениНи" newsm78

Марули вероятно ...   Laughing

# 676
Разглеждам менюто сега: "Една от най-подходящите компании на хубавата водка - репичка,намазана с масло и лъжичка ароматни балсамико перли!" - нямам представа какви са тези перли, заинтригува ме, но следващата част ме довърши: "Ако добавите хапка хрупкава баница с козе сирене... хм, може да ви се прииска още една чашка"
Определено никаква баница не ми се връзва с водка, но пък какво разбирам аз...

Преди години в темата имаше една потребителка "ани нещо си". Тя обясняваше, че е виждала ИринИ сутрин в сладкарница и с чашка водка, но тогава всички се смяха на "ани нещо си".
А ИринИто алкохоличка от всякъде...

п.с. Днес съм много кисела. Отивам да си сипя една водка!

# 677
Аз си го спомних това със сутринта в сладкарница с водка, имаше такава история, да.

# 678
Оф, Иринито...Не се ли уморява от толкова префърцунване тая жена?

# 679
  • Пловдив
Видяхте ли К.Хейгъл...14мес. след раждането
Скрит текст:

# 680
Никол Шерцингер с някакъв си мъж, който май не е Гришо, на вечеря в Холивуд. Не я е срам! Astonished
Скрит текст:

# 681
Дженифър Лоурънс на 3 градуса температура... И това деколте ми е НЕ.

останалите навлечени

Коментарите са между "горката, от жените все се очаква да са полуголи" до "възрастен човек е, сама така си е решила" и "прави всичко за внимание".

Роклята е на Версаче (ако някой се интересува...)

# 682
Видяхте ли К.Хейгъл...14мес. след раждането
Скрит текст:

Много я харесвам тая жена Heart Eyes

Пулев станал магистър по право Grin

# 683
Никол Шерцингер с някакъв си мъж, който май не е Гришо, на вечеря в Холивуд. Не я е срам! Astonished
Скрит текст:

Дано се събере с този, че за наш Гришо нещо по-хубаво искам 😂(Не че някой ме пита)

# 684
  • Велико Търново

Пулев станал магистър по право Grin

То, вече, който не се е хванал, той не е завършил право... Confused А навремето си беше и труден приема, и дипломирането...

# 685
Дано се събере с този, че за наш Гришо нещо по-хубаво искам 😂(Не че някой ме пита)
С нещо русо и миловидно го виждам, но не съм му избрала още коя Simple Smile

# 686
  • София
Колко човека горе-долу ходят на това класно събитие Виенски бал в София?
Четох колко средства за благотворителност са събрали и... язък им за тиарите и короните на тетките.

# 687
Скрит текст:

A.k.a. Will.i.am от Black Еyed Рeas.
http://metro.co.uk/2018/02/18/will-hints-nicole-scherzinger-join … gie-quit-7322760/

# 688
Колко пари са събрали?

# 689
  • София

23280 лева. От търг 15500 лв., от томбола 7780 лв.

Общи условия

Активация на акаунт