Звездни компромати - 352 част

• 101 262
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • София
За Гришата ето - избор голям, Дона Векич одобрявам. С гадже е, но нищо 😊

https://m.webcafe.bg/article/229844307

# 691
  • София
Анистън и Бътлър ми харесват като двойка. Едва ли е вярно, но той ще е първия мъжествен мъж до нея май и ѝ отива.
Бояна, изпуснала си! В темата отдавна беше изкаран педал и то от впечатления докато снимал в България.  Mr. Green Пощипвал и пляскал по дупетата разни момци по снимачните площадки.  Joy
Стига бе! Simple Smile Наистина съм изпуснала много  Mr. Green Личният ми безпогрешен гейметър отказва да приеме тези работи Simple Smile
С което не казвам, че Теру го намирам за гей, просто ни той, ни Брад Пит са особено мъжествени, останали са си момченца. Един Лео ди Каприо беше нежно красив като момче, но възмъжа, а тия двамата хич.

# 692
Колко човека горе-долу ходят на това класно събитие Виенски бал в София?
Четох колко средства за благотворителност са събрали и... язък им за тиарите и короните на тетките.

23280 лева. От търг 15500 лв., от томбола 7780 лв.

... или средно на човек

350 гости * 67 лева = 23 450 лв

Наистина скръндзава благотворителност...

# 693
  • На ръба..
Те пак много тази година, нещо ми се върти миналата година около 15 да е било /сигурно съм го чула някъде/, тази са развързали кесиите.

# 694
Още по-зле е благотворителността от тези 67 лева. От тази статия разбирам, че има поне две едри дарения - 3000 и 6000 лв. Значи 9000 лв са дарени от 2 дарители (в единия случай двойка). Като се раздели остатъкът между другите посетители, се избистря картината. Wink

# 695
  • София
Никол Шерцингер с някакъв си мъж, който май не е Гришо, на вечеря в Холивуд. Не я е срам! Astonished
Скрит текст:

май, немай, к'во плетеш интриги кат'не знаеш, баш Гришо си е Joy Joy
Will I Am ако е, той ги събра  Pussycat dolls.

какво сте я назобили Иритуалната? голямо простолюдие сте, 'начи Cocktail чин, чин.

# 696
Охарчили са се хората за тоалети и тиари, та затова така постно се е получило с даренията. Много сте недосетливи начи, веднага почвате да плюете!

# 697
Още по-зле е благотворителността от тези 67 лева. От тази статия разбирам, че има поне две едри дарения - 3000 и 6000 лв. Значи 9000 лв са дарени от 2 дарители (в единия случай двойка). Като се раздели остатъкът между другите посетители, се избистря картината. Wink

значи 347 гости * 41 лв = 14 227 лв Wink

# 698
Да ни е жив и здрав Елитът, че без него сме заникъде! newsm20

# 699
Скрит текст:
Никол Шерцингер с някакъв си мъж, който май не е Гришо, на вечеря в Холивуд. Не я е срам! Astonished
Скрит текст:

май, немай, к'во плетеш интриги кат'не знаеш, баш Гришо си е Joy Joy
Flutter

Тая Дона Векич стана още по-известна след простотията на Ник Кириос в един мач срещу Вавринка преди години... Твърдеше се тогава, че тя е развела Вавринка с турската му съпруга, с която имаше 10 годишен брак. Не я одобрявам за Гришо, много е оборотна... Stop

# 700
  • София
Да ни е жив и здрав Елитът, че без него сме заникъде! newsm20
И аз така викам, но преди време тук в една тема ме тричаха здраво, заради подобни изказвания. Не било така, много съм разбирала аз от благотворителност и елит... Както и да е, важното е, че се доказаха във времето тия хора с тиари и дантели.

# 701
Ох, на мен пък тъкмо тя случайно ми хареса от снимките! Без да знам нищо за нея Simple Smile

# 702
  • До морето
Ма,  тая Дона верно много оборотна - на 22 и вече овършала половината мъжки тенис. Хубаво е девойчето, но за снаха -не   я одобрявам! Нещо по-скромно му трябва на наш'то момче- по една звезда в семейството стига.

# 703
Ех, де да бях млада! И скромна Wink
Ами да се оглежда той, на мен също никак не ми стоят добре с Никол.

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 15:13 от fata_morgana

# 704
  • София
ми, вие знаете ли каква суша е по спортните лагери No Mouth
каквото е на една ръка разстояние, това е Blush Grinning
Кириос е страшен задник, така или иначе.

Общи условия

Активация на акаунт