Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 13 фев. 2018, 17:58 ч.

Тибетска гъба/кефир/кефирена гъба 4

  • 50 810
  • 528
  •   1
Отговори
# 525
  • here, there, everywhere
  • Мнения: 800
Момичета, има ли някой млечен кефир (зърна) за подаряване? Имах с години,но уви го изпуснах и сега си страдам по него.
Еконт е устройва перфектно. Благодаря.

# 526
  • Мнения: 1 069
Имам и мога да изпратя по Еконт.

# 527
  • Мнения: 22
Аз имам кефирена гъба от 2 седмици, първите 3 пъти не правеше кефир, но след това започна и ставаше прекрасен. Последните 2 пъти, обаче, кефира стана разделен на 2 части-водна и гъста. От какво би могло да бъде? В стаята е 22-23 градуса и го правя без капачка (с кърпа отгоре). За сега съм измивала гъбата 2 пъти.

# 528
  • Козлодуй
  • Мнения: 3 217
Това означава, че става по-бързо заради жегата Simple Smile Кефира се разслоява когато стане готов по това познавам че е готов Simple Smile Някои хора го разбъркват с дървена лъжичка и тогава го прецеждат обаче аз първо изливам водичката колкото може и тогава разбърквам и прецеждам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт