Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тибетска гъба/кефир/кефирена гъба 4

  • 51 787
  • 534
  •   2
Отговори
# 525
  • here, there, everywhere
  • Мнения: 806
Момичета, има ли някой млечен кефир (зърна) за подаряване? Имах с години,но уви го изпуснах и сега си страдам по него.
Еконт е устройва перфектно. Благодаря.

# 526
  • Мнения: 1 069
Имам и мога да изпратя по Еконт.

# 527
  • Мнения: 22
Аз имам кефирена гъба от 2 седмици, първите 3 пъти не правеше кефир, но след това започна и ставаше прекрасен. Последните 2 пъти, обаче, кефира стана разделен на 2 части-водна и гъста. От какво би могло да бъде? В стаята е 22-23 градуса и го правя без капачка (с кърпа отгоре). За сега съм измивала гъбата 2 пъти.

# 528
  • Козлодуй
  • Мнения: 3 259
Това означава, че става по-бързо заради жегата Simple Smile Кефира се разслоява когато стане готов по това познавам че е готов Simple Smile Някои хора го разбъркват с дървена лъжичка и тогава го прецеждат обаче аз първо изливам водичката колкото може и тогава разбърквам и прецеждам Simple Smile

# 529
  • Мнения: 773
Включвам се с молба и аз за кефирена гъба, ако на някой му е удобно да ми прати по куриер.
От известно време купувам напитка кефир от Лидл и ми е приятна на вкус, но май няма полезните свойства, приписвани на истинския.

# 530
  • София
  • Мнения: 5 688
Включвам се с молба и аз за кефирена гъба, ако на някой му е удобно да ми прати по куриер.
От известно време купувам напитка кефир от Лидл и ми е приятна на вкус, но май няма полезните свойства, приписвани на истинския.
Аз мога да пратя, пишете ми на лични. Wink

# 531
  • Варна
  • Мнения: 804
А дали някой от вас е пробвал да  не цеди изцяло кефира от съда, а да долива, примерно........ В смисъл ако се сложи в бутилка и се консумира и долива от нея дали ще се получи нещо? Размишлявам на глас....

# 532
  • в прекрасна къща в уютна градина
  • Мнения: 2 741
А дали някой от вас е пробвал да  не цеди изцяло кефира от съда, а да долива, примерно........ В смисъл ако се сложи в бутилка и се консумира и долива от нея дали ще се получи нещо? Размишлявам на глас....
Вкъщи само така я ползваме.

# 533
  • Варна
  • Мнения: 804
При мен досега се получава все като кисело мляко - доста гъсто и трудно се отлива - налага се да изсипвам целия буркан, да цедя през гевгир и т.н После връщам в буркана и наливам ново мляко.

# 534
  • Popovo, Bulgaria
  • Мнения: 515
Здравейте, ще се радвам някой да сподели гъбка за кефир. От Попово съм. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт