Щъркел, мартеничка, цвете, за ОКТОМВРИйското човече! - Тема 5

• 74 865
  • 820
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia, Bulgaria
И Габриела вече не гука както преди. Сега направо ръмжи и звучи ядосана. Естествено точно сега свекърва ми беше на гости и си мисли, че детето все е гладно, защото естестествено и ръцете все са и в устата. В събота ходихме на кино и мислихме да пропусна едно кърмене и да и даде адаптирано за да се разходим след филма. Зяъннахме след филма, защото беше време за ядене и детето изобщо не искаше от шише, а по принцип и даяам по 3-4 пъти добавка и се е случвало и цяла доза да и дам. Беше най-бързото ми прибиране до нас.

# 121
  • София
Елени не гука вече дори мкного малко го правеше. Синът ми така хубаво гукаше все едно пее. Тя вика , ръмжи като диво коте.
Пазим се както винаги с прекъсване на половия акт да не говорим, че ММ си прави устата за трето дете.

# 122
И малкия не гука от известно време. Църка, писка, кряска. Образи големи са. Simple Smile

# 123
  • Бурса
Голямата ми не гукаше въобще, но пък много рано проговори. Не се вглеждайте толкова 😉
Миднайт и ние така се пазим. Аз съм навита за трето ама Габи да стане поне на 3-4, такъв е плана 😁 Та затова не сложих спирала, ако стане фал ще е писано и така. Но ако не исках повече деца щях да предпочета спирала пред хапчета. Пила съм преди и бях +2 кг. Просто задържах повече вода. Пих ги 2 години, като ги спрях и моментално -2. Но не се знае дали на всички еднакво действат.

# 124
И моето по-малко гука Sad Но са едни гърлени звуци, говори си с играчките. Бях му взела едно меко пиано от Джъмбо,което естествено не отразяваше преди месец. Онзи ден му го дадох. Ей, наду ми главата с него Simple Smile
Забелязвам, че сега вече повече играчки са му интересни. Всичко,което му подам, го взема. Започна да хваща нещата с две ръце. Вчера така сладко се смя с глас, че направо се разтопих.  Ох,много е интересен ,всеки ден ме забавлява с нещо ново.

# 125
Аз преди да забременея с първото пиех 5 или 6 години противозачатъчни, бях толкова привикнала, незнам после дали съм отслабнала. Иначе за спиралата само да ви кажа че на една моя приятелка забременя въпреки спиралата:) нещо се била разместила:) Сигурно е доста малко вероятно това да де случи ама да си занаете че и такива случаи има:) Моя бебешок ми върти номера пак напоследък, почна да де буди пак в 00 часа да яде...ама според мен изобщо не е гладен де та сега ще.пробвам тая вечер с водичка да го залъжа. Иначе си се врътка, докопва си играчките сам вече, гука, пее, смее се:) Веселушко. Ако знае че го чака ваксина в сряда...горкия....

# 126
И бебси през нощта си сменя често режима. Повечето пъти прави поне 6 часа пауза, но се случва да се буди по-рано. Винаги давам първо биба, някой път се усмирява веднага, но ако не проработи, предпочитам да я нахраня, защото 10 мин. по-късно вече ще спим. Иначе се започва едно сумтене и въртене, което прераства в бурен протест по някое време.

# 127
Моят вчера и днес не иска да седи в шезлонга.Започва да прави едни мостове,да изпъва кака и да мрънка.Сякаш вече не му е удобно,издължил се е и седи много свит.Май ще трябва да купуваме нов.
Ние с ММ сме правили само един път секс откакто съм родила.Не сме се пазили.Аз съм без тръби и мога да забременея само инвитро.Обаче имам и ендометриза и ме е страх да не направя пак някоя огромна киста.Мисля скоро да посетя моя док и да обсъдим вариант за спиране на цикъла.

# 128
Стефи, няма ли да направите опит за още едно детенце ?
Аз много искам второ, имам и отложена заповед, но ММ се дърпа нещо...

# 129
  • София
Моето диване първо гукаше, после започна да вика, после направо да крещи, сега предимно бръмчи и прави лигави балончета! Simple Smile И е много сладко като се смее с глас. Това го прави най-вече като го мачкам и целувам.
Започна ли някой захранване? Касво давате, как се приема? Аз мисля да сваря картофче и с АМ да го разредя и да пробвам една лъжичка. Сигурна съм, че ще го изяде. Simple Smile

# 130
  • София
Стефи, и аз това щях да питам. Ако спреш цикъла, няма да можете да си направите второ!
И аз искам второ, имам и замразени ембриончета, но не знам дали ще издържа финансово, а и всякак сама!

# 131
Момичета,незнам дали да го спирам цикъла за постоянно.Искам да обсъдя варианти с док,защото тази ендометриоза при мен много бързо прогресира,а сега не вземам никакви мерки.
И ние имаме отложена заповед,но скоро не мисля да я ползвам.Да порасне дечко пък ще видим. Wink

# 132
Ох, Кейти...на твоя няма ли да му дойде вече акъла в главата...Sad

# 133
Кейти,твоят още ли е при майка си?Извинявай че питам.
За захранването,аз първо мислех да е с цели парченца,но след много четене реших да е пюрирано картофче с малко АМ.Другия месец почваме.Малкият много повръща напоследък.Тази сутрин повърна на фонтан докато го хранех.Отделно има и много газове.Мисля,че му е рано за захранване и ще чакам да стане на 6м.

# 134
Кейти, аз също се извинявам за по-горния ми коментар, но не се стърпях.
Моичкия си идва след седмица, не знам какво чудо ще сме...
Аз мисля да захраня като стане малкия на 5 месеца и съм решила да е с пюре от тиква.  Нямам търпение вече. Не мога да преценя дали е готов, но така ме гледа като ям, че чак неудобно ми става. Grinning
И той има много газове, особено рано сутрин е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт