Щъркел, мартеничка, цвете, за ОКТОМВРИйското човече! - Тема 5

• 74 861
  • 820
  •   1
Отговори
# 105
Ангела, няма снимка.

На ортопед мисля, че е добра идея да идете, ако нещо те тревожи с главичката!

# 106
  • Варна
Редактирах. Извинявайте, че ви занимавам с това

# 107
Благодаря за отговорите. Поръчах, снощи и днес пак се превива от болки. Почти на четири месеца е, какво е това чудо не знам.
За главичката-и на моето момче от едната страна е леко сплескана и то на тази, на която не лежи почти.
Моя приятелка се беше зашашкала заради сплескана главичка на бебчето и, казаха и, че е нормално на тази възраст ( нейното бебе че дори беше по-голямо тогава-около 6 месеца).

# 108
  • София
Аз Лефакса отдавна го спрях. Давам още пробиотик, но го смених.

# 109
Редактирах. Извинявайте, че ви занимавам с това
Нищо му няма на детето, не се вкарвай във филми!
Явно е кротушко и не ти се налага да го разнасяш.Като почне да шава повече всичко ще си дойде на мястото.

# 110
Ангела, нищо му няма на детето, не се притеснявай излишно. Simple Smile
Бях сложила малкия на шезлонга и се обърнах да прибера изпраните му дрешки. Като се обърнах след минута към него го намерих присвит, като че все едно да си хване крачетата. Направо наполовина се беше сгънал. Веднага го извадих от шезлонга, повече няма да го сложа там. Много се притесних, няма опастност да му е станало нещо на гръбчето, нали ?
Нито е плакал, нито е мрънкал, нищо. Но аз се притесних и то доста.

# 111
Не би трябвало. На тази възраст като ги повдигнеш до седнало с "коремна преса" се протягат да си хванат краката за баланс.

# 112
  • София
Жана, аз като го държа на шезлонга постоянно се набира така, все едно иска да си стигне краката, набира се, но нищо му няма. Понеже жезлонгите не са изцяло легнали и като ги сложиш в такава позиция дето гръбчето е по-високо и веднага започва набиране.
Да ви питам как се пазите с мъжете, някоя слагала ли е спирала вече ? Доктора при който раждах каза да отида след 3 месеца след раждането да ми сложи.

# 113
Мен спиралата ми идва много инвазивен метод, не е за мен.
Ние си ползваме презервативи, не искам нищо да ми поставят и съм против хапчетата.

# 114
И ние сме с презарвативи,обмислям хапчета,но незнам дали не се напълнява от тях а точно сега нямам нужда😄Иначе за шезлонга и моята беба като я сложа и се набира за коремна преса.На бебчето с главичката мисля че всичко му е наред,не се притеснявай излишно😊

# 115
  • София
Е ние сме на презервативи, ама да не ви казвам ММ как се сърди. Как вика ще плащам, за да спя с жена ми хаха. Хапчета вероятно ще започна да пия, но нямам време да отида при АГ да ми изпише.

# 116
Здравейте, момичета 💐
Не съм се включвала отдавна, но редовно ви следя.

Аз от две седмици съм със спирала, досега не бях имала и не знаех какво да очаквам. А се оказа супер. Избрах обикновена сребърна, защото според моята лекарка нямам нужда от хормонална щом е само с цел контрацепция.

Друго, което ме вълнува напоследък са захранването и многократните пелени. Захванала съм се да чета.

Успявам да отделям време за тренировки и се чувствам чудесно. Засега не мога да се оплача и от детето - много е кротка, така и не разбра какво са коликите. Кърменето все още е единствения начин на хранене, което също е голямо облекчение.

Дадох отчет 🤗
Желая на дечицата здраве, а на вас - спокойствие! Ще се навъртам наоколо 🙄

# 117
Хапчетата май не са много добър вариант, докато кърмиш.

# 118
Хапчетата май не са много добър вариант, докато кърмиш.
      +1

# 119
Жани, моето момче си налапа крака вчера, явно са доста гъвкави Simple Smile
Аз да ви питам вашите дечица по-малко ли гукат от в началото, когато го откриха? Моето детенце почти не гука напоследък, основно вика на играчките си и много мрънка. Сякаш всеки път щом открие нещо ново и временно забравя за предното откритие. И при вас ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт