Щъркел, мартеничка, цвете, за ОКТОМВРИйското човече! - Тема 5

• 74 860
  • 820
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Диването се роди 3.400, сега е 7.200гр.

# 91
Ние от самото раждане бяхме с възглавница пъхната под матрака заради рефлукса и постоянно я намирах с изкарани крака между решетките. Така и не купих обиколници,в началото не мислех че ще ми трябват, а сега не мога да я затворя с тях. Свикнах щом отворя очи да я виждам,че сигурно няма да спя спокойно. От две седмици сме без наклон и за сега е мирна и не се върти.
Как действате с масажите? Кога ги правите и харесат ли се на бебчетата? Малката не ми дава нищо да и правя само краката отпуска и до там. Ръцете свити, корема го пропускам, че сме с лепенки на пъпа, а обърна ли я по корем почва да се блъска.
Бързо оздравяване на всички бебета!

# 92
  • София
Ние на 3 мес и  23 дни сме 7600, 62 см, роди се 4040. Хремата лекувам .с черни капки, физ.разтвор , сребърна вода и инхалации

# 93
  Аз другата седмица съм на консултация и втори прием на Синфлорикс.
Лори спи без обиколници, с чувалче и одеало. Когато я остовя през деня да играе без чувал се получава това от зор да захапе крака на Звиздичко:

# 94
За нослето ползвам стеримар  бебе.
П.П. и нашите крака са винаги между решетките на кошарата.

# 95
Бързо да се оправят всички болни!
Ние днес бихме ваксините за втори път. За сега го понася много по-добре от първия, нямаме температура, дано да продължи така. Ядоса ме мед. сестрата, ротавирусната почти цялата му я изцърка наведнъж и той естествено я изплю. Следващия път ще искам аз да му я дам 😠
Ние сме 6, 660кг и 62см високи, 3м и 1/2.
Браво на Елени, ще я правим манекенка 😉
Нашия мъник все още не се обръща. Прави някакви опити леки, но без успех.
По въпроса за забелването... днес педиатъра ни забели леко пишлето и ни даде кремче за мазане.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 21:34 от _Neytiri_

# 96
Хора, аз така и не си намерих обиколник. То и леглото ни е нестандартен размер, 70 на 110, нещо от рода. И се отказах, малката още не си пъха ръце и крака, решетка има само от едната страна на леглото, другото е плътно. Проблемът е, че си бута главата в някоя от "стените" на леглото :Д Справих се с декоративни възглавнички.

В сайта на НМ има намаление на бебешки неща, тъкмо да купя - профилактика. И така от вчера. А на място в магазините е много зле откъм стока, нищо нямат.

Да ви кажа - доста голям номер съм, няма да казвам кой :Д. Но трябваше да ходя дя си взема нови дънки, те ми обясняват, че женската номеряция е до 39 номер, ама някво така... много настоятелно :Д . Взех си кокосовота лате и айде от вкъщи в ХМ+ имат до сигурно 50 и нещо номер. Не знам защо не зареждат плюс сайз нещата в някои от магазините.

# 97
Аз си купувам дънки от втората употреба

# 98
  • София
Такъв рев след тая ваксина чудо. Нямаше температура обаче рева много снощи измъчи се човечето:(

Дънки купувам отвсякъде обикновено от сайт си поръчвам както и дрехите на децата Simple Smile

# 99
  • София
Аз при кисело състояние и мрънкане също давам нурофен.

# 100
Ехх точно съм се нагласила днес да ходя до Парадайс, за да пазарувам бебешки дрешки от ХМ, че видях че сайта не работи....

# 101
Момичета, кажете ми, моля откъде поръчвахте капки Лефакс. Чувала съм, че има някакви български сайтове, откъдето може да се заяви. Иначе знам, че ги има в Германия и мога да ги взема и оттам, но ми се ще да е по-бързо.

# 102
Има страници във фейса. Аз не съм поръчвала. Една приятелка ми осигури от Германия и Австрия

# 103
  • Варна
От Lefax Osanit Varna съм поръчвала, изпращат с еконт. Обаче от аптеката купих едно Боботик, ок 9 лв е и съм много доволна от ефекта. Пак е против колики

# 104
  • Варна
http://prikachi.com/images.php?images/558/9268558o.jpg
Момичета, много му се сплесква главичката... не мога да го накарам да стои само настрани.
Опитах се да пусна снимка, не знам вижда ли се

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 15:00 от Ангела

Общи условия

Активация на акаунт