Щъркел, мартеничка, цвете, за ОКТОМВРИйското човече! - Тема 5

• 75 103
  • 820
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз да ви покажа едно смешно пънкарче хаха, това чудо няма отмиване от 1 месец насам Simple Smile като блажна боя е, за крустите

# 211
Сладурче 💗

# 212
  • София
Ехе какво е това за крустите? Аз на зверчето ги отмих с пяната на Мустела и после разресвах.
Имаме същата активна гимнастика у дома иначе.

# 213
  • Варна
Хахаха, страхотен е

# 214
  • София
Ами Фуксин гален е , а тази пяна един модел ли е ? Ще пробвам с нея, че с това не си е работа хаха

# 215
  • София
Да, пяна за новородени на Мустела. Аз хубаво разресвам с гребенче като го намажа и държа 2-3мин.

# 216
  • София
Аз за януари взех майчинство миналата сефмица. Бях болничен до 08.01 и вече тече майчинството.
И Елени е станала страшно  мрънкало, буди се нощем.
Кво да разресвам то коса немаме ний Grinning

# 217
Аз също бях до 8.01 в болничен, взех за януари на 25.01. Надявам се за февруари пак на 25.02 да преведат.

# 218
Последно получих майчинство на 1.02 и вчера от някъде 92лева, които нямам идея от къде са.Относно семейните отношения бих казала,че ако имаме дребни неразбирателства с таткото мога да направя компромис,но ако дори за миг прояви пренебрежение към детето или не се държи като баща не бих се поколебала да взема крайни мерки.

# 219
Хич нямам време да пиша, почвам и ясе нещо се появява. Да видим тоя път дали ще успея:) Ние с мъжа ни се връщаме бавно и постепенно към старите навици, той ходи наляво надясно и аз и се менкаме и някой често е сам с двете деца, та е лудница. И ние с него бая се карахме и по време на бременността и като родих но се разбрахме,той разбра че сега трябва много да скланя глава и да е добър защото аз съм едно кълбо от нерви. Но на нс и на дяамата ни дойде в повече напрежението покрай 2 деца. Сега някак си го приехме. Сега е на състезание по ски горе на Витоша а следващата седмица аз отивам да карам:))) Иначе Кейти ти си евала момиче и Жана и ти! Аз сама няма шанс...и с едно и с две пак няма...за крусти аз го намазах 2 пъти с тояа на Биодерма за крусти, после понеже изсушава мазах седмица с млякото за тяло по косата, малко ходеше мазен ама вече крусти няма...Обаче пак нещо алергията се активизира че бав наруших диетата, хаонах си вегански шоколад и айдеее от какаото и днеска пак ни се разминаха ваксините, та ако е добре до събота педито каза и в събота ще дойда да ви ги бия. Той е есупер пич, много съм доволна от него. Трябва да побързме че ротавирусната е до 6 м а има 2 дози..та ние сега тепърва 1 вите ваксини ще.сшагаме Grinning ако изобщо успеем:))) ама нищо немога д направя, човек съм и аз правя грешки с храненнето, големия боледува и то сложна история...

# 220
  • София
Александра, голям сладур! Heart
И аз имам същата активна гимнастика! Simple Smile
Алекс трета вечер поред се дере неистово по време на хранене. Не знам какво му става и какво да го правя...

# 221
Исках от 100 години и на Toni,да и напиша че много и съчувствам виждам че пробвах някакви неща, мъчиш се! Разбирам те недоспиването е ужасно, аз за две деца съм.мега щастливка поне затова ама а з пъм други тревоги си имам...с тия алергии а и да ти кажа почти нищо немога да ям, сега си поотчуснах душата и веднага...и то поотпуснах с няколко парчета шоколад, кебапчета и мекици....не е като да съм се уляла;))) Така че всеки си носи неговия кръст не се шашкай...

# 222
Така е, Ема🤗 Важното е да са ни живи и здрави бебоците, всичко друго ще мине и ще замине. И аз все сечудя как се справяш с диетите!! Браво, че не се отказваш, невероятна си!

# 223
Мерси Тони, трудно ми е, но не се оплаквам, знам че е за негово добро и знам че ако трябва да мине на АМ ще е тих ужас. Нещат да го пият, седят гладни, слагат им в млеката каши, захар, глюкоза за да го пропият и пак не, кански мъки са и аз затова колкоъо и да ми е тежко не се предавам. То мен не че ме мъчи толкова че не ям куп неща, свикнах и си намерих алтернативи на някои неща, но е отивам на почивка и няма кво да ям, в заведение незнаеш как са го направили колкотк и да те уверяват. Имам една баничар ица до нас прави ушким вегански неща, оня ден готвача вика е малко с масълце съм ги мацнал отгоре....в месото бутат млечен протеин или суроватка...изобщо тежко е. Купувам месо само от еди  определен магазин, сладко ям само мармалади да не пукна от ниска захар, абе...сложно:) та ако моя бебок мине на АМ даце филма ми ще.е доста по-голям от твоя с неспането ама си викам хайде да мисля позитивно:)

# 224
Алекс трета вечер поред се дере неистово по време на хранене. Не знам какво му става и какво да го правя...

Оф, същата история, само дето и през деня е така, не само вечер. Не знам какво е това нещо. Яде на повивалника и на почивки през 10-15 мин. по 40-50 мл, та яденето се проточва над 40 мин.
В мен не иска да яде, пръхти, мята се и се скъсва от мрънкане.
Долу вдясно зъбчето напира явно, доста белее и като прокарам пръст по венеца съвсееем леко се усеща, едва-едва. Та явно за това буйстват, Кейти, зъбаците ги тормозят.

Тони, аз също щях да пиша, че си голям юнак, ама забравих. Сега като прочетох Ема се сетих. Хич не ти е лесно. Дано по-бързо да се минава тая мъка !

Общи условия

Активация на акаунт