Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 109
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Kак ги виждате някои и в двете категории? Aз Вергов и Буковска ги виждам само при сериалите.
Бих умряла от срам, ако cпечеля Crazy Вероятно ще си пропусна шанса  Joy Joy Hе че засега съм гласувала за актьор. Hа сърце са ми #teambankovi, но все още имам колебания. Ha единия съм му обидена, че мина и замина като бързия влак,  Laughing затова все още се двуумя между него и Димо, който прави много силна роля вече четири сезона. Cъщото мисля и за Буковска, колкото и да ми се иска да подкрепя и Диана.  

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 17:12 от Zlati***

# 106
Не се и замислям дори. Димо и Буковска са засега тези, които се раздадоха до край в образите си и заслужават награда не само за двата сезона през 2017, но и за цялостното си участие в сериала. Това с Наум ще е някакво недоразумение, ако с играта си е впечатлил някой който се интересува и от нещо друго освен от неговото присъствие.

# 107
Mежду Буковка и Диана почти нямам колебания, там вече разума ми говори. Hо при мъжете, ще се почудя още малко дали да гласувам по любов или по заслуги  Mr. Green Laughing

# 108
Аз пък си гласувах за Диана без никакви угризения, защото категорията е любима актриса, а не кой обективно се е справил най-добре. Така че гласувах по сърце, а не по съвест Grin

# 109
Гласовете са пуснати.Естествено за тези двамката:

https://www.youtube.com/watch?v=FIJ4Ged4pLk

# 110
  • Разпиляна във въображението
Да пусна малко снимки на Калин

# 111
Замислих се сега, че Калин като характер ми харесва много, може би най-много от мъжете, защото е някак чиста, светла душа.

# 112
Замислих се сега, че Калин като характер ми харесва много, може би най-много от мъжете, защото е някак чиста, светла душа.

Отначало, в първите сезони не беше много чиста душа честно казано. Wink Беше малко злодей. Спомням си как се опитваше да пречи на любовта на Биляна и Алекс. С течение на времето обаче се промени. Аз въпреки всичко винаги съм го харесвала, има много силно присъствие. Добре, че ще го гледаме и този сезон. Без него нямаше да е същото.

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 20:17 от yanitsa.s

# 113
Е аз щото съм с три сезона назад и не го знам какви ги е вършил. Ама в последния сезон си изкупи греховете Grinning
А той Биляна обичал ли я е? Знам, че са били сгодени, но дотам. Всъщност, сега с двамата братя няма ли да повторят историята - двама братя се борят за една жена...

# 114
Е аз щото съм с три сезона назад и не го знам какви ги е вършил. Ама в последния сезон си изкупи греховете Grinning
А той Биляна обичал ли я е? Знам, че са били сгодени, но дотам. Всъщност, сега с двамата братя няма ли да повторят историята - двама братя се борят за една жена...
Обичаше я, но нещата между тях сякаш бяха изстинали. А когато Алекс се появи това беше решителния момент за връзката им.

# 115
Абе Калинко доста кофти се държеше с Бибето - изневеряваше й , изтъкваше , че е най-желания ерген в болницата , че всички й завиждали, че му е гадже, пък тя не била нищо особено....

# 116
  • София
А вие защо не изгледате предните сезони, не ви ли е интересно? Grinning

# 117
Защото съм се захванала със Стъклен дом и искам да го докарам първо него до края. Предните сезони са за след това планирани Simple Smile
А и ми е приятно вие да ми разказвате Simple Smile

# 118
Защото съм се захванала със Стъклен дом и искам да го докарам първо него до края. Предните сезони са за след това планирани Simple Smile
А и ми е приятно вие да ми разказвате Simple Smile

Охо, значи ставаме две. Grinning Аз съм към края на втори сезон. Малко бавно го гледам, епизодите са доста дълги, а покрай работа и лекции успявам най-много две серии да изгледам. Ти до кой сезон си?

# 119
Аз съм гледала предните сезони, но не и подробно беше ми по-скоро за фон, това заради обсебващата игра на Сашко и Билянка Joy

Общи условия

Активация на акаунт