Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 110
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
А вие защо не изгледате предните сезони, не ви ли е интересно? Grinning
Защото съм се захванала със Стъклен дом и искам да го докарам първо него до края. Предните сезони са за след това планирани Simple Smile
А и ми е приятно вие да ми разказвате Simple Smile

Охо, значи ставаме две. Grinning Аз съм към края на втори сезон. Малко бавно го гледам, епизодите са доста дълги, а покрай работа и лекции успявам най-много две серии да изгледам. Ти до кой сезон си?

Три сме, три със Стъклен дом Grinning Grinning

Аз и предните сезони на Откраднат живот мисля да изгледам, ама да видим кога ще стане Simple Smile Гледала съм само първи сезон и на четвърти ми беше малко странно кога Калин е станал добричък и как така Виолета Захариева и Стилянова се обичат, но бързо влязох в час Grinning Grinning Grinning

# 121
И аз го почнах "дома",де ,но съм още на 1 сезон.И аз не ги видях другите категории в класацията.Гласувах за нашия сериал и за един актьор,ама няма да ви кажа кой Sunglasses

# 122
Няма и нужда - усмихва ни се вляво доволен от това, че си дала глас за него Joy

# 123
Не можах да се сдържа да не го споделя тук с вас (ще ме прощавате хаха). Просто ми попадна случайно. Grinning Умирам от смях, физиономиите им са безценни (особено неговата). Joy Тук магарето ни е толкова младо и зелено хаха. Взех да се чудя дали да не си пусна и този сериал, но нека да изгледам "Стъклен дом".

Скрит текст:

# 124
Аааааааа, Той и Тя!!!!  

Този сериал го гледах навремето, но си спомням, че нещо не ми харесваше(тогава бях и по-малка де)
Мисля, че има епизоди в youtube

# 125
Хаха, Тя и Той е много весел сериал  Laughing
Това е едно от любимите ми клипчета, всеки път се заливам от смях. Уникални са и четиримата  Laughing
Скрит текст:

# 126
Яница, някъде на шести епизод на трети сезон съм. Но ако има и други гледащи и на някого му е интересно, можем да поизтупаме сериала и да си направим отделна тема, за да не спамим тука Simple Smile

Аз за Откраднат живот си мислех, че почти нищо не съм гледала преди, но като цяло се оказа, че доста неща съм наясно какви са. Но и други, които мв шокираха лекинко Grinning Калин например го помня само как се запиля някъде и всички му се притесняваха Grinning

# 127
Ооо , много ми беше забавен този сериал (тогава бях още дете 😄)

# 128
Аз за Откраднат живот си мислех, че почти нищо не съм гледала преди, но като цяло се оказа, че доста неща съм наясно какви са. Но и други, които мв шокираха лекинко Grinning Калин например го помня само как се запиля някъде и всички му се притесняваха Grinning

Аз като започна сериала бегло го гледах, обаче в един момент ми стана интересен. Викам си да почна да го гледам, обаче някои моменти ми се губеха и си пуснах направо до трети сезон. Оказа се, че и аз като теб си мислех, че почти нищо не съм гледала, а то повечето неща ги знам. Обаче пък ми беше много приятно. А Калин отиде на някаква мисия всъщност и след това се върна коренно различен, променен към по-добро и тогава нещата с Наталия започнаха да се задълбочават.

# 129
  • София
Стъклен дом почти наизуст го знам, толкова пъти съм го гледала. Grinning

# 130
Това с мисията на Калин не го знаех.
Помня обаче как изнудваше Биляна в първи сезон и го мразех хахахаха
Чудех се няма ли начин да се разкара от сериала това говедо Grinning Grinning

# 131
Стъклен дом почти наизуст го знам, толкова пъти съм го гледала. Grinning
Той е много хубав сериал. Обаче навремето като го даваха си спомням, че много ме отегчи. Това са само 64 епизода, а така ги разтеглиха във времето. Докато почне следващия епизод и си забравил какво се е случило в предишния. Grinning Добре, че не дават "Откраднат живот" по един път в седмицата, че щях да се побъркам от чакане. Grinning

# 132
Откраднат живот е много интензивен като сериал, не знам дали Нова като финансиращи го не изискват това от екипа му. Но аз наистина не съм виждала досега такъв ритъм - по два сезона в година, по 50+ епизода, по 4 дни в седмицата. Честно си признавам, че съм впечатлена от работата на екипа и актьорите.

# 133
Cтъклен дом поради тази причина не го гледах. Аз и в Откраднат живот от четвъртък до вторник забравям какво е станало, а да гледам от понеделник на понеделник - абсурд. Добре, че сега ще са по четири епизода седмично, както беше май и миналата пролет.

# 134
  • Разпиляна във въображението
Калин си имаше своите лоши страни, но някак докрай лош така и не го видях. Затова и бях зад гърба му. С Биляна бяха като "кралска двойка" - той син на Директора, Биляна дъщеря на Захариеви. Сашо дойде и започна да заема мястото му. Когато Сашо премахна доказателствата за смъртта на родилката Генадиев каза, че дори собственият му син не би направил това за него. А Калин насъска съпруга да отмъщава. От това обаче излезе и едно добро - откриха му заболяване и го оправиха Simple Smile И все пак той спасяваше Наталия от дрогата. Просто му трябваше време да осъзнае, че губи Биляна, която така и не оцени какво трябва, но донякъде положи усилия.

Общи условия

Активация на акаунт