Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 114
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
  • София
На кой какво заболяване са открили?

# 136
На кой какво заболяване са открили?
Мисля, че Miriel говори за съпруга на починалата родилка, който предяви обвинение по съвет на Калин и арестуваха Сашо, а после се наложи май да го спасяват и оттегли обвинението.

# 137
Във Фейсбук страницата на сериала днес са качили клипче на Наум на директорския стол, който ни съобщава кога започва сериала. И никаква снимка с мъдра мисъл Sad Излагат се с маркетинга Thinking

# 138
Във Фейсбук страницата на сериала днес са качили клипче на Наум на директорския стол, който ни съобщава кога започва сериала. И никаква снимка с мъдра мисъл Sad Излагат се с маркетинга Thinking
А аз тъкмо ги бях похвалила, че са го оправили. Grinning

# 139
И нас ще ни докарат до критична точка съвсем скоро с това информационно затъмнение JoyJoy

# 140
Подхлъзват ни. Наум постоянно снима кабинета на директора, сега и клипче оттам пуснаха, може би се надяват да гадаем дали Тасев няма да стане директор Grinning

# 141
Хахаха, да бе да! Ще излъжат те баш сценаристите Wink Не са познали Joy Sunglasses

# 142
  • София
ММ се върна преди малко от  бягане в Южния и каза, че са снимали там Наум как бяга имало и дрон. Grinning

# 143
Тук можем да питаме Батко и Малчо каквото решим. Grinning

https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/photos/a.47815720570420 … ype=3&theater
Те ще изберат най-интересните въпроси и следващата седмица ще отговорят. Хайде действайте. Grinning

# 144
Гледам в профила на Диана тази снимка с описание, че е от сета, но сякаш тя е все още със своите дрехи не тези на Зорница.....но все пак ми харесва как е облечена, мой стил Simple Smile

# 145
Не е от снимките на Откраднат живот, а предполагам на другия филм - писмата. Аз пък си мислех,че горките актьори шизофренията ще ги хване - днес една роля, утре друга... Grinning

# 146
Гледам в профила на Диана тази снимка с описание, че е от сета, но сякаш тя е все още със своите дрехи не тези на Зорница.....но все пак ми харесва как е облечена, мой стил Simple Smile

Аз пък съм обратното - това не е моят стил. Тук много не ме кефи как е облечена, но всеки сам избира как да изглежда. Аз всякаква си я харесвам. Heart И все пак предпочитам да я виждам по-женствено облечена. Wink

Не е от снимките на Откраднат живот, а предполагам на другия филм - писмата. Аз пък си мислех,че горките актьори шизофренията ще ги хване - днес една роля, утре друга... Grinning

И според мен не е от сета на сериала. И аз си мисля - не се ли объркват така от това препускане от роля в роля. Grinning

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 18:20 от yanitsa.s

# 147

Абсолютен ашляк - кефи ме  Peace Laughing

# 148
Яница, на мен много ми харесва как  е облечена, може би защото е близко до това как аз се обличам-дънки, кецове/маратонки и кожено яке Simple Smile

Ако е от филма, не ми прилича на човек, който работи в галерия, може би ако е ежедневието облекло  на героинята й Grinning

А относно въпросите, надявам се някой да им ги подбере предвид хейта, който е във фейса Simple Smile

# 149
Яница, със сигурност не е от нашия сериал, тя си го е написала в коментарите Simple Smile

Мен ми харесва, аз обичам такъв стил. Всъщност, аз нямам претенции към никакви стилове, стига да не са полуголи девойките и да не лъха на пошлост.

Общи условия

Активация на акаунт