Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 122
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Честно казано, аз след като се запознах с Велислав Павлов, го чакам с нетърпение да го видя в игра и ще съм много щастлива, ако си открия нов любим актьор Simple Smile
Мириел, много хубави неща си ги питала Kissing Heart

# 166
И аз си зададох въпросите, надявам се да ми ги изберат хихихи

Fairy, запознала ли се с него? Я разкажи Simple Smile

# 167
  • Разпиляна във въображението
Fairy Simple Smile  Разказвай.

Иначе кога ще им задават въпроси?

# 168
Бе не, бе, Дона Grinning Изгледах няколко интервюта, попрочетох за него, симпатичен ми стана Simple Smile. Не го познавам на живо Grinning

Хайа, ох, извинявайте, подведох ви лошо, мислех, че е ясно че имах предвид изгледаното за него. Flushed
Ако го бях срещнала на живо, отдавна щях да съм дошла при вас с писъци Joy

# 169
Fairy, предполагам ето така Joy :

# 170
Абе и аз се зачудих как не си се похвалила, ама си трая Joy Joy

Майче, тя говори за Велислав Павлов, не за Вергов хахахаххаха

# 171
Дона, наясно съм Simple Smile
Това с въпросите трябваше да го направят след като се запознаем с героите, да може да има по-ясна насоченост, така малко на сляпо Simple Smile

# 172
Дона, наясно съм Simple Smile
Това с въпросите трябваше да го направят след като се запознаем с героите, да може да има по-ясна насоченост, така малко на сляпо Simple Smile

Ихх, в тоя нет не можем да се разберем Simple Smile Пошегувах се, защото гиф-мето е едно такова ултра жизнерадостно Grinning

Мисля, че го правят, за да вдигнат малко интереса към тях - след като са видяли настроенията

# 173
Настроенията са дори по-добри отколкото очаквах. Дано само да не е защото въпросите ги задават през фейсбук профили и малко от малко се съобразяват какво пишат. Ако беше анонимно тогава да видиш какво щеше да е Sunglasses

# 174
От това, което съм виждала за съжаление и липсата на анонимност не ги спира да проявят, и капчица съобразителност. Sad
Дона, не съм разбрала, общуването онлайн наистина е трудно понякога Simple Smile

Димо ще бъде гост утре в Събуди се Simple Smile тъкмо може да разберем какво ще става с Калин, надявам се де, че като знаем колко са добри в задаването на въпроси Grinning

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 23:32 от maichetoo0o

# 175
Като споменахте по-напред Стоян Алексиев и синовете му ми трябваха някаколко минути докато се сетя кой беше втория син и какво играеше ?! 😀
Това мисля е достатъчно показателно колко силна роля са направили 😀😀 Единствено бащата одобрявам, макар и със забележки, но синовете бяха много посредствени и добре, че участието им приключи бързо.

Аз съм положително насроена към новите момчета (и като цяло към актьорския състав) и се радвам , че ще участват нови лица , защото иначе образите се изтъркват , ако се въртят само пет човека.

# 176
Абе и аз се зачудих как не си се похвалила, ама си трая Joy Joy

Майче, тя говори за Велислав Павлов, не за Вергов хахахаххаха
Да си призная честно, замислих се, ако имам възможност да се запозная с един от тях, кого ще избера и изненадващо бих се спряла на Велислав Grinning 
Който има възможност да гледа Димо утре, нека бъде така добър да разкаже на негледащите Simple Smile

# 177
Добро ви утро!
Майче,страхотен аватар,обожавам котки..и кецове също Simple Smile
Да ви питам,задали сте въпроси на новите герои и..отговориха ли,ако не, кога ще стане това?
Еее,Феъри кривиш си душата сега Simple Smileпредпочиташ да се запознаеш с Велислав?!!

# 178
Добро утро, Амбър Simple Smile
И мен Fairy ме изненада, обяснявам си го с това, че Велислав е ново лице, непознат за нас, а за Вергов може да се каже, че знаем всичко Simple Smile

Засега само Miriel и аз си признахме, че сме задали въпроси. Предполагам, че ще ги съберат всички и ще отговорят в някакъв лайф другата седмица.

# 179
То и аз се изненадах от себе си Grinning Не, просто смятам, че Вергов е от тези актьори, които знаят, че са голямата работа и е твърде голям нарцис и трудно бих могла да си говоря с него. Докато Велислав ми изглежда доста по-интровертен и някак земен тип. Абе, трудно ми е да го обясня Grinning

Аз не съм ги питала нищо, защото не се сещам какво бих искала да знам Grinning Но има от зададените въпроси интересни, на които ще ми бъде любопитно да им чуя отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт