Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 124
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Fairy, ясно, разбирам те.

Гледах сега Димо (за негледащите) - питаха го за инвалидната количка. Разказа, че не може да даде подробности, но ще видим дали ще е наистина в количка или тя е само метафора на нещо друго. Показаха кадри от снимките - той лежи в реанимация и чете книга (Валери Петров). Предполагам, че ще се случи нещо, но в крайна сметка Калин ще стане от количката.
Друго - скоро ще го видим и в театъра ( в момента не играе никъде), но не каза още къде и какво. Другото ми бяха ала бала въпроси - за феновете, има ли общо с героя си и т.н.

# 181
A интервюто с Христина Aпостолова мина ли? По-интересно ми е тя ккаво ще каже, но нямам възможност да гледам.

# 182
Разбрах те,с една дума изпитваш затруднения от общуване с голямата звезда:)Сигурна съм,че и той може да води нормални ,човешки разговори все пак:)Да си призная и при мен е така,много искам да го видя отблизо,да го усетя като човек,но и много се притеснявам,така че скоро няма да стане.Друго си е пред компа Simple Smile)
А към Велислав нямам подобни желания,защото никъде не съм го гледала,не ме е завладял все още,ама май не е и мой тип,та чак да искам среща на живо.

# 183
Злати, мина, но беше фокусирано върху личния й живот (изненада се, като й казаха, че хората я знаят като жената до Евтим Милошев) - Рачков, Милошев, събирания, раздели, децата й, случки от живота й и т.н. За работата - каза какво прави сега(щото не знаем хаха), защо не се изявява като актриса, а пишейки (доста говори за писането - явно това е нейното нещо). Такива неща - сериала беше споменат междудругото и не каза нищо за новия сезон.

# 184
Гледах я и аз Христина, наистина нищо интересно, каза, че черпи идеи от нейни приятели лекари и от самите актьори. Тези интервюта много че дразнят, защото  някак минават  - да питаме от всичко по малко и накрая нищо...

Амбър, далеч съм от мисълта, че не може да води човешки разговори, но съм на мнение, че би било истинско, само ако той е заинтригуван лично.

Днес дали ще ни пуснат нещо или почиваме? Grinning

# 185
  • София
Димо хем се дразни, че не го питат за изявите му, хем като го питаха къде играе, ами за сега никъде. Grinning

# 186
Феъри,беше закачка,знаеш нали Hug
Нищо нямам възможност да гледам,кой е дал интервю-Димо,Христина,кой друг?

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 10:42 от *Амбър*

# 187
Само те бяха днес от този сериал.
Иначе братята Деян и Дарин Ангелови бяха в БТВ.

sea и на мен мк направи впечатление това за Димо Simple Smile Тъкмо се чудех как не съм го видяла къде играе в театъра Joy

# 188
# 189
Ще ми е много интересно да видя Калин едновременно в ролята на родител и съпруг в очаквана екстремна обстановка. Това е едно от малкото неща през които още не е минал. Това, че са му добавили сериозни допълнителни препятствия гарантира, че драмата ще е на макс, но аз вярвам в него, че ще успее да се справи достойно с предизвикателствата на съдбата. Евгения и Катя си говореха, че историята на Калин и Наталия е една съвсем друга история с щастлив край. Още тогава не го повярвах, че ще допуснат така лесно щастлив край за който и да е все още жив в този сериал.

# 190
yahoo, щом са живи и работещи в болницата няма как драмата да не е на макс Joy явно някакво проклятие тегне над персонала на болницата, ако искат да са щастливи да бягат с двеста от нея Sweat Smile

# 191
Ами няма как да ги гледаме 50+ епизода да сменят памперси Grinning И понеже все пак мотото на сезона е критична точка, няма как да минем и без сериозни драми. Ако накрая всичко се подреди, ще съм доволна.

Обаче в шеги и закачки ни останаха по-малко от десет дни до старта Simple Smile Аз с прискърбие установих, че първия епизод няма да мога да го гледам. Frowning1 Иска ми се и да не надничам в темата, та след това да си го изгледам, но като се знам, едва ли ще устискам Grinning

# 192
Гледайки интервюто с Христина Апостолова, бих искала да я попитам откъде им идват идеи за тези извращения към героите. Например при Мазови, първо беше извънматочната бременност, след това мъки да забременее отново, загуба на второто бебе и последствията след това, и като черешка на тортата изчезване на сурогатната майка с бебето им, и това без да споменавам Зорница, Галя, Калин и т.н..

Fairy, трябва да проявиш воля и да не четеш колкото и да е трудно, макар че аз винаги чета коментарите докато ми се изтегля епизода Bowtie

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 09:31 от maichetoo0o

# 193
Майче, на мен ми бяха любопитни много неща, свързани с писането, обаче както винаги по-интересно е в какви отношения са с Димитър Рачков Sleeping

# 194
Гледайки интервюто на Димо забелязах, че и Захариев е до Калин в болнично легло:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт