Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 180
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Според мен така са отговорили тези, които във ФБ пишат простотиите.

# 211
Така си е и без това ще има драма по-някакъв начин както за всички останали, поне като я мъчат да видим малко щастие и любов. Simple Smile Само да не стане като предния път щастието да не го видим, че.......

# 212
Те Банков и Огнянова са като известните личности - личния си живот го пазят в тайна Grinning Не обичат да се изтъкват, затова не видяхме нищо (хубаво) JoyJoy

# 213
Сетих се , за което не се бях замислила през всички сезони , а мисля, че и никой не го е споменавал до сега - Наталия като ПР на болницата има доста работа и задължения, а нито веднъж не я видяхме в собствен кабинет 🤔 Само си седеше в кухненския бокс с таблет в ръка!? 😁😁

# 214
Сетих се , за което не се бях замислила през всички сезони , а мисля, че и никой не го е споменавал до сега - Наталия като ПР на болницата има доста работа и задължения, а нито веднъж не я видяхме в собствен кабинет 🤔 Само си седеше в кухненския бокс с таблет в ръка!? 😁😁
Реално на нея ѝ трябва таблета и евентуално лист и химикал, може да си позволи да си върши работата където си поиска Simple Smile). Може би има кабинет, но предвид това, че тя изглежда като човек, на когото му е трудно да се закотви в една стая, сигурно нарочно ни я показват в кухнята, на покрива и т.н.

# 215
Сега гледам клипче с Велислав Павлов, обаче снимка с мъдра мисъл си нямаме отново. Grinning

# 216
  • Разпиляна във въображението
Сега гледам клипче с Велислав Павлов, обаче снимка с мъдра мисъл си нямаме отново. Grinning

Къде?

# 217
Във ФБ страницата на сериала.
Абе той... добре са го фризирали и пообръснали сякаш. Допада ми, симпатичен е хихи

# 218
Mного ми допада даже  Grinning
Cамото клипче не толкова, можеше по-добре да го изпипат и вероятно пак ще обере негативите.

# 219
Гласът му е толкова чудесен, че всичко останало ми остава на заден план Grinning

# 220
Сега загледах клипчето на Наум, където е седнал на директорския стол - там намирам поредната подсказка/доказателство, че Захариев ще е директор. Вдясно на Наум има две снимки в рамки - едната е на Виолета (без коса), втората е на самия Захариев и Стилянова. Друг не би сложил точно тези две снимки в кабинета си.

# 221
Боже, излязла е снимката на Зорница...признавам си, че ме изненадаха. И ми стана направо мъчно за нея...

Нейното послание обаче ми казва само едно - тя ще е тази, която ще забърква кашите с братята...

# 222
  • Разпиляна във въображението
Ще стигне до критичната точка и пак ще мине на чувства.

# 223
Току-що видях снимката и леко се шокирах! Оооооо, Зорница ще е хард! Ще видим тъмната й страна! Харесва ми

# 224
Ще стигне до критичната точка и пак ще мине на чувства.
Ами дано не направи твърде много поразии, докато стига до пустата критична точка. И дано наистина това да е временна реакция на болката, която ѝ беше причинена, а не постоянна промяна. Но в този момент нямам и капка милост към човека, който ѝ причини всичко това...

Дона, аз не съм сигурна дали искам да виждам тъмната ѝ страна. Би ми било интересно да видя самата Диана в друга роля, по-хард, но не бих искала да виждам Зорница страдаща. Което предполагам обаче, е неизбежно. Надявам се, че някое от братчетата ще може да я върне към светлата страна Grinning

Обаче признавам, че този, който им пише посланията, е добър. Едно изречение и успя да обхване цялата трагедия, която е вътре в героинята.

Общи условия

Активация на акаунт