Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 44 958
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
  • Разпиляна във въображението
"Никога вече чувства" - нормална реакция след две попаднали връзки. Може и това да й е критичната точка - да й върнат вярата, любовта, смеха.

ПП. Знам. От онзи ден съм отново на тяхна вълна. 11.12 еп. ! Имам много, много за гледане и плакнене на очи.

# 721
И според мен няма да се нацелуват още в първия епизод, прекалено е рано.

Относно появата на Марио за Сашето се сетих и аз веднага, изчерпали са им се идеите явно. Но доколкото разбирам тепърва заради Тони батко му решава да остане в България и нашата болница явно, досега както го описваха бях решила, че това вече се е случило в миналото им.

За целувката сега се замислих, ако се случи в първия епизод дали няма да е някаква инсценировка, макар че не ми хрумва защо биха го направили.... но пък не знаем в каква критична ситуация ще ги видим.

# 722
"Никога вече чувства" - нормална реакция след две попаднали връзки. Може и това да й е критичната точка - да й върнат вярата, любовта, смеха.

Възможно е. Може и ако се е зарекла, че няма да има чувства повече, затова да се заиграе лесно с Марио. Не с идеята за любов и връзка, а да се опита просто да мине през него.

Целувката, така както я показаха в промото, беше много интимна. Не изглеждаше като целувка между двама души, които едвам се познават. Ма знаем ли ги, може пък нашето момиче да е станала любител на бързата процедура Grinning

Според мен ударната поява на Марио не е заради изчерпани идеи, а заради желанието да го вкарат бързо в действието и заради желанието им да ни покажат решителността му.

П.п. Мириел, аз ги преоткрих миналата година, беше много приятно преживяване Heart Сега чакам да свърши настоящия сезон и да си ги изгледам накуп Simple Smile

# 723
Хайде,време не остана Simple Smile
И аз съм на мнение ,че Зорница ще го играе фатална жена,приключи се май с "обичащата кошута ".Навлизаме в период "да си го върнем на всички гадни мъже"..Simple Smileне ми скачайте сега,това е просто предположение.

# 724
И аз съм на мнение ,че Зорница ще го играе фатална жена,приключи се май с "обичащата кошута ".Навлизаме в период "да си го върнем на всички гадни мъже"..Simple Smileне ми скачайте сега,това е просто предположение.
Какво да скачаме, на мен така много ми харесва Wink
Фаталната некошута по време на снимки в снега Wink Само кой е този, който я носи??? Thinking

# 725
Какво да скачаме, на мен така много ми харесва Wink
Фаталната некошута по време на снимки в снега Wink Само кой е този, който я носи??? Thinking

Някой от екипа е този. Във Фейсбук също я има снимката и пише, че е някой си Сашо Пеев.

# 726
Това лилавко ли е, бордо ли е екипче много ми харесва Grinning
Само да внимава с фаталното привличане, че не искам да тормози много Батко Grinning

# 727
  • София
Нали утре е началото?

# 728
Да, утре е началото. Тихи сме само защото се мъчим да удържим темата до започването на сезона.

# 729
На мен ми се пише и то много, ама реших да ви оставя да хвалите Марио на воля няколко дни

Хареса ми интервюто с Диана - за пръв път никой не я попита за любовните сцени в сериала или за Калин Терзийски
не се прехласвам чак толкова по нея и не съм й следила интервютата, но този - последния??? newsm78
С него ли е имала вземане-даване Shocked

# 730
На мен ми се пише и то много, ама реших да ви оставя да хвалите Марио на воля няколко дни

Хареса ми интервюто с Диана - за пръв път никой не я попита за любовните сцени в сериала или за Калин Терзийски
не се прехласвам чак толкова по нея и не съм й следила интервютата, но този - последния??? newsm78
С него ли е имала вземане-даване Shocked

Оххх, бе не е много ясно. Когато тя стана известна, той даде интервю, в което каза, че се е пропил от любов по нея, имали са отношения и че една от книгите му "Един мъж на 45" или нещо от сорта е посветена на нея.
В едно интервю я попитаха за него, тя малко се смути и отговори уклончиво, че са приятели, но не даде подробности.

Междудругото наскоро видях и разлистих въпросната книга в една книжарница, главната героиня е упомената като "Д." и през цялото време я нарича така.

# 731
Много се радвам, че ще видим идването на братята в болницата. Първи искри от първия епизод-интересно.Семейството ще влезе и то в болницата с гръм и трясък. Очертава се интересен епизод, дано наистина да е такъв Simple Smile

Кошутата да вземе да се облече, само като я гледам и ми става студено  Joy
gold_, Дона вече е отговорила, предвид издаването на книгата това е станало поне преди 5-6 години, Диана е била на 21-22 години тогава. Определено не и стана приятно, че трябва да говори за тези неща.

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 19:08 от maichetoo0o

# 732
Любимата ми фотографка е направила поредната снимка на нашите герои. Но Диана е толкова различна, че я познах само по цитата Joy

# 733
Това наистина не прилича на Диана

# 734
За пореден път се убеждавам, че тази жена е многолика! Толкова различни изражения придобива на различни снимки, че наистина човек се чуди тя ли е или не? 

Общи условия

Активация на акаунт