Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 44 954
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Точно, Ванилия, в моето съзнание тя е Многоликата Диана Grinning
Тук всъщност е много далеч от ролята си. Изглежда свежа и млада.

# 736
И аз ако не беше написано това, което казва Зорница изобщо нямаше да загрея, че това е Диана. Изглежда толкова малка, на едни е женствена, а тук като ученичка Grinning определено е като хамелеон Simple Smile

# 737
Абе бива да е хамелеон, но това изглежда като различна жена, твърде много игра с фотоапарата и светлината. Къде видяхте снимката?

# 738
Дона, на фейсбук страницата на Красена Ангелова, фотографката.

# 739
Дона, ето от тук, откъдето е  прекрасният ти аватар Heart
https://www.facebook.com/KrasenaPhotography/

Fairy, тъкмо натискам да се публикува и гледам твоят отговор Grinning

# 740
Уникална е Диана, няма друга такава жена. Heart За първи път виждам такъв човек като нея, както вие казвате многолик. И като четох днес интервюто й си мислех колко здраво стъпила на земята е за годините си и как разсъждава. Фотографката пък е много добра, снимките й са страхотни.

# 741
Благодаря, фотографката наистина е много добра, умее да снима хора. Остава ни да чакаме новите фотосесии

Започнахте ли обратното преброяване JoyJoy Най-после ще започнем да коментираме епизоди Joy

# 742
Дона, чак ми е странно, че ще коментираме неща, които са се случили, а няма да си фантазираме Joy

# 743
  • Разпиляна във въображението
Понеже се бяхте "разпасали" и си викам "Хм, ще изпишат поне още три" и горе започнах отброяването до 1, но си останахме с 3 Simple Smile Довечера ще пусна новата тема.

# 744
Благодаря, фотографката наистина е много добра, умее да снима хора. Остава ни да чакаме новите фотосесии

Започнахте ли обратното преброяване JoyJoy Най-после ще започнем да коментираме епизоди Joy
Направо съм в трескаво отброяване. До довечера ще се побъркам, вече нямам търпение да видим какви са ги надробили. Joy 20 часа вадя виното и се залепям за екрана. Grinning

# 745
Дона, чак ми е странно, че ще коментираме неща, които са се случили, а няма да си фантазираме Joy

Мдааа, и не забравяйте задължителното хейтене на сценаристите Joy Защото досега ние бяхме сценаристи и нямаше как да се хейти Wink

yanitsa, след работа задължително минавам през магазина за вино, шоколад и близалка и съм готова за началото Simple Smile

# 746
Ралица наистина е бременна 😘😘😘

# 747
Ралица Паскалева е бременна. 😙😚

# 748
Може би и героинята й ще забременне, защото казва, че продължава снимки и зрителите й ще следят физическото й състояние...

# 749
Къде го научихте това? да не би да е дала интервю?

Общи условия

Активация на акаунт