Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 44 966
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
Банков може да не е бил брилянтен като директор, но със сигурност е оставил болницата поне на нула, ако не и на плюс. Не е крал пари, иначе още когато беше проблема с парите за робота, които искаха да му препишат, че е присвоил не по предназначение, можеха просто тогава да кажат, че не се справя с управлението на болницата, тя е на минус, ще фалира скоро и да го уволнят.

# 766
  • Разпиляна във въображението
Добре че беше Жекова да го гони по коридорите, за да подписва или да му напомня за срещите. С малки изключения Банков не беше показан много като управленец. Пиеше и четеше книги.

# 767
Когато говориха с Антонов, стана ясно, че Генадиев е управлявал добре и болницата е имала сравнително ниски дългове. Банков тогава каза, че е решил да следва политиката му и дълговете бяха намалели още повече. Както казах, Виолета също потвърди, че финансовото състояние е добро.
Можем да приемем,че част от доброто управление на Банков просто не ни го показаха.

# 768
Това беше някаква директорска традиция. Стария Генадиев и той пиеше уиски и четеше книги. Сега ще видим новия дали ще има време за такива екстри.

# 769
Е то не видяхме много неща това не значи, че не са се случили- спасяването на Вяра, щастливите месеци на Банков-Зорница и Наталия-Калин...

Вчера като четох синопсиса за началото  на сезона ми беше много странно като наричаха Зори, Батко и Малчо с доктор Огнянова, Ковачев 1и2, свикнах да ги наричаме на галено Grinning

# 770
Мен ако знаеш пък това как ме дразниииии, много се надявам да се свикне с имената Тони и Марио Joy
Зори си е Зори Heart Eyes

За съжаление наитина не наблегнаха на работата на Банков като директор, още докато вървеше сериала, се дразнех, че го показваха само как пие и чете в работно време.  Очаквам и новия да чете, интетесно ми е кой автор ще му подберат Simple Smile

# 771
Мен ако знаеш пък това как ме дразниииии, много се надявам да се свикне с имената Тони и Марио Joy
Зори си е Зори Heart Eyes

За съжаление наитина не наблегнаха на работата на Банков като директор, още докато вървеше сериала, се дразнех, че го показваха само как пие и чете в работно време.  Очаквам и новия да чете, интетесно ми е кой автор ще му подберат Simple Smile

В работно време и други работи правеше, но... да забравим Simple Smile

# 772
Майче, на мен ми беше по-трудно да свикна с името Зорница, винаги съм харесвала повече фамилията й. Фамилията Ковачев също ми харесва много, но Батко си е Батко Grinning

Иначе предполагам, че в тия месеци е имало временно изпълняващ длъжността, който е умазал нещата и Захариев тепърва ще е директор. А сем. Фотеви ще дойдат като спасители. Ще купят дълговете на болницата и затова после ще поставят условия на лекарите.

# 773
Е,много е хубава тая Диана..пу-пу,да не са и уроки!

# 774
Въх, Диана в болнична обстановка с режисьорката, дали има шанс да я видим и така в сериала или са се снимали озвън снимките? Thinking

# 775
Много е наконтена, това не е характерно за Зорница Grinning .....може да отива на среща с Марио, по-малко вероятно Тони

# 776
Еееее, айде сега, само заради някакъв мъж ли й разрешавате да се наконти така Wink

# 777
Според мен ще я видим така в сериала, защото това не е обичайната й визия и надали сама се е наконтила така. 

# 778
Дона, давам, давам Grinning но принципно когато жените си се контим повече от колкото го правим обикновено, това ще е заради някой  мъж Joy

# 779
Много е наконтена, това не е характерно за Зорница Grinning .....може да отива на среща с Марио, по-малко вероятно Тони
Официално заявявам, че ако се наконти така за Тони, а не за Батко, ще й се разсърдя. За около 5 минути Joy

Общи условия

Активация на акаунт