Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 007
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
Аз нейната си я представям свързана със самота и безнадеждност.

На Наталия ми пасва най-много да е свързана с любов и подкрепа.

На Тони трябва да е нещо жизнеутвърждаващо.

# 61
  • София
Исках да гласувам за 1-те две опции в анкетата, ама не може. Grinning

Добра е идеята с мислите.

# 62
Тихомълком гледам сте разкарали излишната фигура в някои аватари. Това предателство към старата любов на Зорница ли е или просто освободихте място за нова Grinning

# 63
Преболедувахме я и вече сме готови за новата Wink

# 64
Защо анкетата започваме от начало ? Изпуснала ли съм нещо ?

# 65
yahoo, аз не съм от тези, които си оставят магарето в калта ,а  си го поддържат, ама в случая няма магаре в буквален и преносен смисъл Joy остава ми или да се преориентирам, или да гледам страдайки по какво можеше да бъде.

Впрочем докато правех гифа, гледайки интервюто Диана казва, че любовта на двете магарета ще стигне до край, тогава си мислех щастлив край, а то какво било Sweat Smile

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 00:36 от maichetoo0o

# 66
Това за магарето го разбирам, но защо точно част от моя аватар реши да ползваш. Отваряш ми работа сега да си търся друг Sunglasses

# 67
Странна работа е това с анкетата, рестартирала се е Grinning

Майче, и аз го възприемах тоя край като нещо хубаво Grinning Сега чакаме хубаво начало, драматична среда и, надявам се, хубав край.

Яху, таман ще се подновиш Wink
Ето ти една прекрасна и засмяна Blush

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 00:48 от Fairy

# 68
yahoo, компанията малко по малко е започнала да проявява здрав разум Joy

който е решил, че е сбъркал в анкетата, може да поправи грешката Joy

# 69
  • Разпиляна във въображението
Не знам за анкетата. Нищо не съм поправяла.

Добро утро и дано днес ни зарадват с инфо Simple Smile

# 70
Добро утро Simple Smile
Замислих се, че може би вчера ни сложиха точно Калин заради празника и любовта в посланието му.
Също така, вчера като го прочетох, мислех, че се отнася за Наталия. Сега си мисля, че може да говори и за детето си Simple Smile

# 71
Добро утро Simple Smile
Замислих се, че може би вчера ни сложиха точно Калин заради празника и любовта в посланието му.
Също така, вчера като го прочетох, мислех, че се отнася за Наталия. Сега си мисля, че може да говори и за детето си Simple Smile

Аз пък директно го приех , че за детето му се отнася.

# 72
  • Някъде на път....
.....
Ето ти една прекрасна и засмяна Blush

Е, много е красива! Естествена....

# 73
Сега пак прочетох мисълта на Калин и май сте прави, че става дума за детето му. Надявам се, това не означава лошо развитеза един от двамата. Макар, че и с тази инвалидна количка Confused Чудя се какво пак са измислили.

И аз си мисля, че нарочно не ни дадоха Зорница или Тони вчера, чакам ги днес Simple Smile А може и новата девойка, тя ми е много интересна

# 74
И аз го възприех за дъщеричката, поне аз израза "гледам друг човек и виждам себе си в него" съм го чувала главно от родители за децата си.......пък и каква по-силна любов от родителската Simple Smile

Fairy, прекрасна снимка на Диана, как хубаво се е усмихнала Heart харесвам я тук също Simple Smile :

Общи условия

Активация на акаунт