Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 072
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
Във Фейсбук са качили видео с т.нар. гафове от клипчетата на Наум, Калин(как беше актьора) и Велислав с реклама на началото Simple Smile
Много обичам гафове, дано пускат повече такива Simple Smile

# 556
  • Wonderland
Във Фейсбук са качили видео с т.нар. гафове от клипчетата на Наум, Калин(как беше актьора) и Велислав с реклама на началото Simple Smile
Много обичам гафове, дано пускат повече такива Simple Smile
Наум си е наумил, че сериалът започва в 19 часа и това е! Joy

И аз много обичам клипчета с гафове. Иска ми се да пуснат такова от заснемането на сезона Hands Pray

# 557
  • София
Не знаех, че Коко няма да участва в пети сезон. Няма кой да пречи на Васко сега. Laughing

# 558
Не знаех, че Коко няма да участва в пети сезон. Няма кой да пречи на Васко сега. Laughing
Честно казано, аз Милошев не го слушах много внимателно в тази част, дали изобщо няма да участва или само временно, но разбрах, че са му замразили временно участието. От друга страна, Жекова беше казала, че я чакат много лоши неща, та като нищо ще съчетаят нещата и детето ще отиде примерно при баща си. Така хем Митко ще излезе от сериала, хем ще има за какво да страда Жекова.

# 559
А тия хиляди разяснения за Митко бяха толкова ненужни и дразнещи, че нямам думи. Милошев обясни как го извикал на среща в офиса и му предложил роля точно за него, защото бил много артистично дете. Условието било да има добър успех в училище. Оценките в училище обаче паднали здраво надолу и Милошев казал на малкия - ти не си спази обещанието и затова засега го спират от сериала, докато не повиши успеха си....

# 560
Тая артистичност само семейството му я вижда, аз лично изиграх една пачанга от кеф, че няма да го гледам Grinning Толкова монотонно играе, че ако не ме дразнеше, щеше да ме приспи.

# 561
Участието на детето беше епизодично за по малко и щом комбинират снимки от сцени с еднакви актьори от различни епизоди не би трябвало да е бил на снимки повече от седмица. Тъпо извини мързела му да учи заради участието му във филма, а трябваше да каже, че ще му даде участие само ако спре да мързелува и почне да учи.

# 562
Да бе, ще речеш, че е звездата на сериала с натоварена програма. Реално натоварването му е било колкото на обикновено дете, което ходи на извънкласни занимания.

# 563
Щеше да е най-добре да не ги казва тези подробности, че само излага публично детето. По-скоро нещо от типа - за момента няма да се появява в сериала, линията ще е друга и точка....ама те си знаят. Fairy, като гледах Дъвка за балончета, си казвах - за Бога, вземете някое от тези деца!

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 14:31 от Анонимен

# 564
Щеше да е най-добре да не ги казва тези подробности, че само излага публично детето. По-скоро нещо от типа - за момента няма да се появява в сериала, линията ще е друга и точка....ама те си знаят. Fairy, като гледах Дъвка за балончета, си казвах - за Бога, вземете, някое от тези деца!
Особено двете деца, които изпълняват ролята на Калин и Наталия като малки бяха страхотни.

# 565
Щеше да е най-добре да не ги казва тези подробности, че само излага публично детето. По-скоро нещо от типа - за момента няма да се появява в сериала, линията ще е друга и точка....ама те си знаят. Fairy, като гледах Дъвка за балончета, си казвах - за Бога, вземете, някое от тези деца!
Особено двете деца, които изпълняват ролята на Калин и Наталия като малки бяха страхотни.

Боже, така ли се казваха персонажите? ахаххахахаха
Но да, тези двете деца бяха супер!

# 566
А тия хиляди разяснения за Митко бяха толкова ненужни и дразнещи, че нямам думи. Милошев обясни как го извикал на среща в офиса и му предложил роля точно за него, защото бил много артистично дете. Условието било да има добър успех в училище. Оценките в училище обаче паднали здраво надолу и Милошев казал на малкия - ти не си спази обещанието и затова засега го спират от сериала, докато не повиши успеха си....

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Много ме разсмя това.... те явно вкъщи не се виждат и коментират, та си урежда делова среща в офиса с 10годишно дете 🙄😀😂

# 567
О, той го подчерта това - въпреки, че живеят заедно и севиждат всяка вечер, работните отношения били уредени в офиса  Joy

# 568

Боже, така ли се казваха персонажите? ахаххахахаха
Но да, тези двете деца бяха супер!
Всъщност бяха Калин и Биляна, моя грешка е хаха. Наталия беше героинята на Диана. Grinning Ама нищо де, пак има интересно сходство с нашия сериал.

# 569
Аз пък се замислих дали това, че голяма част от епизодите ще бъдат режисирани от жена ще се усети по някакъв начин? Аз по принцип хич не мога да направя разликата между отделните режисьори, но знам ли, сега пък може да се усети женското присъствие по някакъв начин Thinking

Общи условия

Активация на акаунт