Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 44 978
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Банков я попита Захариев знае ли, тя му каза - разбира се, дори той лично ме помоли да задействам нещата, докато отсъства (той беше в Англия тогава). Аз мислех, че за Банков е станало ясно, че идеята е на Петър. Но Петър се върна и веднъж говориха за робота и Петър почна нещо разпалено да му обяснява. Тогава Банков му каза - не знаех, че идеята е Ваша.

Надеждата за щастие беше преди да разбере за жената. След това вече беше твърде късно за нея, имаха връзка и тя го обичаше. А както знаем, когато обича, Зорница е способна на всякакви компромиси. Всъщност, той постъпи подло с нея, защото ако тя знаеше за жената от самото начало, вероятно нямаше да си позволи да има връзка с него.

# 646
  • Разпиляна във въображението
Спомняте ли си епизода?

# 647

Надеждата за щастие беше преди да разбере за жената. След това вече беше твърде късно за нея, имаха връзка и тя го обичаше. А както знаем, когато обича, Зорница е способна на всякакви компромиси. Всъщност, той постъпи подло с нея, защото ако тя знаеше за жената от самото начало, вероятно нямаше да си позволи да има връзка с него.

Забравяш, че дори и сценаристите в самото начало не са знаели за жената Grinning Сбъркана история

# 648
Спомняте ли си епизода?
Когато говориха Банков и Галя е 31-ви. После в 37-ми Банков казва на Петър за обучението на Галя и казва - все пак идеята й е страхотна.
Разговорът на Банков и Петър, когато разбра, че идеята не е на Галя, не мога да се сетя точно в кой епизод е, но ще го открия:)

Дона, към момента на сгаджосването знаеше много добре за жена си. Сценаристите не ги слагаме в уравнението, обсъждаме историята както са ни я поднесли, а не както е трябвало да бъде Wink

# 649
Вече казаха, че са заснели 21 епизода от новия сезон. Като заснемат с такава скорост сериите още преди да е довършен сценария така се получава. Особено когато все още не е ясно дали ще има нов сезон и какви промени в актьорския състав ще настъпят за да коригират подходящо сценария за останалите незаснети серии. Останалото е стъкмистика.

# 650
Отстъпвам мааалка крачка назад за Галя и апарата, но все още си я харесвам.

Все пак не вярвам сценаристите да работят епизод за епизод, било то и по десетици - първите десет, след това вторите, или по двадесет. Надявам се да имат концепция за цял сезон и да попълват дупките. Затова и мисля, че историята на Банков е такава от самото начало - с жена в кома. Нищо особено не даваха за нея, никакъв спомен, както за дъщеря му. Има ли някакво инфо в тази посока?

# 651
Пфуу, голям зор - епизод 38, 37-ма минута, открих го Grinning Банков му каза - нямах представа,че идеята е Ваша.

Мириел, няма официално инфо, няма и как да има. Но ако от самото начало бяха решили да е в кома, нямаше да пишат думи с „те са мъртви, издъхнаха в ръцете ми и т.н.” Щяха да го оставят по-завоалирано. И нямаше да се опитва да се самоубива. Но според мен те идея за целият сезон си имат. Просто вероятно се съобразяват с промените в плановете на „звездите”.
Аз това се замислих - че може би една от благините да работиш с по-неизвестни актьори, е че не им е толкова натоварена програмата и няма да хукнат нанякъде изведнъж. Grinning

А за Галя, нали знаеш - любимците си ги подкрепяме и обичаме, независимо от магариите им Grinning

# 652
Те понеже нищо не даваха в спомените му за нея , ние решихме ,че е вдовец .Ако са го направили нарочно , добре ни  подведоха  Peace
А за Баткото - имам право да си го харесвам , защото никога не съм била голяма фенка на Вергов .
От уважение към готината компания  се въздържам  да го коментирам . В един момент  присъствието му ми стана  доста поносимо  заради Зорничка .
Калин в първите епизоди не го харесвах много , раздаваше го нафукания шефски син , а после го удари  истината за размяната , клекна си  и стана готин .
До сега той ми е фаворит .

# 653
Галя и аз си я харесвам и подкрепям, но онази декларация за готовност за изтърпяване на всякакви свинщини ми дойде малко в повече. Дано през този сезон не я опровергаят, че не е готова да изтърпи всичко такова дори и безкрайно да го обича.

# 654
Не, Ели, защото той каза в прав текст два пъти, че жена му е мъртва.
Иначе теб ще те направим почетен член на фен клуба на Батко Grinning Мириел е основателя. Аз ще мета клуба, докато ме вземете при вас. Joy

# 655
Ами мъртва - за какво да се обяснява Simple Smile

# 656
А ,не ! Нека да не съм активист в агитка  Laughing Ами ако не го харесам , въпреки  тези над 1.85 см и гласчето  newsm78 ...
Нека да съм отворена към  новите  герои . Може пък и някой от фаворитите да ми стане неприятен  Mr. Green

# 657
А ,не ! Нека да не съм активист в агитка  Laughing Ами ако не го харесам , въпреки  тези над 1.85 см и гласчето  newsm78 ...
Нека да съм отворена към  новите  герои . Може пък и някой от фаворитите да ми стане неприятен  Mr. Green
Е нали вече не харесваш „малкото лекенце”? Joy Изпълнила си план минимум. Батко не можем да не го харесаме, звездите ми говорят Sunglasses

# 658
Батко ще бъде изцяло положителен образ, защото им я ясно, че в противен случай, ще бъде трудно приет след Банков  Mr. Green Предполагам, че е ще всичко, което той притежаваше (принципен, отговорен, добър...) и което не притежаваше (открит и честен, например)

# 659

Ванилия, Виолета си й каза в прав текст, знаеше Галя.
Банков разбра, че идеята е на Петър от самия Петър и беше изненадан.

Аз си спомням, че Виолета й го каза направо, но все ми се струва, че Галя не прие буквално, че са преспали, а един вид като “Петър прекарва времето си в грижи за мен”.
Но беше отдавна и може да съм остана с грешно впечатление...

На мен иначе Галето ми е любимка още от началото на сериала (а и самата Ралица много ми харесва като излъчване и визия) и се надявам, че ще бъде щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт